Η Σοφία Αλιμπέρτη «έπαθε» Pamela Anderson και όλες αυτές οι αμακιγιάριστες φωτό το αποδεικνύουν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σοφία Αλιμπέρτη «έπαθε» Pamela Anderson και όλες αυτές οι αμακιγιάριστες φωτό το αποδεικνύουν

Η Σοφία Αλιμπέρτη στη βραδινή έξοδο με τον γιο της, Good Job Nicky απέδειξε πως μεγαλώνει πολύ όμορφα διατηρώντας τη φυσική ομορφιά της.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει πολύ καλή σχέση και με τους δυο γιους που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Πάριο, τον 32χρονο Μιχαήλ Άγγελο και τον 28χρονο Νικόλα ή αλλιώς Good Job Nicky. Πάντα στηρίζει κάθε επαγγελματικό τους βήμα - ο Μιχαήλ Άγγελος ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία ενώ ο Νικόλας ως Good Job Nicky κάνει καριέρα στο τραγούδι - ενώ πολλές φορές θα δεις πως περνούν χρόνο μαζί είτε στο σπίτι είτε σε κάποια έξοδο.

https://www.instagram.com/p/Chrdv7_skN9/

Η βραδινή έξοδος και το no make up look της Σοφίας Αλιμπέρτη

Κάπως έτσι, η ίδια και ο Good Job Nicky βρέθηκαν το βράδυ της 10ης Ιανουαρίου στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Μαρινέλλα μαζί με την Μπέτυ Μαγγίρα. Μάλιστα, οι δυο τους συνάντησαν την σπουδαία ερμηνεύτρια και έβγαλαν μαζί τις κάποιες πολύ όμορφες φωτογραφίες. Καθένας μας άλλωστε, θα ήθελε να ακούσει την Μαρινέλλα να τραγουδά αλλά και να της μιλήσει από κοντά.

Το total black look με μαύρο t-shirt, παντελόνι και μποτάκια με πιο χοντρό τακούνι που επέλεξε η ηθοποιός και παρουσιάστρια για τη βραδιά ήταν απόλυτα σωστό, αφού το μαύρο είναι ένα χρώμα με διαχρονική αξία που κολακεύει κάθε γυναίκα. Ταυτόχρονα, το κολιέ με το χρυσό παντατίφ και το κολιέ με τα διάφορα κοκάλινα charms έδωσε το απαραίτητο

H Σοφία Αλιμπέρτη όμως, εντυπωσίασε ιδιαίτερα με τη βραδινή αυτή εμφάνισή, καθώς επέλεξε για το μακιγιάζ της το no make up look, κάτι που συνηθίζει το τελευταίο διάστημα. Πολλές γνωστές Ελληνίδες και celebrities στον κόσμο έχουν αρχίσει να υιοθετούν την τάση να εμφανίζονται χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Άλλωστε, είδαμε να κάνει κάτι αντίστοιχο και η Pamela Anderson πρόσφατα, δίνοντας το παρών τελείως φυσική σε πολλά μεγάλα events.

1704981547006-442347660-0H6A6409.jpg

Όπως θα δεις κι από την gallery που ακολουθεί με φωτογραφίες από το προφίλ της στο Instagram, η ίδια τις περισσότερες φορές στην καθημερινή της ζωή κι όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τους followers της να παρατηρούν πόσο όμορφα μεγαλώνει διατηρώντας τη φυσική ομορφιά της.