Η αποχώρηση που έφερε ήδη αντιδράσεις στη Γη της ελιάς και το τέλος του Φίλιππου και της Βασιλικής

Κατερίνα Μπούσιου
Η αποχώρηση που έφερε ήδη αντιδράσεις στη Γη της ελιάς και το τέλος του Φίλιππου και της Βασιλικής

Η επιβεβαίωση για την 4η σεζόν της Γης της ελιάς και οι μεγάλες αλλαγές στο καστ λόγω των αποχωρήσεων. 

Και τυπικά πια, πλέον οδεύουμε προς την 4η σεζόν της Γης της ελιάς. Την είδηση επιβεβαίωσε σήμερα και ο ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου σε συνέντευξή του, ανακοινώνοντας παράλληλα την αποχωρησή του. Αυτό έφερε όμως μεγάλες αντιδράσεις ήδη στους φανς του Twitter. Πώς θα «γραφτεί» το τέλος του ρόλου του και τι θα συμβεί από το πρώτο επεισόδιο της Κυριακής μετά το χωρισμό του;

Ο χωρισμός που ίσως διευκολύνει και την αποχώρηση του Φίλιππου

Το σενάριο για συνέχιση της σειράς και για 4η σεζόν, ενώ έχουμε φτάσει στα μέσα της 3ης, υπήρχε εδώ και αρκετές μέρες για τη Γη της ελιάς, όπως υπάρχει και για τον Σασμό. Φαίνεται ότι τυπικά αυτό, έχει αποφασιστεί σε όλες του τις λεπτομέρειες. Δηλαδή για το πως θα είναι σεναριακά η δομή του τωρινού κύκλου και πως θα συνεχιστεί η πλοκή στον επόμενο. Αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή και ο Ανδρέας Γεωργίου έχει μιλήσει και για τους παλαιότερους ρόλους που είτε θα συνεχίσουν, είτε θα ολοκληρωθούν.

Ένας από αυτούς, είναι και εκείνος του Φίλιππου. Το ανακοίνωσε μάλιστα ο ίδιος ο ηθοποιός που τον υποδύεται. Ο νεαρός και ταλαντούχος Διονύσης Παπανδρέου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Για μένα η «Γη της ελιάς» είναι ορόσημο για την καριέρα μου. Όταν ξεκίνησε αυτή η σειρά δεν περιμέναμε ότι θα έκανε τόσο τεράστια επιτυχία και θα μιλάγαμε για τέταρτο χρόνο. Έκανα πολλά πράγματα στην άκρη για να αφοσιωθώ σε αυτό. Μετά από τρία χρόνια ήρθε η ώρα να επιστρέψω σε αυτά. Δυστυχώς, αποφασίσαμε από κοινού με την παραγωγή ότι ο ρόλος του Φίλιππου θα ολοκληρωθεί στην τρίτη σεζόν».

Τα νέα δεν ευχαρίστησαν τους φανς της σειράς. Να σου θυμίσω πως το φαν κλαμπ του Φίλιππου και της Βασιλικής, είναι ένα από τα πιο δυνατά στα social media. Κάποιοι φυσικά άρχισαν και τα σενάρια για το πως θα είναι αυτό το τέλος του Φίλιππου στη σειρά.

Γνωρίζοντας το πως σκέφτεται η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, υπήρξαν δύο εκδοχές. Είτε να «χάσει» τη ζωή του (ακραίο) ή να χωρίσει οριστικά με τη Βασιλική και να θελήσει κάποια στιγμή να φύγει από τη Μάνη και να συνεχίσει τις σπουδές του. Αυτές που άφησε όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας και η αδελφή του, για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση.

Το ερώτημα όμως που προκύπτει, είναι το τι θα συμβεί με την Ιφιγένεια Τζόλα, η οποία υποδύεται τη Βασιλική. Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι παραμένει στη σειρά. Και βιώνει μία περίεργη ένταση με τον σύζυγο και έρωτα της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/Cyi1t57stoL/

Μάλιστα από τα νέα επεισόδια που ξεκινούν αυτή την Κυριακή (14/1) στις 21.00 το βράδυ θα δούμε το ζευγάρι να ζει χωριστά. Σου θυμίζω ότι η αιτία της διαφωνίας τους, ήταν ότι η Βασιλική δεν δεχόταν την Αριάδνη ως ετεροθαλή αδελφή της. Ο Φίλιππος κάποια στιγμή εκνευρισμένος, θα κάνει επίθεση και στην πεθερά του, την Αρετή. Βέβαια μέχρι το τέλος της σεζόν θα δούμε το ζευγάρι να έρχεται πάλι κοντά.

Θα βιώσουμε όμως και μία άλλη εξέλιξη με τον Φίλιππο. Η Ειρήνη, θα μάθει πως είναι ετεροθαλής αδελφή του. Aρχικά θα θυμώσει, αλλά δεν θα αργήσει να συμφιλιωθεί με τη νέα πραγματικότητα και οι δυό τους, θα αποκτήσουν μία υπέροχη σχέση. Αυτό θα βοηθήσει και τους δύο στη συνέχεια της ζωής τους. Να και κάτι ευχάριστο στις σεναριακές εξελίξεις.