Στέλιος Χανταμπάκης, Μανώλης και Μαλένα έβαλαν κόκκινες μπαντάνες κι έδειξαν τη δική τους συμβίωση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στέλιος Χανταμπάκης, Μανώλης και Μαλένα έβαλαν κόκκινες μπαντάνες κι έδειξαν τη δική τους συμβίωση

Όλοι οι πρώην Survivors έδωσαν τη θετική τους ψήφο στο "ριάλιτι" βίντεο του Χανταμπάκη με τα παιδιά του.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη τον Ιούνιο του 2023 έκλεισαν 10 χρόνια γάμου και η αλήθεια είναι πως έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τα δυο τους παιδιά, τον 10χρονο Μανώλη και την 7χρονη Μαλένα.

https://www.instagram.com/p/C1jkQ-EMwCF/

Μάλιστα, έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες όλες τις φορές που χρειάστηκε ένας από τους δύο να λείπει από το σπίτι. Aυτό δείχνει άλλωστε, και το πρόσφατο χιουμοριστικό βίντεο που έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης με τα παιδιά τους παρουσιάζοντας τη δική τους συμβίωση, στο δικό τους «Survivor» στην Αθήνα, αφού η Όλγα Πηλιάκη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Το Survivor του Στέλιου Χανταμπάκη, του Μανώλη και της Μαλένας

Όπως θα δεις οι τρεις τους, παρότι είναι μόνο τέσσερις μέρες μόνοι τους στο σπίτι προσπαθούν να είναι μια ομάδα. Τα παράπονα ωστόσο, του Μανώλη για τη «συμπεριφορά» του μπαμπά του και της Μαλένας για την «κλίκα» των αγοριών - και το σπανακόρυζο που σέρβιρε ο Στέλιος Χανταμπάκης - δεν έλειψαν.

«Το SURVIVOR 2024 ξεκίνησε!! Αφιερωμένο στις κύριες και στους κυρίους που ζουν το δικό τους survivor στο Σπίτι!! Όπως βλέπετε εμείς ήμαστε καλά, το διασκεδάζουμε αρκετά προς το παρόν και σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας!! Σας στέλνω την αγάπη μας, τα φιλιά μας και εύχομαι υγεία στις οικογένειές σας!!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέλιος Χανταμπάκης, καθώς μετά τη μικρή σε διάρκεια συμμετοχή της Όλγας Πηλιάκη το 2017 στο Nomads, αυτή είναι η πρώτη φορά που εκείνος θα μείνει για περισσότερο διάστημα μόνος με τα παιδιά τους, αναλαμβάνοντας όλες τις δουλειές και τα διαβάσματά τους.

https://www.instagram.com/reel/C165vzoMHxp/

Το ίδιο βέβαια, είχε κάνει και η Όλγα Πηλιάκη και στις δύο δικές του συμμετοχές στο Survivor (σ.σ το 2017 και το 2023) αλλά και στο Nomads το 2018.

Τα epic σχόλια των πραγματικών Survivors

Το βίντεο αυτό στο Instagram του Στέλιου Χανταμπάκη δεν θα μπορούσε να μη συγκεντρώσει αμέσως πολλές χιλιάδες likes (σ.σ μόνο στις πρώτες 2 ώρες που αναρτήθηκε είχε 7.000 likes) αλλά και τις «θετικές ψήφους» πάρα πολλών πρώην Survivors. Από τη Λάουρα Νάργες και τον Τριαντάφυλλο μέχρι την Ελισάβετ Δοβλιατίδου, τον Μάριο Πρίαμο και την Ελένη Χαμπέρη άλλοι σχολίασαν είτε με emoji που γελάνε μέχρι δακρύων είτε με λέξεις όπως «epic», «έξυπνο», «καταπληκτικό».

Σχόλιο έκανε όμως, και ο Γρηγόρης Μόργκαν στο συγκεκριμένο βίντεο, μιας και γνωρίζει πολύ καλά τον Στέλιο Χανταμπάκη, αφού ήταν μαζί του φιναλίστ στον τελικό του Nomads, ενώ έχουν και μια κοινή «φίλη», την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

414003334_950103446720746_6476060498205138646_n.jpg

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν έστειλαν ευχές από την «οικογένειά» τους

Η στήριξη στη μαμά Όλγα Πηλιάκη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Μανώλης και η Μαλένα πάντως παρακολουθούν ανελλιπώς την Όλγα Πηλιάκη στους στίβους μάχης, στέλνοντάς της όλη τους τη θετική ενέργεια.