«Συλλεκτική» είπαν στην Κορομηλά για τη φωτογραφία με το μωβ φόρεμα κόντρα στις προκαταλήψεις της

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Συλλεκτική» είπαν στην Κορομηλά για τη φωτογραφία με το μωβ φόρεμα κόντρα στις προκαταλήψεις της

Είναι γνωστό πως η Ρούλα Κορομηλά έχει πολύ χιούμορ, γι' αυτό η πρόσφατη ανάρτησή της δεν είναι η μόνη που την έχουμε δει να αυτοσαρκάζεται. 

Η Ρούλα Κορομηλά είναι από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού και όχι άδικα, αφού τα shows της ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα και γι' αυτό έχουν αφήσει εποχή με πολλούς να τα αναπολούν.

Η ίδια συνεχίζει μετά το τηλεοπτικό comeback της την περσινή χρονιά να παρουσιάζει το Σπίτι με το Μega, αυτή τη φορά όμως έχοντας στο πλευρό της και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Παράλληλα, η ίδια έχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με τους fans της, αφού είναι πολύ ενεργή στα social media της, στα οποία δημοσιεύει είτε στιγμές από τη ζωή της ή την άποψή της για διάφορα κοινωνικά ή τηλεοπτικά θέματα.

https://www.instagram.com/p/Cy_jn5aNb7e/

Η Ρούλα Κορομηλά και το μωβ

Αυτή την φορά βέβαια, στην πρόσφατη ανάρτησή της η παρουσιάστρια «τρόλαρε» τον εαυτό της και την άποψη που έχει για το μωβ χρώμα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία φοράει μωβ φόρεμα, κατά τη διάρκεια ενός από τα show της.

«Να και το μωβ! Κλαίω με το ύφος του Φωκά (σ.σ Ευαγγελινός) που αναρωτιέται: "Ωχ! Θα πέσει;"» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας από τα παλιά η παρουσιάστρια και πολλοί ήταν αυτοί που της σχολίασαν πως αφενώς η φωτογραφία αυτή είναι «συλλεκτική», αφετέρου πως η ίδια μπορεί να είναι άκρως προληπτική όσον αφορά το μωβ χρώμα, όμως της πηγαίνει κι αυτό άψογα.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ίδια αυτοσαρκάζεται όσον αφορά την αντιπάθεια που έχει στο συγκεκριμένο χρώμα μιας και το θεωρεί «γρουσούζικο», αφού το 2020 δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία φορώντας ρούχα σε πιο ανοιχτή απόχρωση του μωβ, γράφοντας στη λεζάντα: «Ορίστε! Αποδεικτικά στοιχεία, επειδή μου τη λέτε κάθε φορά σχετικά με το μωβ χρωματάκι! Το είχα « τιμήσει»... Το είχα. Καλά ας μην παίρνει και πολύ θάρρος... ΥΓ.: Εγώ φταίω που όποιος με επισκέπτεται δεν προτιμάει αυτό το χρώμα; Εγώ δηλαδή φταίω πάλι που σήμερα ο ηλεκτρολόγος ξεροσταλιάζε έξω από την πόρτα μου, γιατί συνειδητοποίησε ότι φοράει μωβ πουκάμισο; Του έδωσα ένα λευκό t-shirt και μπήκε ο χριστιανός! Φήμες! Φήμες!».

https://www.instagram.com/p/CA59Iv8JPAo/

Τα «τρολαρίσματα» παντός τύπου

Βέβαια, η Ρούλα Κορομηλά έχει αυτοσαρκαστεί κι άλλη φορά στα social media της με την εικόνα της, όταν το 2019 η συμμετοχή στη Eurovision της Βόρεια Μακεδονίας θύμισε σε πολλούς την ίδια σε παλιά της εμφάνιση.

«Να ευχαριστήσω την επιτροπή (!) που με στήριξε για δικούς της λόγους. Ευτυχώς όμως που το έξυπνο κοινό δε μάσησε και με έστειλε...Φεύγω «βόρεια». Με γλεντήσατε είδα μεχρι θανάτου. Έφερνα λέγατε στη Ρούλα ε; Οκ! 1 Τσακ πιο μακρύ το μαλλί μπροστά το 'θελε. Η δικιά σας πάντως χθες» είχε γράψει η Ρούλα Κορομηλά στο ΤikTok της τότε.

Η ίδια όμως, έχει «τρολάρει» και παίκτη της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Γερμανίας. Το 2022 η Γερμανία απέκλεισε την Ελλάδα από τον ημιτελικό της διοργάνωσης με τον Dennis Schröder (σ.σ έναν από τους παίκτες), ωστόσο να είναι πολύ προκλητικός προς τον πάγκο των φιλάθλων την Εθνικής μας. Έτσι, όταν η ομάδα του Dennis Schröder δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του Eurobasket, αφού έχασε από την Ισπανία, η Ρούλα Κορομηλά το ευχαριστήθηκε λίγο παραπάνω, όπως και όλοι μας.