O Good Job Nicky θέλει να γίνει σύντομα μπαμπάς και το 1 από τα 3 παιδιά του θα το λένε Σοφία

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Good Job Nicky θέλει να γίνει σύντομα μπαμπάς και το 1 από τα 3 παιδιά του θα το λένε Σοφία

«Είμαι τυχερός, είμαι κολλητάρι με την μαμά μου» είπε ο Good Job Nicky στο νέο podcast του Fipster μιλώντας για σχέσεις και για το πρόβλημα που του δημιούργησαν οι κρίσεις πανικού.

O Good Job Nicky ή αλλιώς Νικόλας Βαρθακούρης, είναι από τα πιο ταλαντούχα άτομα της γενιάς του. Ο 28χρονος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έχει καταφέρει να γίνει ευρέως γνωστός μέσα από το ταλέντο του στο τραγούδι και πλέον έχει το δικό του κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί, που περιμένουν κάποια στιγμή να τον δουν να συμμετέχει στην Eurovision, ιδιαίτερα ακούγοντας το «Heaven is a sin» που άκουσαν πως είχε προτείνει το 2022 για τον διαγωνισμό και τελικά δεν προτάθηκε, αφού επιλέχθηκε η Amanda Georgiadi Tenfjord παίρνοντας την 10η θέση.

Μέχρι να τον απολαύσουμε πάντως στον μουσικό διαγωνισμό ο Good Job Nicky συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με την Evangelia με τίτλο Video Tape και μίλησε για την ζωή του στο νέο podcast του Fipster, όπου ήταν καλεσμένος μαζί με τον ηθοποιό Ορέστη Χαλκιά και την tatoo artist Νέμεσις.

«Η μαμά μου είναι το κολλητάρι μου»

Απαντώντας σε ερωτήσεις διάφορων followers σχετικά με το κατά πόσο ένας γονιός με την συμπεριφορά του μπορεί να «τραυματίσει» την ψυχή ενός παιδιού, προκαλώντας του κατά συνέπεια προβλήματα και στην ενήλικη ζωή του, ο Good Job Nicky, ακούγοντας τους συνομιλητές του να μιλούν για τις μαμάδες τους και τυχόν διαφωνίες που είχαν μαζί τους, είπε πως ο ίδιος νιώθει «τυχερός», αφού έχουν πολύ καλή σχέση με την μαμά του. Μάλιστα, είπε πως είναι το «κολλητάρι» του και πως ο λόγος που εκείνος και ο αδερφός οτυ έχουν μεγαλώσει τόσο καλά είναι πως, όπως είχε πει κι εκείνη, «τους μεγάλωσε με ειλικρίνεια», δείχνοντάς τους κάθε συναίσθημα που είχε.

Η αλήθεια είναι πως η Σοφία Αλιμπέρτη είναι πολύ περήφανη και για εκείνον αλλά και για τον Μιχαήλ - Άγγελο και πάντα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε τους βήμα να τους καμαρώνει. Αρκετές φορές μάλιστα, στις συναυλίες του Good Job Nicky, η ίδια έχει δεχθεί το πείραγμα του Νικόλα επειδή είναι η κλασσική Ελληνίδα μάνα - ναι, που θα του πει να φορέσει ζακέτα μετά την συναυλία αν ιδρώσει ή θα του πει να μην πιει το από το κρασί κέρασμα που μπορεί να του προσφέρουν για παράδειγμα οι υπεύθυνοι ή οι θαμώνες της μουσικής σκηνής που τραγουδάει.

