Στη φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη η Μαρκέλλα Γιαννάτου με ολόξανθα μαλλιά θύμισε την Kate Winslet

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη η Μαρκέλλα Γιαννάτου με ολόξανθα μαλλιά θύμισε την Kate Winslet

Η Γερακίνα της Μάγισσας είναι η τρανή απόδειξη πως η μητρότητα συνδυάζεται και με την υποκριτική και με σπουδές, αρκεί να υπάρχει θέληση.

Η Μαρκέλλα - Αφροδίτη Γιαννάτου, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της έχει μια καριέρα πολλών χρόνων στην υποκριτική, ενώ φέτος ερμηνεύει μοναδικά τον ρόλο της Γερακίνας στη Μάγισσα του ΑΝΤ1 που συμμετέχει. Πέρα από αυτά όμως, είναι και νέα μανούλα, αφού έφερε στον κόσμο την κόρη της με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο τον περασμένο Ιούνιο.

https://www.instagram.com/p/Cx5CmNao3_i/

Οι δυο τους, ωστόσο είχαν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ήδη από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της ηθοποιού και ύστερα από 14 χρόνια κοινής πορείας με εκείνη να εξομολογείται στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα τον περασμένο Σεπτέμβριο πως η περίοδος του χωρισμού τους δεν ήταν εύκολη.

Με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δεν φορτώθηκε με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά.

Αφήνοντας πίσω της όλα αυτά, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Γι' αυτό τον λόγο και η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στα social media της γράφοντας στη λεζάντα «Πρώτη μας συνάντηση με την Μαρκέλλα. Μα γιατί δεν γνωριστήκαμε νωρίτερα??».

https://www.instagram.com/p/C19o-pGtQww/

Οι followers της βέβαια, αυτό που πρόσεξαν πέρα από το πόσο εντυπωσιακές έδειχναν κι οι δύο γυναίκες ήταν πως η Μαρκέλλα Γιαννάτου έχοντας πλέον ολόξανθα μαλλιά για τις ανάγκες του ρόλου της στη Μάγισσα, μοιάζει με την ηθοποιό του Hollywood, Κate Winslet.

Screenshot-(1056).png

Η γυναίκα στη φωτογραφία είναι η Kate Winslet?

Kαι η αλήθεια είναι πως ο ακόλουθος της Ελένης Μενεγάκη από την Βιέννη δεν είχε και πολύ άδικο, αν ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Η καθημερινότητα με την κόρη της και το μεταπτυχιακό

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου στη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε τόσο για την σειρά στην οποία συμμετέχει όσο και για τη νέα της καθημερινότητα με την κόρη της αλλά και το μεταπτυχιακό που έχει ξεκινήσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Με το μωρό με βοηθάει η μαμά μου. Συγκινούμαι όταν σκέφτομαι το μωρό. Το σούπερ μάρκετ πια είναι έξοδος. Έχω συνέχεια σκέψεις όταν λείπω από το μωρό. Σκέφτομαι μόνιμα μήπως δεν είμαι καλή μαμά επειδή δουλεύω πολλές ώρες. Αλλά νομίζω πως και η μικρή θα είναι καλά εάν είμαι και εγώ» είπε η ίδια ενώ πρόσθεσε για το μεταπτυχιακό της στη Δραματουργία και την Παράσταση στο τμήμα θεατρικών σπουδών του ΕΚΠΑ: «Τώρα δεν έχω πολύ χρόνο. Κάνω μεταπτυχιακό στο ΕΚΠΑ και έχω διάβασμα. Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι όταν πάω τον σκύλο μου βόλτα. Δεν είχα σκοπό να κάνω θέατρο αλλά ήταν πολύ ωραίο το έργο και δεν ήθελα να το αφήσω».

H ηθοποιός είναι υπέρμαχος της γνώσης και μιλώντας στο Queen.gr όταν συμμετείχε στις Άγριες Μέλισσες το 2021 είχε αναφερθεί στις σπουδές της. Μετά την αποφοίτησή της από τη δραματική σχολή του Χρήστου Τσάγκα, η Μαρκέλλα Γιαννάτου συνέχισε τις σπουδές της στη D.A.M.S. στο τμήμα της Φιλοσοφικής του πανεπιστημίου Uniroma στην Ιταλία.

Η πτυχιακή της λοιπόν, τότε αφορούσε το Big Brother. «Το ανέλυσα κοινωνικά και συγκριτικά στις χώρες της Ευρώπης και επικεντρώθηκα στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Και μάλιστα ήταν το 2015, μια χρονιά που εδώ γινόταν χαμός με το Big Brother. Κάνοντας, λοιπόν, αυτή την ανάλυση ασχολήθηκα με πολλά πράγματα που είχαν κοινωνικές προεκτάσεις, όπως για παράδειγμα ότι εμείς προτιμούσαμε να έχουμε άντρα παρουσιαστή, δείχνοντας μια σοβαροφάνεια. Στην Ιταλία ήταν διαφορετικά τα πράγματα, προτιμούσαν όλων των ηλικιών τους παρουσιαστές, άντρες και γυναίκες, το αντιμετώπιζαν εντελώς διαφορετικά και πιο χαλαρά από ότι εμείς. Μη ξεχνάμε πως εκείνη την εποχή ακόμη και το Fame Story στα πλαίσια αυτής της σοβαροφάνειας το αποκαλούσαμε μουσική ακαδημία» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου πριν τις Άγριες Μέλισσες έρχεται στο Queen.gr! Μυστικά κι αποκαλύψεις της Ζωής