Οι fans αναρωτιούνται πού «είναι» η Καλομοίρα αλλά εκείνη έδωσε την απάντησή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι fans αναρωτιούνται πού «είναι» η Καλομοίρα αλλά εκείνη έδωσε την απάντησή της

Η Καλομοίρα μετά το I'm a Celebrity get me out of here έχει καιρό να κάνει κάποια ανάρτηση, όμως απ' ότι φαίνεται υπάρχει λόγος.

Η Καλομοίρα μετά από αρκετά χρόνια που έλειπε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα έκανε ένα μεγάλο comeback τη χρονιά που μας πέρασε συμμετέχοντας αρχικά στο J2US ως coach, έπειτα έβγαλε καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Στόχος» και λίγο πριν μπει το 2024 ολοκληρώθηκε το I'm a Celebrity Get Me Out Of Here, στο οποίο ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιανού.

https://www.instagram.com/p/C02GookIZJ4/

Πέρα από το καλλιτεχνικό comeback της όμως, η Καλομοίρα ήταν και «βασίλισσα» του TikTok για πολλούς, αφού δημοσίευε πολύ συχνά είτε στιγμιότυπα στα οποία μαγείρευε για τα τρία παιδιά της - τον Νίκο, τον Δημήτρη και την Αναστασία - είτε πιο αστεία βίντεο στα οποία για παράδειγμα, μπορεί να την βλέπαμε να κάνει διάδρομο με τακούνια και ένα ποτήρι σαμπάνιαμε (σ.σ με τη βοήθεια πάντα του μοντάζ).

Βέβαια, ήταν αντίστοιχα πολύ ενεργή και στο Instagram δημοσιεύοντας διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Σχεδόν ένα μήνα, λοιπόν μετά το τέλος του I'm a Celebrity Get Me Out Of Here, η Καλομοίρα δεν έκανε κάποια νέα δημοσίευση στα social media της με πολλούς από τους fans της να αναρωτιούνται «πού χάθηκε», αφού θεωρητικά το πρόγραμμά της θα ήταν κάπως πιο χαλαρό μετά το ριάλιτι.

Το μόνο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η pop τραγουδίστρια ήταν η ανασκόπησή της για το 2023 με όμορφες στιγμές που πέρασε τόσο με την οικογένεια και τους φίλους της, όσο και επαγγελματικά.

«Αναλογίζομαι την περασμένη χρονιά με ευγνωμοσύνη για τα διδάγματα και τους καταπληκτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό που επιφυλάσσει το 2024! Ο στόχος μου; Σκοπεύω να είμαι πιο ευγενική και πιο υπομονετική με τον εαυτό μου καθώς μεγαλώνω, χωρίς να αναζητώ επιβεβαίωση από άλλους» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ρωτώντας και τους ακολούθους της ποιο στόχο έβαλαν για το 2024.

https://www.instagram.com/reel/C1ho9Fir9ce/

Οι διαδικτυακοί της φίλοι πάντως, έσπευσαν να της πουν «καλή χρονιά», ενώ ένας follower της της έγραψε πως ανυπομονεί τη νέα χρονιά να ακούσει την μουσική της. Η Καλομοίρα ενθουσιασμένη του απάντησε ότι κι αυτή ανυπομονεί γι' αυτό, αποκαλύπτοντας κάπως έτσι πως θα κυκλοφορήσει και νέα τραγούδια μέσα στη χρονιά.

Screenshot-(1045).png

Αυτός επομένως ίσως είναι και ο λόγος που η ίδια αποτραβήχτηκε λίγο από τα social media μαζί με το γεγονός πως οι γιορτινές μέρες που πέρασαν είναι πιο οικογενειακές κι ίσως ήθελε να χαρεί περισσότερο την επιστροφή της στα παιδιά και τον σύζυγό της μετά από 3 μήνες στον Άγιο Δομίνικο.