Ο Good Job Nicky θέλει να γίνει μπαμπάς asap

Παρ' όλα αυτά η σχέση του με την μαμά του, όπως αναφέραμε, είναι τόσο καλή που ο Good Job Nicky την πρώτη του κόρη θα την ονομάσει Σοφία. Ναι, ο νεαρός καλλιτέχνης έχει ήδη αποφασίσει πόσα παιδιά θα κάνει - 3 παρακαλώ - αλλά και ποιο θα είναι το φύλο τους και ποια τα ονόματά τους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο podcast, θέλει να κάνει με την εξής σειρά κορίτσι, αγόρι, κορίτσι κι αυτό γιατί θέλει το πρώτο του κορίτσι να γίνει μια δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα, το αγόρι που θα ακολουθήσει θέλει να δει πώς πρέπει να συμπεριφέρεται με σεβασμό σε μία ανεξάρτητη γυναίκα, ενώ θέλει να αποκτήσει κι άλλο ένα κορίτσι για να παραδειγματιστεί από την μεγαλύτερη αδερφή της και να ξέρει τι να περιμένει από έναν άντρα.

https://www.instagram.com/p/Chrdv7_skN9/

Όσον αφορά τα ονόματά τους θα είναι Σοφία, Αντώνης και Αΐσα, κάτι που έχει ξαναπεί σε συνέντευξή του στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, κάτι η αλήθεια είναι που μας κάνει εντύπωση, αφού δεν αναφέρει το όνομα του μπαμπά του. Βέβαια, μπορεί τα δύο ονόματα αυτά (σ.σ. Αντώνης, Αΐσα) να έχουν σχέση με την κοπέλα που βρίσκεται εδώ και κάποια χρόνια.

Πάντως, αυτό το πλάνο, να γίνει δηλαδή μπαμπάς δεν είναι από τα πιο μακρινά για τον Good Job Nicky, αλλά αφορούν στο άμεσο μέλλον, αφού ο ίδιος είπε πως θέλει να γίνει «σαν τρελός πατέρας» και στα 28 του πιστεύει ότι έχει αργήσει κιόλας.

Οι κρίσεις πανικού και η ψευδοδυσφαγία

Μέσα σε όλα ο Good Job Nicky αναφέρθηκε και στις κρίσεις πανικού που είχε, οι οποίες του δημιούργησαν κάποια στιγμή και ψευδοδυσφαγία.

«Είχα πάθει ψευδοσδυσφαγία. Η ψευδοδυσφαγία είναι ο φόβος της κατάποσης και έτσι έχασα 22 κιλά. Είχα φτάσει 65 κιλά, αν σας δείξω φωτογραφία δεν θα το πιστεύετε, από κρίσης πανικού. Χάλια. Το χειρότερο πράγμα. Δεν σας το εύχομαι» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εκείνος μίλησε για τις κρίσεις πανικού. Το 2021 είχε αναφέρει στο περιοδικό Down Town γι' αυτές: «Για δύο εβδομάδες έλεγα από μέσα μου "έλα, δεν θα πάθεις τίποτα, σιγά μην πάθεις ξανά κρίση πανικού". Με το που μπήκα στο αεροπλάνο, 3 ώρες και 40 λεπτά, ήμουν σε κρίση πανικού. Μόνος μου. Πίστευα ότι θα πεθάνω. Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, πήρε ζωή αυτό το πράγμα και δεν με άφηνε. Προσπαθούσα να βρω πράγματα που δεν με βγάζουν από το comfort zone για να νιώσω καλύτερα. Ευτυχώς, έχει πολύ καιρό να με πιάσει ξανά. Έχω ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού και περνάω απλώς κάποιες κρίσεις άγχους».

Το 2022 μίλησε και στο Καλό Μεσημεράκι για τις κρίσεις πανικού λέγοντας: «Κοντράρομαι με τον εαυτό μου. Είμαι λίγο αγχώδης, παλαιότερα ήμουν πολύ περισσότερο δηλαδή έχω μιλήσει και για κρίσεις πανικού, πέρναγα άσχημα. Αλλά το θεωρώ και μεγάλο προνόμιο αυτό, γιατί είναι ζωντάνια, τα ζεις όλα. Με ποια λογική να ζήσω αγάπη με πάρα πολύ συναίσθημα και να μην ζήσω και το άγχος; Θεωρώ ότι είναι καλό να το περάσουμε όλοι για να μπορούμε να διακρίνουμε και τα καλά και τα κακά. Η στιγμή της κρίσης πανικού, είναι χάλια».