Το «The Woman in Me» της Britney Spears ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις

Τζένη Ντεμιράι
Το «The Woman in Me» της Britney Spears ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις

Η Britney Spears είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την επιτυχία του βιβλίου της «The Woman in Me». 

Ακόμα μία επιτυχία γιορτάζει η Britney Spears στον εκδοτικό ταξίδι που ξεκίνησε με τη βιογραφία «The Woman in Me», αφού πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα έχουν πλέον πουληθεί, σύμφωνα με το περιοδικό People, το οποίο επισημαίνει ότι η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με αυτή την εξέλιξη.

Πώς αντέδρασε η Britney Spears με την επιτυχία

Τα αντίτυπα που έχουν πουληθεί μόνο στις ΗΠΑ ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια, ενώ η ίδια η Spears σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Το βιβλίο μου έχει επίσημα πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ!!! Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές που με στήριξαν και υποστήριξαν την ιστορία μου. Σας αγαπώ όλους».

Με την κυκλοφορία του, το βιβλίο «The Woman in Me» έγινε αμέσως το Νο1 best seller των New York Times, καθώς και το Νο1 best seller στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Αυστραλία. Το βιβλίο βρίσκεται σήμερα στην πέμπτη εκτύπωση, με 1,65 εκατομμύρια αντίτυπα. Υπολογίζεται ότι 3 εκατομμύρια αντίτυπα του βιβλίου έχουν τυπωθεί παγκοσμίως.

Ένα βιβλίο γεμάτο αλήθειες για τη ζωή μίας πληγωμένης σταρ

Τα απομνημονεύματα της Britney Spears κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ στις 24 Οκτωβρίου 2023 και κατάφεραν μόλις σε μία εβδομάδα να σπάσουν ρεκόρ πωλήσεων, πουλώντας πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα.

Στο βιβλίο, η τραγουδίστρια μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την πορεία της στη μουσική αλλά και τον αντίκτυπο που είχε αυτή στην προσωπική της ζωή και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που την περιβάλλουν.

Εκτός αυτού, η Spears αναφέρεται και σε κάποιες από τις δυσκολίες με τις οποίες έχει βρεθεί αντιμέτωπη, όπως η επιτροπεία που της επιβλήθηκε το 2008, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021. Ο πατέρας της Spears, Jamie, μαζί με έναν δικηγόρο, ήλεγχε τα οικονομικά και τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία της Spears μέσω της κηδεμονίας για 13 ολόκληρα χρόνια και αυτό το γεγονός υποθέτουμε ότι αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που η ιστορία ζωής της φάνηκε ενδιαφέρουσα σε εκατομμύρια ανθρώπους που έσπευσαν να αγοράσουν τη βιογραφία της.

1698134276611-619300877-womaninme.jpg

Όσα η Britney έγραψε για τον Sam Asghari πριν χωρίσουν

Αίσθηση, ακόμα, προκάλεσε το γεγονός ότι η Britney, χαρακτηρίζει τον Sam Asghari εντός της αυτοβιογραφίας της «δώρο θεού», κάνοντας μας να αναρωτηθούμε αν τώρα, μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε ο ίδιος τον περασμένο Αύγουστο, συνεχίζει να έχει την ίδια άποψη.

«Εκτιμώ το πόσο σταθερός είναι. Μου αρέσει που δεν πίνει καν», αναφέρεται στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου. Ενώ σε άλλο σημείο τονίζει ότι πως συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Slumber Party, τον Οκτώβριο του 2016, κατάλαβε αμέσως ότι τον ήθελε στη ζωή της.

«Η χημεία ανάμεσά μας ήταν τρελή. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τα χέρια μας μακριά ο ένας από τον άλλον», γράφει, ενώ μιλά και για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο 29χρονος γυμναστής στην απόφασή της να μιλήσει για την 13χρονη κηδεμονία της. Στεκόμενος δίπλα της και κρατώντας την από το χέρι στο δικαστήριο του 2021, έδειξε έμπρακτα την υποστήριξή του.