Με μία προδοσία και την αποκάλυψη του δολοφόνου οι Παγιδευμένοι κάνουν δυναμικό comeback

Κατερίνα Μπούσιου
Με μία προδοσία και την αποκάλυψη του δολοφόνου οι Παγιδευμένοι κάνουν δυναμικό comeback

Τα πρώτα πλάνα από το εξωτερικό γύρισμα μακριά από την Αθήνα. Οι Παγιδευμένοι δικαιώνουν τη λέξη του τίτλου τους γιατί βρίσκονται σε μεγάλο αδιέξοδο μετά τη δολοφονία του Άκη. 

Η σειρά Παγιδευμένοι, η οποία για δεύτερη χρονιά στον ΑΝΤ1 συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εξελίξεις και την πορεία της στην τηλεθέαση, επανέρχεται με νέα επεισόδια την προσεχή Δευτέρα. Και βρίσκει τους τηλεοπτικούς ήρωες σε μεγάλη αναστάτωση. Μία παγίδα, μία προδοσία, μία μεγάλη αποκάλυψη και ένα ταξίδι θα σε βάλουν και εσένα σε προβληματισμό.

Μετά τη φωτιά...κυριολεκτικά

Ο ΑΝΤ1 βρίσκεται σε μία φάση επαναπροσδιορισμού της τηλεοπτικής του στρατηγικής και αυτό φάνηκε και από την ξαφνική του απόφαση να διακόψει την προβολή της σειράς «Μετά τη φωτιά». Εξέλιξη που προβλημάτισε το κοινό, στεναχώρησε τους ηθοποιούς και τους συντελεστές γιατί βρέθηκαν μετέωροι επαγγελματικά και οικονομικά. Προς το παρόν δεν έχουμε άλλες αλλαγές.

Με τη Μάγισσα αλλά και τους Παγιδευμένους στον τομέα της μυθοπλασίας να παραμένουν οι κορωνίδες του προγράμματος, παράλληλα και με το ξεκίνημα της δεύτερης σεζόν του Dragon's Den. Η μεσημεριανή ζώνη με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Θάνο Κιούση πηγαίνει εξαιρετικά, ενώ σταθερή αξία παραμένει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η πρωινή ζώνη με Παπαδάκη και Λιάγκα. Παρόλα αυτά, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο.

Οι Παγιδευμένοι στη δεύτερη σεζόν τους επιστρέφουν με νέα (και όσο και αν ακουστεί κλισέ) συγκλονιστικά επεισόδια. Γιατί θα έχουμε εξελίξεις από εκείνες που αρέσουν στο κοινό τους. Γρήγορη πλοκή και ανατροπές.

https://www.instagram.com/p/C1rfrQQtQHC/

Η δολοφονία του Άκη είναι στο επίκεντρο, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιο από τα συγγενικά πρόσωπα της Άννας και του Δημήτρη διέπραξε τον φόνο. Δεν θα συνεχιστεί όμως για πολύ η προσπάθεια να κρύψουν τον τραυματισμένο Νίκο. Η Άννα υποψιάζεται τη Χρύσα και γρήγορα ανακαλύπτει τι έχει συμβεί. Παράλληλα με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα (καθώς εμπλέκονται και οι δικές τους οικογένειες).

Ο Λεβεντογιάννης έγινε ο ήρωας στους Παγιδευμένους πριν γίνει δολοφόνος και ζήσει έναν εφιάλτη

Στις ανακρίσεις που ξεκινούν, ο Γεράσιμος θα θολώσει τα νερά και θα παραδοθεί ως ο ένοχος. Όμως η Λίνα, η κόρη της Χρύσας και ανιψιά της Άννας, λυγίζει και παραδέχεται στη θεία της ότι εκείνη πυροβόλησε ενώ βρισκόταν σε άμυνα και σκότωσε τον Άκη για να προστατέψει τον πατέρα της και τους υπόλοιπους. Όμως εκείνη την συμβουλεύει να μη μιλήσει και στην ουσία την καλύπτει. Ένα ακόμη ψέμα προς τον Δημήτρη, ή για να πούμε καλύτερα, προδοσία. Αλλά ας μην είμαστε ακόμη τόσο σίγουροι για την ενοχή της Λίνας.

Στις ανακρίσεις που ξεκινούν όμως δεν θα αποφύγουν να φτάσουν στην αλήθεια, κλονίζοντας τις σχέσεις του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/C16zEqntpcE/

Μην ανησυχείς. Σύντομα τα ξαναβρίσκουν. Μας το αποκάλυψαν η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με τα πρώτα πλάνα των νέων επεισοδίων. Από τα γυρίσματα στη Λίμνη Δόξα, σε μία όπως θα δεις in love ατμόσφαιρα.

https://www.instagram.com/reel/C14-S4sLKJ_/

Πριν ξεκινήσει ο μεγάλος γολγοθάς της Άννας με τη δολοφονία του Δημήτρη.