Ο χωρισμός Μαρκέλλας Γιαννάτου και Λευτέρη Χαρίτου πριν γίνουν γονείς- Τι έλεγαν για τη σχέση τους

Ο χωρισμός Μαρκέλλας Γιαννάτου και Λευτέρη Χαρίτου πριν γίνουν γονείς- Τι έλεγαν για τη σχέση τους

Τι δήλωνε πριν από 1,5 χρόνο στη δημοσιογράφο που έφερε στο φως της δημοσιότητας της είδηση. 

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Μαρκέλλα Γιαννάτου χώρισε από τον επί σειρά ετών σύντροφό της, Λευτέρη Χαρίτο. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, έρχεται λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό πως η ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

giannatou_xaritos.jpg

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Νίκη Κώτσου στην εφημερίδα, η σχέση της ηθοποιού και του σκηνοθέτη έφτασε στο τέλος της ύστερα από 14 χρόνια κοινής πορείας. Ο χωρισμός ήταν ξαφνικός και ήρθε λίγο καιρό αφότου αποφάσισαν να αποκτήσουν παιδί. Η είδηση, ξάφνιασε το περιβάλλον των καλλιτεχνών ωστόσο όσοι τους γνωρίζουν μιλάνε για δύο ανθρώπους που έχουν ως στόχο το καλύτερο για το παιδί που θα φέρουν στον κόσμο.

Όταν η Μαρκέλλα παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο που έφερε στο φως της δημοσιότητας την είδηση

Τον Οκτώβριο του 2021, η Μαρκέλλα Γιαννάτου παραχώρησε συνέντευξη στη Real Life και τη Νίκη Κώτσου και ανάμεσα σε άλλα, είχε αναφερθεί στον επί σειρά ετών σύντροφό της Λευτέρη Χαρίτο και τη συνεργασία τους στις «Άγριες Μέλισσες». Σε απάντηση σε κακεντρεχή σχόλια και στο αν εκμεταλλεύεται τη σχέση της για δημοσιότητα είχε πει.

«Δεν έχω λόγο να το κάνω τώρα που είμαι 40 χρονών. Δεν το έκανα σε ηλικίες που θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ. Δεν μπορώ, όμως, να ανεχθώ ένα πράγμα κυρίως. Ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία και, αν ήμασταν σε αντίστροφες θέσεις με τον σύντροφό μου, δεν θα τον ρωτούσε κανείς για τη σκηνοθέτιδα των Μελισσών. Αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Αν ήμουν εγώ η σκηνοθέτις, ποιος θα ρωτούσε πώς είναι να δουλεύετε με τη γυναίκα σας που σκηνοθετεί τη σειρά; Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό. Έχω, λοιπόν, αποφασίσει ότι δεν θα μιλάω. Μου αρέσει που μιλά εκείνος για τη σχέση μας. Φαίνεται πιο δίκαιο. Ας μιλήσει αυτός για το πώς είναι να είμαστε μαζί».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είχε πει:

«Ο Λευτέρης είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος και χαίρομαι κι εγώ πάρα πολύ. Είναι λίγο αστείο γιατί δουλεύω από το 2005 και είναι χαζό ξαφνικά να χάνω το ονοματεπώνυμό μου και να είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου. Δεν βγήκα χθες από τη σχολή».

Για την ταμπέλα «Η σύντροφος του Λευτέρη» είχε αναφέρει:

«Πριν μπω στις "Άγριες Μέλισσες", το έγραψαν πολλοί κάπως έτσι, εννοώντας ότι "δείτε ποια είναι η σύντροφος του σκηνοθέτη των Μελισσών". Και φυσικά θα σου πω ότι έχουν γίνει και σχόλια ότι μπήκα στη σειρά επειδή είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου».

Η δημοσιογράφος Νίκη Κώτσου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για το παρασκήνιο του χωρισμού

«Είναι επίσημος ο χωρισμός. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και το αντιμετωπίζει πολύ θαρραλέα και αισιόδοξα όλο αυτό που έγινε. Ο χωρισμός δεν συνέβη κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, έγινε δυστυχώς στην αρχή της εγκυμοσύνης. Δεν είχαν παντρευτεί, δεν ξέρω αν θα παντρεύονταν ποτέ. Είναι αρκετά ιδιαίτερο σε αυτή την περίοδο που διανύει μια γυναίκα. Το περιβάλλον της αναφέρει πως ήταν δύσκολο στην αρχή αλλά τώρα το αντιμετωπίζει. Έχει πάρα πολλούς ανθρώπους δίπλα της που την λατρεύουν. Έχει τεράστια θεατρική πορεία», αποκάλυψε η δημοσιογράφος της Real News.

