Πώς θα φτιάξεις το εύκολο κέικ με μέλι που ετοιμάζει ο David Beckham για την κόρη του

Πώς θα φτιάξεις το εύκολο κέικ με μέλι που ετοιμάζει ο David Beckham για την κόρη του

Ο David Beckham μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε το αγαπημένο κέικ της κόρης του, το οποίο μπορείς εύκολα να φτιάξεις με υλικά που έχεις στην κουζίνα.

O David Beckham βρίσκεται στο επίκεντρο του Τύπου το τελευταίο διάστημα αφού μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Beckham» στο Netflix, όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην άσσο της Μanchester United.

Το 2013 ο 48χρονος ανακοίνωσε πως ολοκληρώνει την πορεία του στα γήπεδα και έκτοτε αφοσιώθηκε στη σύζυγο κα τα παιδιά του. David και Victoria έχουν αποκτήσει τρεις γιους και μία κόρη, με την 12χρονη Ηarper-Seven να είναι ο βενιαμίν της οικογένειας.

Πριν λίγους μήνες ο David Beckham είχε μπει στην κουζίνα για να φτιάξει το αγαπημένο κέικ της κόρης του, δημοσιεύοντας αργότερα μερικά στιγμιότυπα στο Instagram. Το αγαπημένο κέικ της Harper Seven φτιάχνεται πανεύκολα, με υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι γι' αυτό αξίζει να το δοκιμάσεις.

Cooking Time with Daddy's Girl 👱🏻‍♀️👩‍🍳👨‍🍳🔪🥕🥔🍠 #DavidBeckham #HarperBeckham #HarperSeven #Beckham #DaddysGirl #DadDaughter #FatherDaughter #FatherAndDaughter #Cooking #Chef #London #England #UK 🇬🇧

Posted by David Beckham Gallery on Saturday, January 4, 2020

H απόλυτη συνταγή για το κέικ του David Beckham

Υλικά: 2 αυγά
140 γρ μαλακή καστανή ζάχαρη
180 γραμμάρια σκούρο διαυγές μέλι
70 γραμμάρια γιαούρτι σόγιας
110 ml φυτικό ή ηλιέλαιο
115 ml ισχυρό μαύρο τσάι
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
220 γρ αλεύρι απλό
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
½ κουταλάκι του γλυκού σόδα
¼ κουταλάκι του γλυκού ψιλό θαλασσινό αλάτι
½ πορτοκάλι (τριμμένο), ξύσμα
¼ κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι
1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη κανέλα

Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ºC, λαδώνουμε και στρώνουμε με λαδόκολλα μια φόρμα για κέικ. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε μαζί τα αυγά, τη ζάχαρη και το μέλι. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το λάδι, το τσάι και τη βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Η κόρη του John Travolta προσπάθησε να φτιάξει το διάσημο κέικ καρύδας του Tom Cruise

Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το baking powder, τη σόδα, το αλάτι, το ξύσμα πορτοκαλιού, το μπαχάρι και την κανέλα. Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι, ανακατεύοντας απαλά κάθε φορά, μέχρι να έχουμε ένα μπρονζέ μείγμα σαν κουρκούτι.

Μεταφέρουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 50 λεπτά. Μόλις κρυώσει το κέικ, ζεσταίνουμε λίγο επιπλέον μέλι σε ένα μικρό κατσαρολάκι και περιχύνουμε πάνω από το κέικ. Σερβίρουμε με παγωτό ή γιαούρτι. Καλή απόλαυση!

Πηγή κεντρικής: pexels.com