Φουρέιρα - Μποτία: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα αδέλφια & τα ανίψια τους και η βάφτιση του γιου τους

Φουρέιρα - Μποτία: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα αδέλφια & τα ανίψια τους και η βάφτιση του γιου τους

Η οικογένεια πάνω από όλα. Τα 5 αδέλφια που δεν αγαπούν τη δημοσιότητα. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία προέρχονται από δύο πολύ αγαπημένες οικογένειες.  

Η ζωή της Ελένης Φουρέιρα μπορεί να ξεκίνησε με στερήσεις και δυσκολίες αλλά το δικό της success story κατέληξε στην ευτυχία και στην επιτυχία, προσωπική και επαγγελματική. Φάρος και οδηγός της πριν γνωρίσει τον Αλμπέρτο Μποτία και κάνει τη δική της οικογένεια με την απόκτηση του γιου τους, ήταν και είναι η μητέρα της και τα 3 αδέλφια της που ζουν μακριά από τη δημοσιότητα. Στις σπάνιες στιγμές μαζί τους καταλαβαίνουμε και την ιδιαίτερη και αδιαπραγμάτευτη αγάπη και αλληλεγγύη τους.

Η Μαργαρίτα, η Ιωάννα και ο Γιώργος

Σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις στην αρχή της καριέρας της, η Ελένη Φουρέιρα είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, ζώντας σε ένα ημιυπόγειο στην Καλλιθέα. Με τον πατέρα της οικοδόμο και τη μαμά της μοδίστρα, μαζί με τα 3 αδέλφια, ζούσαν μία δύσκολη οικονομικά ζωή, αλλά ήταν παράλληλα μία πολύ δεμένη οικογένεια.

1705137027685-838645792-foureiraadelfia3.jpg

Σε μία αποστροφή του λόγου της, είχε παραδεχτεί πως κάποια στιγμή έπαιρναν από την εκκλησία ρούχα γιατί δεν είχαν χρήματα για να τα αγοράσουν. Όταν μετά τις δικές της σπουδές στο σχέδιο μόδας ασχολήθηκε με το τραγούδι, η Ελένη με τα πρώτα χρήματα που κέρδισε, βοήθησε την οικογένειά της.

Την αγάπη για τη μόδα έχει και η μεγαλύτερη αδελφή της Μαργαρίτα, η οποία είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας ρούχων και είναι η πιο εξωστρεφής δημόσια από τα αδέλφια της.

foureiraadelfia2.jpg

Εδώ βλέπεις μία σπάνια φωτογραφία με όλη την οικογένεια μαζί και τη σύζυγο του αδελφού της.

1705136245800-323901355-foureiraadelfia.jpg

Την περίοδο της εγκυμοσύνης της Ελένης, η Μαργαρίτα είχε μιλήσει με συγκίνηση και περηφάνια για τη μικρή της αδελφή λέγοντας πως: «Όταν γεννήθηκες και η μαμά σε έφερε σπίτι ήσουν η κούκλα μου! Σε φρόντιζα και σε πρόσεχα όπως κάθε μικρό κορίτσι την αγαπημένη της κούκλα!! Τώρα το μικρό μου κοριτσάκι θα γίνει μανούλα!! Πάντα υπερήφανη για σένα».

foureira_margarita.jpg

Η Ελένη είναι 4 φορές θεία από τις αδελφές της και έχει μεγάλη αδυναμία στα ανίψια της. Όπως και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος επίσης έχει μία πολύ στενή σχέση καταρχάς με τις δύο αδελφές του και τη μητέρα του.

Η χαρά του Μποτία και οι ευχές από τις αδελφές της Ελένης Φουρέιρα για το νέο μέλος της οικογένειας

https://www.instagram.com/p/BCsHRbNguwW/

Αλλά και με τα ανίψια του επίσης. Όταν ζούσε στην Ισπανία είχε και περισσότερο χρόνο για να τους βλέπει από κοντά, πριν ξεκινήσει τη μεγάλη διεθνή καριέρα του.

https://www.instagram.com/p/4Z2rwYAu15/

Το ζευγάρι ετοιμάζει μετά την άνοιξη και τη βάφτιση του γιου τους, η οποία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και έτσι τα μέλη των δύο οικογενειών, θα ενωθούν. Το όνομα που θα του δώσουν το κρατούν προς το παρόν ως μυστικό. Έχουν ακουστεί ωστόσο δυο εκδοχές. Μία με το όνομα Λέανδρος, αλλά και την περίπτωση να έχει αρχαιοελληνικό όνομα.

Ελένη Φουρέιρα και Γιούλικα Σκαφιδά καλωσόρισαν το 2024 με ένα κοινό «παράπονο»

https://www.instagram.com/p/Ck6mmYwtT0q/

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα έχουμε και διπλή γιορτή εκείνη την ημέρα. Δηλαδή αν γίνει και ο γάμος του ζευγαριού. Οι πληροφορίες λένε πως αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμη από την Ελένη και τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο παίζει και στην ομάδα της Κηφισιάς για να είναι κοντά πια με την αγαπημένη του και τον γιο τους.