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης είχε ανακοινώσει η 42χρονη ηθοποιός με μία υπέροχη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με ένα story της στο Instagram, παρευρισκόμενη σε πάρτι γενεθλίων και η εικόνα τα έλεγε όλα χωρίς κανένα σχόλιο.

giannatou_egkios.jpg

Ποια είναι η χαμηλών τόνων ταλαντούχα ηθοποιός

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στο Queen.gr για την περίοδο που η σχέση τους πήρε παραπάνω δημοσιότητα από όσο περίμενε και για τον λόγο που αυτό την είχε ενοχλήσει: «Ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία. Μετά από 15 χρόνια σε αυτή τη δουλειά άρχισα να διαβάζω ξαφνικά ότι είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου. Καταλαβαίνεις ότι αυτά τα σχόλια δεν θα υπήρχαν στη αντίθετη περίπτωση. Δηλαδή αν εγώ ως γυναίκα ήμουν η σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών και ο Λευτέρης ήταν ηθοποιός. Τότε δύσκολα κάποιος θα ασχολούνταν και θα έγραφε πως εκείνος είναι ο σύντροφος της σκηνοθέτη. Δεν με ενοχλεί καθόλου να γράφουν για τη σχέση μας, δεν με ενοχλεί καθόλου να μιλάει ο Λευτέρης για αυτή, δεν κρύβομαι, αλλά ο τρόπος που την προβάλουν είναι εκείνος που με ενοχλεί».

https://www.instagram.com/p/CUW40-_Izy7

Η αλήθεια είναι ότι η Μαρκέλλα διατηρεί πάντα ένα χαμηλών τόνων προφίλ και ήταν άδικο να ακουστεί το όνομά της ως «η σύντροφος κάποιου». Η ηθοποιός, έχει διαγράψει μία σπουδαία πορεία και οι συνεντεύξεις της είναι πάντα ο ορισμός της ενδυνάμωσης.

Ποια είναι η Μαρκέλλα

Η Μαρκέλλα-Αφροδίτη Γιαννάτου γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 1981 και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Χρήστου Τσάγκα. Μετά την αποφοίτησή της σπούδασε στη D.A.M.S. στο τμήμα της Φιλοσοφικής του πανεπιστημίου Uniroma3. Από το 2011 είναι μέλος του Φόρουμ της Αθήνας της Διεθνούς των Φόρουμ του Λακανικού Πεδίου. Επίσης, είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

https://www.instagram.com/p/CSoh4rhI6Nn

Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2004 συμμετέχοντας στην ταινία «Μετεωρίτες» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαυρογένη. Το 2008 συμμετείχε στη ταινία μικρού μήκους «Το σημάδι της ζωής» ενώ το 2009 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Γκίνες» σε σκηνοθεσία Αλέξη Καρδαρά. Ακολούθησαν πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις ταινίες Δεσμά Αίματος του Νίκου Παναγιωτόπουλου, Μια φορά και ένα... μωρό του Νίκου Ζαπατίνα, «Κοινός Παρονομαστής» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια (2014)και στη μικρού μήκους «Under Stress» του Πάρη Πατσουρίδη. Άλλες κινηματογραφικές παραγωγές στις οποίες έλαβε μέρος είναι οι «Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη» (2013), «Μαριονέτες» (2015), «Κβάντο»(2015), «Between Black and White» (2015), «Luz» (2016) «Twist» (2016), «Bourbon with milk» (2017). Το 2018 πρωταγωνίστησε στην αμερικάνικη παραγωγή Sleeping Dogs Lie σε σκηνοθεσία του Konstantinos Kovas.

Το 2011 στην ταινία «Η Νύφη» πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν παραγωγός και σεναριογράφος.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός στην καθημερινή σειρά του ANT1 Έρωτας τη σεζόν 2005-2006. Την επόμενη σεζόν ακολούθησαν οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις σειρές «Πάρ'το Αλλιώς», «Ιωάννα της καρδιάς» και «Πάνω από το νόμο». Τη σεζόν 2007-2008 πρωταγωνίστησε μαζί με τους Ρένια Λουιζίδου, Αιμίλιο Χειλάκη και Άρη Λεμπεσόπουλο στην δραματική σειρά «Κλεμμένη Ζωή».

Ακολούθησαν συμμετοχές στις σειρές Αληθινοί Έρωτες, «Έχω ένα μυστικό» και ο πρωταγωνιστικός ρόλο στην καθημερινή σειρά «Κάρμα». Το 2014 έδωσε τη φωνή της στη σατιρική σειρά animation του Λάκη Λαζόπουλου «Από άλλο ανέκδοτο» ενώ το 2015 έκανε σειρά guest εμφανίσεων στην κωμική σειρά Το σόι σου. Τη σεζόν 2015-2016 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μάξιμο Μουμούρη στην καθημερινή δραματική σειρά «Χωρίς Εσένα» του ΑΝΤ1 Κύπρου που προβλήθηκε και στην Ελλάδα. Κατά τη σεζόν 2018 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Στον 3ο κύκλο Η ζωή εν τάφω της σειράς «Άγριες Μέλισσες» υποδύεται την Ζωή Μεγαρίτη.

Τι έλεγε ο Λευτέρης Χαρίτος για τη Μαρκέλλα Γιαννάτου

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του και ο γνωστός σκηνοθέτης είχε μιλήσει για εκείνη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά: «Είμαστε πολύ καιρό μαζί και την αγαπάω πάρα πολύ. Η αγάπη δεν κρύβεται. Χαιρόμαστε που υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου. Ο γιος μου και η καλή μου είναι δύο άνθρωποι που αγαπώ πολύ και τους έχω σε πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου».

Ο 15χρονος γιος του σκηνοθέτη Ηρακλής, έχει μία σχέση μεγάλης αγάπης με τη Μαρκέλλα, καθώς εκείνη τον γνωρίζει από τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Ένα μικρό δείγμα αυτής της αγάπης έχουμε δει και στις κοινές τους λήψεις, στα social media με φωτογράφο τον σκηνοθέτη.

https://www.instagram.com/p/B1RgAK-IWvH