Οι followers της Σοφίας Αλιμπέρτη απόρησαν για τη νέα της εκπομπή με το αινιγματικό σχόλιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι followers της Σοφίας Αλιμπέρτη απόρησαν για τη νέα της εκπομπή με το αινιγματικό σχόλιο

«Είδηση είναι αυτή;» ρώτησαν όλοι την Σοφία Αλιμπέρτη βλέποντας τη λεζάντα στη φωτογραφία της με τον Κωνσταντίνο Δέδε. 

Η Σοφία Αλιμπέρτη μπορεί να έκανε 14 χρόνια να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο η εκπομπή της «Ζήσε Αλλιώς» που προβλήθηκε την περσινή σεζόν, μόνο θετικά σχόλια απέσπασε. Και παρότι η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο οτυ διαδικτύου φαίνεται πως εκείνη θα επιστρέψει με νέα εκπομπή αλλά αυτή τη φορά από το κανάλι του Open.

sofoufou__1683147060_3094784312175596381_366587340.jpg

Η φωτογραφία «spoiler»

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κοινό αγαπάει πολύ την παρουσιάστρια και περιμένει εναγωνίως να την παρακολουθήσει ξανά τηλεοπτικά. Αυτός ήταν και ο λόγος που η ίδια με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, παρέα με τον φίλο που απέκτησε μέσα από την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», Κωνσταντίνο Δέδε, ξεσήκωσε τους followers της. Ο γνωστός χειρουργός - οδοντίατρος, Κωνσταντίνος Δέδες ήταν ο συμπαρουσιαστής της Σοφίας Αλιμπέρτη στην εκπομπή με θέματα υγείας και ευεξίας που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1.

https://www.instagram.com/p/C0HMMpyIWKM/

Έτσι, λοιπόν όταν εκείνη στη φωτογραφία τους από την βραδινή τους έξοδο έβαλε τη λεζάντα «Μήπως θα μας πήγαινε καλύτερα μια εκπομπή το βραδυ?» ήταν λογικό πως έκανε τους fans της να αναρωτηθούν αν αυτό ήταν κάποιου είδους «άτυπη» ανακοίνωση σχετικά με τη νέα εκπομπή που θα αναλάβει στο Οpen, καθώς το περιεχόμενό της, όπως και η ώρα προβολής δεν έχουν ακόμα αποφασιστεί.

Οι δυο τους βέβαια, συνέχισαν το «τρολάρισμα» ο ένας στον άλλο, αφού σε Instagram story κατά τη διάρκεια της βραδιάς τους, ο Κωνσταντίνος Δέδες τραγουδώντας μαζί της αντικατέστησε τον στίχο λέγοντας : «Αφού αποφάσισες να κάνεις εκπομπή χωρίς εμένα», με την παρουσιάστρια να χαμογελάει.

Ένα αντίστοιχο σχόλιο είχε κάνει πάντως η Σοφία Αλιμπέρτη, όταν τον είχε επισκεφτεί στο ιατρείο του για μια εξέταση κι εκείνος, όσο η ίδια έλεγε πως ήταν φοβισμένη, ανέφερε με χιούμορ πως θα την περιποιηθεί παρότι «είχε περάσει άσχημα στην εκπομπή».

«Υπάρχει η επικινδυνότητα να με κάνει χάλια για να πάρει την εκπομπή μόνος του. Να το θυμάστε αυτό, είστε μάρτυρες» απάντησε επίσης με χιούμορ η Σοφία Αλιμπέρτη.

https://www.instagram.com/reel/CzWzwU6r2ai/

Σύμφωνα πάντως, με τις πληροφορίες του Queen.gr, η εκπομπή που έχει προταθεί στην Σοφία Αλιμπέρτη είναι μια διαφορετικού τύπου lifestyle εκπομπή, η οποία θα έχει celebrities αλλά και κάποια θέματα well being, όπως υπήρχαν στo «Ζήσε Αλλιώς». Μένει να δούμε τελικά τι θα αποφασιστεί και από τις δυο μεριές. Σίγουρα, όμως το τηλεοπτικό comeback της έχει ενθουσιάσει τους πάντες και φαίνεται πως η ίδια «ήρθε για να μείνει».

sofoufou__1697753606_3217312897044635501_366587340.jpg