Ο Χρήστος Λούλης δικαιώθηκε - αποθεώθηκε στον Όρκο ενώ το φινάλε σε κάποιους θύμισε τον Γιατρό

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Χρήστος Λούλης δικαιώθηκε - αποθεώθηκε στον Όρκο ενώ το φινάλε σε κάποιους θύμισε τον Γιατρό

Η σύμπτωση και η απάντηση της Δήμητρας Σιγάλα στο συγκινητικό σχόλιο που έλαβε από φανς της. Ο Όρκος 2 ρίχνει αυλαία, με διθυραμβικές κριτικές. 

Ο Όρκος 2 ανήκει στις σειρές που ονομάζουμε ως αθόρυβες επιτυχίες. Σειρές οι οποίες σε κερδίζουν χωρίς υπερβολές, έχουν πολύ ωραία πλοκή, λίγα επεισόδια και με πολύ πιστό κοινό. Ένα μόνο επεισόδιο πριν το φινάλε, είχαμε τη μεγάλη δικαίωση για τον Χρήστο Λούλη, μία μεγάλη ανατροπή και μία εξίσου μεγάλη σύμπτωση που αφορούσε τη Δήμητρα Σιγάλα και εντόπισε το κοινό στο Twitter.

Ο Όρκος είναι παράδειγμα προς μίμηση ως τηλεοπτικό project

Ο Όρκος ξεκίνησε την πρώτη του σεζόν με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Χρήστο Λούλη να παίρνει τη σκυτάλη ως γιατρός Φίλιππος Ραζής στην δεύτερη και τρίτη του σεζόν, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα. Τα συστατικά της επιτυχίας του συνοψίζονται στα εξής δύο: πολύ καλό σενάριο από την Τίνα Καμπίτση και οι κατάλληλοι πρωταγωνιστές και δευτεραγωνιστές. Αλλά κυρίως βασισμένος σε μία απλή σκηνοθετική φόρμα από τον Χρίστο Γεωργίου με αισθητική και στόχο.

Αν είχες παρακολουθήσει το τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν με τη μη αναμενόμενη καταδίκη και φυλάκιση του Χρήστου Λούλη ως Ραζή και τον τρόπο που έγινε εκείνο το φινάλε, θα είχες καταλάβει πως η σειρά στόχευε στις συνεχείς ανατροπές. Και έτσι έγινε και φέτος όπου παρακολουθήσαμε την πορεία του γιατρού στη φυλακή, τη σκηνοθετημένη του απόδραση και τον πόλεμο για τη φυσική του εξόντωση από το κύκλωμα μεταμόσχευσης οργάνων το οποίο πολεμούσε.

https://www.instagram.com/p/CsBXCs2Igog/

Η σειρά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στην εκτέλεσή της ως παραγωγή, αλλά είναι και από τις σειρές που ανοίγουν τον δρόμο από την ΕΡΤ και στα υπόλοιπα κανάλια. Το κοινό πια, θέλει μυθοπλασία λίγων επεισοδίων και με τόσο ενδιαφέρουσα πλοκή. Θα δεις πως από του χρόνου πολλά θα αλλάξουν σε αυτό το πεδίο.

Χθες είχαμε και μία μεγάλη σύμπτωση. Όπως και στον Γιατρό με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, έτσι και στον Όρκο, η Δήμητρα Σιγάλα ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια με μη αναμενόμενη εξέλιξη.

https://www.instagram.com/p/C0i-5QkIzSv/

Ως δικηγόρος είναι εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα δικαίωσης του Ραζή, αλλά λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, δέχθηκε δολοφονική απόπειρα. Στον Γιατρό επίσης στο προτελευταίο επεισόδιο, έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο. «Δεν πέθανε στον Γιατρό, θα πεθάνει στον Όρκο;» αναρωτήθηκαν στο Twitter. Το κοινό την λάτρεψε, η ίδια η ηθοποιός απάντησε μάλιστα στα σχόλια «Τι όμορφα σχόλια, αν και η ηρωίδα μας είχε άδοξο τέλος», ενώ αρκετοί φανς ετοιμάστηκαν για το σημερινό grande finale γράφοντας τα καλύτερα σχόλια για τον Λούλη και όλους τους πρωταγωνιστές.

Τον Χρήστο Λούλη από τις 21 Ιανουαρίου που κάνει πρεμιέρα, θα τον θαυμάζεις εφεξής ως πρωταγωνιστή και στο Famagusta, τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega. Εκεί έχει ακόμη πιο πολυσύνθετο ρόλο.

Η έκπληξη του Famagusta και η πρώτη μικρή ανατροπή που ετοίμασε ο Ανδρέας Γεωργίου