«O Matthew Perry έλεγε ψέματα για να πουλήσει βιβλία, ποτέ δεν ήταν νηφάλιος»

Πατούλια Κατερίνα
«O Matthew Perry έλεγε ψέματα για να πουλήσει βιβλία, ποτέ δεν ήταν νηφάλιος»

Τρεις διαφορετικές πηγές υποστήριξαν στο US Weekly, πως ο Matthew Perry έλεγε ψέματα για τη νηφαλιότητά του τόσο κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιοδείας για τα απομνημονεύματά του όσο και στον χρόνο που οδήγησε στον θάνατό του και ότι η συνεχιζόμενη κατάχρηση συνταγογραφούμενων φαρμάκων δεν ήταν η μόνη ανησυχητική συμπεριφορά που έκρυβε.

Δύο μήνες μετά τον θάνατο του Matthew Perry, η Jennifer Aniston είχε μιλήσει για τον καλό της φίλο και επί χρόνια συμπρωταγωνιστή της, στα Φιλαράκια και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο 54χρονος ήταν υγιής, νηφάλιος και σε φόρμα:

Σχεδόν 2 μήνες μετά τον θάνατό του Matthew Perry η Jennifer Aniston έκανε μια αποκάλυψη

«Όπως είπε θα ήθελε να τον θυμούνται. Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Ήταν σε φόρμα», είπε η Αniston στην Witherspoon.

Ήταν χαρούμενος - αυτό είναι το μόνο που ξέρω. Έστειλα κυριολεκτικά μηνύματα μαζί του εκείνο το πρωί, στον αστείο Matty. Δεν πονούσε. Δεν δυσκολευόταν. Ήταν χαρούμενος.

«…Θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι ήταν πραγματικά υγιής και γινόταν υγιής. Ήταν η επιδίωξή του. Δούλεψε τόσο σκληρά. Πραγματικά αντιμετώπισε μια δύσκολη κατάσταση...Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας λείπει. Πραγματικά μας έκανε να γελάμε πολύ δυνατά. Πρέπει επίσης να πω ότι νομίζω ότι η διάλεκτος του Matthew Perry, ο τρόπος ομιλίας του, δημιούργησε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Πήγαμε με την δική του καθοδήγηση, κατά κάποιο τρόπο. Απλώς πρόσθεσε κάτι στη χαρά μας», είχε υποστηρίξει η Aniston.

Μόλις χτες όμως, το περιοδικό US Weekly, υποστήριξε σε ένα μεγάλο αφιέρωμά του με μαρτυρίες από τρεις διαφορετικές πηγές πως ο Perry έλεγε ψέματα και ουδέποτε υπήρξε «καθαρός».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, ο Matthew Perry έκρυβε πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα του, πριν να βρεθεί νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του.

perry1.jpg

Πρώτο άτομο από το περιβάλλον του, ανέφερε πως ο Perry υπήρξε κακοποιητικός λεκτικά, συναισθηματικά και σωματικά και το μόνο που ήξερε ήταν να προκαλεί πόνο και να παίζει το θύμα.

Δεύτερο άτομο υποστήριξε πως ο Perry δεν ήταν κακός αλλά εθισμένος και όλα τα κοντινά του άτομα, στην είδηση του θανάτου του, θεώρησαν πως αυτός ήρθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τελικά, η ιατροδικαστική έκθεση ανέφερε πως ο Perry έφυγε από τη ζωή εξαιτίας επιπλοκών της κεταμίνης, αλλά οι ειδικοί επισήμαναν πως οι επιπλοκές αυτές δεν οφείλονται στην δόση που είχε λάβει ιατρικά ο Matthew τρεις μέρες πριν τον θάνατό του αλλά αντίθετα, η δόση που βρέθηκε στον οργανισμό του ηθοποιού (η επίδραση της κεταμίνης κρατά 3 ώρες) ήταν ισάξια με όση λαμβάνουν οι άνθρωποι που μπαίνουν στο χειρουργείο για μια επέμβαση.

Ακόμα μια πηγές ανέφερε στο Us Weekly πως παρά το γεγονός πως ο Perry αποκάλυψε ότι ξόδεψε περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια στη ζωή του για να ξεκόψει από φάρμακα, ναρκωτικά και ουσίες, ποτέ δεν υπήρξε ξεκάθαρα νηφάλιος και όλο αυτό το αφήγημά του ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο για να πουλήσει βιβλία.

Ακόμα ένα άτομο ανέφερε πως στους μήνες που προηγήθηκαν του θανάτου του, ο Perry ήταν τόσο μπλεγμένος με τις καταχρήσεις που τράκαρε την Aston Martin του πολλές φορές ενώ ήταν «φτιαγμένος», έκανε μεν ζημιά στο αυτοκίνητο αλλά ο ίδιος και οι συνεπιβάτες του ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Η Page Six, επικοινώνησε τόσο με τον δικηγόρο του Matthew όσο και με το αστυνομικό τμήμα του Los Angeles, για να διασταυρώσει τα δεδομένα για τα τροχαία του Perry αλλά δεν υπήρξαν ασφαλείς πληροφορίες.

Ο εθισμός επηρέασε την προσωπική ζωή του Matthew

To νέο ρεπορτάζ αναφέρει πάντως και το πώς ο εθισμός του Perry είχε αρνητικό αντίκτυπο και στις σχέσεις του Perry, ερωτικές ή φιλικές, όπως εκείνη με τον ειδικό στους εθισμούς Morgan Moses, με τον οποίο ο ηθοποιός έφτασε να πιαστεί στα χέρια, τον Μάρτιο του 2022. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ο Moses δεν βρέθηκε ξανά στο πλευρό του ηθοποιού, κάτι που κόστισε στον Perry, ο οποίος έχασε έναν άνθρωπο που είχε πάντα στο πλευρό του, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Obit Matthew Perry
AP2002

Μία από τις τρεις πηγές του περιοδικού, εξήγησε πως υπήρξε και μια πρώην σύντροφος του Perry, η οποία το 2020 απείλησε να τον μηνύσει, επειδή την έκανε και την ίδια χρήστη ναρκωτικών και παυσίπονων, ενώ άλλο άτομο υποστήριξε πως ο Perry γνώριζε κοπέλες σε εφαρμογές, έκανε Face Time, τους έλεγε να περάσουν χρόνο μαζί, τις καλούσε στο σπίτι του και συνέχιζε να είναι εθισμένος απλά όχι δημόσια.

Aκόμα και ο αρραβώνας με την Molly Hurwitz, φαίνεται να έληξε μιας και ο Perry υπήρξε ακραία κακοποιητικός με εκείνη, σε βαθμό που το 2021 έφτασε να της πετάξει ένα τραπεζάκι του καφέ όταν εκείνη τον ρώτησε αν την απατά.Τελικά η σχέση με την 32χρονη έληξε το 2021 μετά από ένα μεγάλο καυγά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Το περοδικό τονίζει πως ο Perry δεν αποδέχτηκε ποτέ πως εκείνη τον παράτησε.