Η Victoria Beckham έχει χιούμορ και κυκλοφορεί την ατάκα «My dad had a Rolls-Royce» σε t-shirt

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Victoria Beckham έχει χιούμορ και κυκλοφορεί την ατάκα «My dad had a Rolls-Royce» σε t-shirt

(AP Photo/Vianney Le Caer)

Invision

Και κάπως έτσι οι Beckhams ανακηρύχθηκαν η πιο αστεία οικογένεια ever!

Οι Beckhams έχουν γίνει η νέα αγαπημένη μας συνήθεια. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του David Beckham στο Netflix, η πιο αγαπημένη οικογένεια των Βρετανών μετά τους royals, έγινε και πάλι παγκόσμια τάση, αλλά αυτή τη φορά για όλους τους σωστούς λόγους. Γιατί αν εξαιρέσει κανείς όλες αυτές τις συνεντεύξεις με τους συμπαίκτες και τους προπονητές του David, τι μας έμεινε τελικά από τα τέσσερα αυτά επεισόδια;

victoria-beckham-(1).jpg

Mα φυσικά το iconic style του David και της Victoria στα 90s και 00s αλλά και η μεταξύ τους σχέση και οι ξεκαρδιστικές τους ατάκες, που σχολιάστηκαν όσο λίγες. Και αυτό γιατί είδαμε την κατά τα άλλα αυστηρή και κατά πολλούς «παγωμένη» Victoria, να είναι η ψυχή αυτής της οικογένειας, να είναι αστεία και τρυφερή, αλλά και να κάνει χιούμορ με το σύζυγό της αυτοσαρκαζόμενη. Την είδαμε με άλλα λόγια όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Leagues Cup Atlanta Miami Soccer

(AP Photo/Lynne Sladky)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Οδηγός αγοράς: 10 must-have πουλόβερ για cozy φθινοπωρινές βόλτες

Η Victoria Beckham κυκλοφορεί το «My dad had a Rolls-Royce» σε t-shirt.

Είτε ανήκετε σε αυτούς που είδαν, είτε σε αυτούς που δεν είδαν το ντοκιμαντέρ, σίγουρα θα θυμάστε μία και μοναδική ατάκα της Victoria Beckham. «My dad had a Rolls-Royce». Το βίντεο έγινε viral στα social media σχεδόν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ, με την εν λόγω σκηνής να μας χαρίζει άφθονο γέλιο, καθώς είδαμε το ζευγάρι σε μια άκρως αυθόρμητη στιγμή αυτοσαρκασμού. Πιο συγκεκριμένα, καθώς η Victoria προσπαθούσε να μας πείσει για την καταγωγή της από μια εργατική οικογένεια, ο David Beckham έβγαλε το κεφάλι του από μία πόρτα, κάνοντάς την να ομολογήσει ότι ο μπαμπάς της την πήγαινε στο σχολείο με μια Rolls-Royce στα 80s.

Britain Beckham Premiere

(AP Photo/Vianney Le Caer)

Invision

Μετά, λοιπόν, το χαμό που έγινα στα social και φυσικά την αποθέωση της Victoria και του Beckham ως το πιο αστείο ζευγάρι ever, η Victoria αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα λευκό t-shirt που να γράφει την φανταστική ατάκα «My dad had a Rolls-Royce», το οποίο κυκλοφορεί κανονικά στο site του brand της.

Ότι πιο έξυπνο και αστείο είδαμε τελευταία! Τελικά η Victoria Beckham έχει χιούμορ και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο.