O Λευτέρης Σουλτάτος γιόρτασε τα γενέθλιά του και το σχόλιο στη Λασκαράκη προδίδει το χιούμορ του

Τζένη Ντεμιράι
O Λευτέρης Σουλτάτος γιόρτασε τα γενέθλιά του και το σχόλιο στη Λασκαράκη προδίδει το χιούμορ του

Το πάρτι γενεθλίων του Λευτέρη Σουλτάτου και οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης της Βάσως Λασκαράκη.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε εχθές 13 Ιανουαρίου ο γνωστός σεφ και σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος.

Ο σεφ από το πρωί του Σαββάτου δεχόταν αρκετές ευχές, πολλές από τις οποίες αναδημοσίευσε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ευχή, βέβαια, που έκανε τη διαφορα ήταν αυτή της Βάσως Λασκαράκη, αφού η ηθοποιός βρήκε μία ακόμα αφορμή για να εκφράσει δημόσια τον έρωτά της για τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, η Βάσω δημοσίευσε μία φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά να κοιτούν την κάμερα και να χαμογελούν. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Εδώ το μοντέλο μου έχει γενέθλια σήμερα. Χρόνια πολλά αγάπη μου να σε χαίρομαι. Υπόσχομαι να μη σε αφήσω να πλήξεις ποτέ όσο μεγαλώνεις».

https://www.instagram.com/p/C2CWvX8Nq6w/

Η ανάρτηση της έλαβε πολλά σχόλια από φίλους, γνωστούς και θαυμαστές που θέλησαν να στείλουν Τία δικές τους ευχές στον Λευτέρη αλλά και τη Βάσω.

Αυτή που ξεχώρισε, όμως, ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία έγραψε «να τον χαίρεσαι, να σε χαίρεται, να αλληλοχαιρόσαστε και να ‘στε πάντα μαζί κι αγαπημένοι».

Stigmiotypo-o8onhs-2024-01-14-083332.png

Το πάρτι γενεθλίων του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω βέβαια, δεν έκανε μόνο αυτή την ανάρτηση αλλά έδειξε στους ακόλουθους της και τον τρόπο με τον οποίο γιόρτασαν αυτή την ξεχωριστή ημέρα!

Συγκεκριμένα, η Βάσω ανέβασε ένα ακόμα ποστ τα ξημερώματα της Κυριακής, με φωτογραφίες από το μαγαζί στο οποίο διασκέδασαν με φίλους τους για τα γενέθλια του Σουλτάτου.

Οι καλεσμένοι, η τούρτα και το αστείο με την ηλικία

Στις φωτογραφίες είδαμε την τούρτα που επέλεξαν, η οποία ήταν με μαύρο γλάσο αλλά και αρκετούς από τους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Χριστίνα Κοντοβά, η Αθηνά Οικονομάκου αλλά και ο Μελέτης Ηλίας.

Παρατηρούμε, επίσης, ότι στην τούρτα επέλεξαν να βάλουν μόνο ένα κεράκι, αλλά ο Σουλτάτος, θέλοντας να δείξει για ακόμα μία φορά το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, δεν άφησε με την απορία τους χρήστες του διαδικτύου, αλλά έγραψε σε σχόλιο τον αριθμό «25», κάνοντας μας να υποθέσουμε ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να κάνει πλάκα με την ηλικία του.

Μία φίλη του, μάλιστα, θέλησε να απανήση στο σχόλιό του με την ίδια σαρκαστική διάθεση, γράφοντας: «25????χμμμμμ θύμισε μου όταν έρθω Αθήνα να σου κρατάω κουδουνίστρα».

Stigmiotypo-o8onhs-2024-01-14-083759.png