Η Όλγα Πηλιάκη είχε γενέθλια και ο Στέλιος Χανταμπάκης κέρδισε το βραβείο super dad με μία κίνηση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Όλγα Πηλιάκη είχε γενέθλια και ο Στέλιος Χανταμπάκης κέρδισε το βραβείο super dad με μία κίνηση

Ο Στέλιος Χανταμπάκης γιόρτασε τα γενέθλια της Όλγας Πηλιάκη με τα παιδιά τους όσο εκείνη βρίσκεται στο Survivor. Τα αποθεωτικά σχόλια των followers και οι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες.

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες η Όλγα Πηλιάκη, διεκδικώντας την πολυπόθητη πρωτιά στο Survivor 2024.

Μαχητές και διάσημοι αποχωρίστηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και έχουν ριχτεί στον στίβο μάχης με στόχο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο reality επιβίωσης. Η γνωστή αθλήτρια έχει έναν παραπάνω λόγο για να δίνει το 100% των δυνατοτήτων της στο παιχνίδι, αφού θέλει να κάνει την οικογένειά της υπερήφανη.

Όσο η 35χρονη βρίσκεται στο Survivor, ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη φροντίδα των παιδιών τους (Μανώλης και Μαλένα), προσπαθώντας να μη τους λείψει τίποτα.

O Στέλιος Χανταμπάκης γιόρτασε τα γενέθλια της Όλγας Πηλιάκη με τον πιο cool τρόπο

Πριν από λίγες ώρες η Όλγα Πηλιάκη είχε γενέθλια αλλά λόγω της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο δεν μπόρεσε φέτος να περάσει την ημέρα μαζί με την οικογένειά της.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης θέλησε να χαροποιήσει τα παιδιά τους και σκέφτηκε κάτι πολύ πρωτότυπο για να γιορτάσουν όλοι μαζί, ακόμα και αν η 35χρονη βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα. Ο παρουσιαστής ζήτησε τη βοήθεια καλών φίλων για να δημιουργήσει ένα πάρτι έκπληξη για τα παιδιά στο οποίο η εικονική Όλγα Πηλιάκη έδωσε το παρών.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο ο πρώην παίκτης του Survivor αποφάσισε να «φέρει» την Όλγα Πηλιάκη στο σπίτι τους, φτιάχνοντας μια μάσκα με το πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/reel/C2APEB7sSCx/

«Υπάρχουν και οι μέρες που μου ζητάνε τη μαμά τους.. είχα συνεννοηθεί με τη παραγωγή ότι στη γιορτή της θα είναι εδώ .. 🤪 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ @olgapiliaki σε αγαπάμε πολύ και σε σκεφτόμαστε,σου στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια για να είσαι δυνατή !!❤️ #happybirthday @hantampakismanolis #malena @morfoula_dona είμαι σιγουρος πως η φίλη σου θα χαρεί πολύ όταν βγει,ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς… είσαι φίλη!!( 🇬🇷ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής ❤️)..θα τα πούμε στη σχολή όταν φέρω τη Μαλενα!! @tolissweets @minigramgr 🙏🏻🙏🏻🙏🏻ευχαριστώ ομάδα💪🏻💪🏻», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η Όλγα Πηλιάκη πήγε Άγιο Δομίνικο όμως ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο αληθινός Survivor

piliaki3.jpg

O Μανώλης και η Μαλένα απόλαυσαν τις βόλτες με τον μπαμπά τους και λίγο αργότερα έμειναν έκπληκτοι από το πάρτι που τους είχε ετοιμάσει για τα γενέθλια της Όλγας Πηλιάκη.

piliaki6.jpg

Η ευτυχισμένη οικογένεια έσβησε τα κεράκια της τούρτας με τα παιδιά να δείχνουν πιο χαρούμενα από ποτέ.

Τα αποθεωτικά σχόλια των followers στον super μπαμπά Χανταμπάκη

Η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη κατακλύστηκε από αποθεωτικά σχόλια των followers οι οποίοι έσπευσαν να τον συγχαρούν για την προσπάθειά του να χαροποιήσει τα παιδιά όσο η μαμά τους αγωνίζεται στο εξωτερικό.

sxolia3.jpg

«Τι περίπτωση σπουδαίου ανδρός είσαι !!!!!!!! Να την χαίρεστε την μονάκριβη σας», έγραψε χαρακτηριστικά μια follower.

sxolia2.jpg

Ενώ άλλη πρόσθεσε: «Αν όλοι οι μπαμπάδες του κόσμου ήταν σαν εσένα ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος...! Respect Στέλιο !!! Να χαίρεσαι τη γυναικάρα σου! Μανωλάκη και Μαλενίτσα να χαιρόσαστε τη μανούλα σας!».

Η Μαλένα και ο Μανώλης είναι οι μεγάλες αδυναμίες του ζευγαριού και δεν τους αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ. Η γνωστή αθλήτρια σίγουρα θα δυσκολευτεί να αποδεχτεί ότι βρίσκεται τόσο μακριά από την οικογένειά της ωστόσο όλα δείχνουν πως άφησε τα παιδιά της σε πολύ καλά χέρια, με τον μπαμπά Χανταμπάκη να είναι ο super μπαμπάς της εγχώριας showbiz.

Πηλιάκη και Χανταμπάκης έχουν καθημερινή παρουσία στα social media όπου μοιράζονται υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες.

Πηγή κεντρικής: stelioshantampakis