Η Αναστασία Τσιλιμπίου εκτός από τα «Μαθήματα Κωμωδίας» λατρεύει να δίνει και «μαθήματα έρωτα»

Τζένη Ντεμιράι
Η Αναστασία Τσιλιμπίου εκτός από τα «Μαθήματα Κωμωδίας» λατρεύει να δίνει και «μαθήματα έρωτα»
NDP photo agency

«Ζούμε σε μία εποχή που ο έρωτας, με τα δεδομένα των άλλων, πλησιάζει τα όρια του cringe», λέει σε ένα βίντεο της στο TikTok η Αναστασία Τσιλιμπίου, μιλώντας για τους αθεράπευτα ρομαντικούς που θέλουν «βόλτες στην παραλία το βράδυ, χορό στην κουζίνα τα μεσάνυχτα και φιλιά παθιασμένα στη βροχή».

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί με τον Θοδωρή Αθερίδη στη θεατρική παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, είναι πολύ ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο TikTok, όπου αρκετές φορές μοιράζεται με φανς της πληροφορίες από τα «παρασκήνια» της ζωής ενός ηθοποιού.

Ακόμα, μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της, αλλά και χιουμοριστικά βιντεάκια, στα οποία κάποιες φορές συμμετέχει και το αγόρι της, Γιάννης.

Εκτός αυτών, όμως, η Αναστασία αγαπά να μοιράζεται και την άποψή της για διάφορες πλευρές της ζωής αλλά και να δίνει ένα boost αυτοπεποίθησης σε όσους βλέπουν τα βίντεο της.

Αυτή τη φορά θέλησε να δώσει ένα boost αυτοαγάπης στους «αθεράπευτα ρομαντικούς», οι οποίοι πιστεύουν σε έναν έρωτα που μοιάζει με αυτούς που βλέπουμε σε ταινίες.

«Οι αθεράπευτα ρομαντικοί. Ζούμε σε μία εποχή που ο έρωτας, με τα δεδομένα των άλλων, πλησιάζει τα όρια του cringe. Το να ρίξεις τον εγωισμό σου είναι αδυναμία που όλοι φοβούνται να μη ραγίσει η καρδιά τους. Κι έτσι, όλα είναι επιφανειακά. Δε στέλνεις γιατί δεν έστειλε και λες δε σε θέλω, για να μη ρίξεις τα μούτρα σου. Και κάπου εκεί, είσαι εσύ ο αθεράπευτα ρομαντικός που θες έναν έρωτα βγαλμένο από ταινία. Που θες βόλτες στην παραλία το βράδυ, χορό στην κουζίνα τα μεσάνυχτα και φιλιά παθιασμένα στη βροχή. Και κάπου εκεί, είμαι εγώ να σου πω, ερωτεύσου κι ότι γίνει», ακούγεται να λέει στο βίντεο που έχει τραβήξει μέσα στο αυτοκίνητο.

Ακροβατώντας ανάμεσα στον εγωισμό και τον ρομαντισμό, το βίντεο της Αναστασία έλαβε πολλά σχόλια από ερωτευμένους και μη που έθεταν ερωτήματα για τον έρωτα της σύγχρονης εποχής και άλλους να τη συγχαίρουν για το βίντεο που δημιούργησε.

Με αυτόν τον τρόπο, η Αναστασία έδειξε ακόμα μία φορά ότι είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος, που προσπαθεί να μεταφέρει αυτή την αισιοδοξία και στους γύρω της.

Screenshot-2023-11-30-121050.png

«Δεν έχει σημασία η φυσική απόσταση αλλά η συναισθηματική»

Η Αναστασία βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», μέσω της οποίας έστειλε δύο ακόμα όμορφα μηνύματα. Το πρώτο αφορά την ομορφιά. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Είναι τελείως υποκειμενική η ομορφιά, υπάρχουν οι πιο όμορφες γυναίκες αυτού του χώρου που θεωρούν ότι δεν είναι όμορφες. Δε νομίζω ότι το να είσαι όμορφος σου κλείνει πόρτες, ούτε σου ανοίγει πόρτες. Το θέμα είναι το τι εκπέμπεις από μέσα σου».

Μιλώντας για τον σύντροφό της, Γιάννη, ο οποίος είναι TikToker, είπε «παίρνω πολλή έμπνευση από αυτόν γιατί και με παροτρύνει, χωρίς να το καταλαβαίνει, να ασχοληθώ με τα social και βλέπω πόση καλή ανταπόκριση έχουν, οπότε, σίγουρα βοηθάει ο ένας τον άλλον πολύ».

Για το γεγονός ότι η σχέση της είναι από απόσταση, αφού ο Γιάννης μένει στη Θεσσαλονίκη και εκείνη εργάζεται στην Αθήνα, είπε «υπάρχουν ζευγάρια που μένουν στο ίδιο σπίτι και έχουν τεράστια απόσταση συναισθηματική και επικοινωνιακή. Δεν έχει σημασία η απόσταση», δίνοντας με αυτόν τον τρόπο, ένα ακόμα «μάθημα» έρωτα!