Θα αρραβωνιαστεί η Taylor Swift με τον Travis Kelce το καλοκαίρι;

Τζένη Ντεμιράι
Θα αρραβωνιαστεί η Taylor Swift με τον Travis Kelce το καλοκαίρι;

«Η Taylor και ο Travis το συζήτησαν και υπάρχει πλάνο», ισχυρίζεται η πηγή που γνωρίζει το ζευγάρι στην Page Six.

Μία πηγή που μίλησε στην Page Six ανέφερε ότι η Taylor Swift και ο σύντροφός της και παίκτης του NFL, Travis Kelce, σχεδιάζουν να αρραβωνιαστούν το επερχόμενο καλοκαίρι.

Φήμες αναφέρουν ότι το ζευγάρι απέφυγε να κάνει σχετικές συζητήσεις κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών επειδή «δεν ήθελαν να φανεί σαν μία βεβιασμένη κίνηση».

Σύμφωνα με την πηγή που μίλησε στο Page Six, ο Kelce δεν σκοπεύει να κάνει πρόταση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τον ίδιο λόγο.

«Η Taylor και ο Travis το συζήτησαν και υπάρχει πλάνο», ισχυρίζεται η πηγή που γνωρίζει το ζευγάρι, ενώ οι φήμες συνεχίζουν να αναφέρουν πως «θα αρραβωνιαστούν στην επέτειο ενός χρόνου τους, τον Ιούλιο».

YE - Over It

Πηγη: AP

Πώς ξεκίνησε η σχέση της Taylor Swift με τον Travis Kelce

Η Taylor Swift και ο Travis Kelce έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν πήγε να τον δει να παίζει στο Arrowhead Stadium με τους Kansas City Chiefs.

Η Taylor Swift, βέβαια, αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό Time ότι το ζευγάρι βγαίνει πολύ περισσότερο καιρό. Συγκεκριμένα, άρχισαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον αφότου ο Kelce μίλησε στο podcast «New Heights» τον Ιούλιο για την προσπάθεια του να της δώσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στο «Eras Tour».

https://www.instagram.com/p/CyvXOjeswkV/

«Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε ακριβώς μετά από αυτό», είπε η Swift στο Time. «Επομένως, είχαμε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, που κανένας δεν ήξερε τι συμβαίνει, για το οποίο είμαι ευγνώμων, επειδή τότε γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον», τόνισε η τραγουδίστρια στο ίδιο περιοδικό.

«Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι νομίζουν ότι ήταν το πρώτο μας ραντεβού σε εκείνο το παιχνίδι», πρόσθεσε η Swift. Ενώ το σχετικό άρθρο του Page Six επισημαίνει ότι ο αθλητής μίλησε τον Δεκέμβριο με τον πατέρα της Taylor, Scott Swift, ζητώντας την άδειά του για να παντρευτεί τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

Τότε, το ζευγάρι είχε περάσει τις διακοπές του μαζί με την οικογένεια της Taylor και τον πατέρα του Travis, κάνοντας το πρώτο βήμα επισημοποίησης της σχέσης τους.

Στις Χρυσές Σφαίρες 2024, τα καυτά φιλιά της Kylie Jenner και η ενόχληση της Taylor Swift ξεχώρισαν