Η Βάσω Λασκαράκη ευχήθηκε στον Λευτέρη Σουλτάτο με ένα τρυφερό post και μια μεγάλη υπόσχεση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βάσω Λασκαράκη ευχήθηκε στον Λευτέρη Σουλτάτο με ένα τρυφερό post και μια μεγάλη υπόσχεση

Η Βάσω Λασκαράκη είπε «Χρόνια Πολλά» στον άντρα της ζωής της με μια ιδιαίτερη ανάρτηση. Η υπόσχεση της ηθοποιού και οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από εκείνα τα ζευγάρια που απολαμβάνουμε να βλέπουμε στα social media, με το δέσιμό τους να αποδεικνύει καθημερινά πως ο γάμος δεν «σκοτώνει» τον έρωτα.

Η δημοφιλής ηθοποιός-παρουσιάστρια και ο γνωστός σεφ παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2019 στην Κρήτη και έκτοτε απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή, πραγματοποιώντας συχνές αποδράσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Η Βάσω Λασκαράκη ευχήθηκε στον Λευτέρη Σουλτάτο με τον δικό της τρόπο

Πριν από μερικές ώρες η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του.

H ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα καρουζέλ φωτογραφιών με δύο throwback κοινές τους φωτογραφίες καθώς και ένα πορτρέτο του γνωστού σεφ, τον οποίο αποκάλεσε τρυφερά το μοντέλο της.

Παράλληλα, η ηθοποιός έδωσε μια μεγάλη υπόσχεση στον άντρα της ζωής της, τονίζοντας πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μη πλήξει ποτέ μεγαλώνοντας.

https://www.instagram.com/p/C2CWvX8Nq6w/

«Εδώ το μοντέλο μου έχει γενέθλια σήμερα 🌟🌟🌟 Χρόνια πολλά αγάπη μου να σε χαίρομαι ❤️ Υπόσχομαι να μη σε αφήσω να πλήξεις ποτέ όσο μεγαλώνεις 😝😝😝 @lefteris.soultatos #happybirthday #mylove #capricornseason», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στην ανάρτησή της.

soulatos.jpg

Το χιουμοριστικό σχόλιο της Χριστίνας Κοντοβά

Αρκετοί φίλοι, συνεργάτες και fans του ζευγαριού έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους με την Χριστίνα Κοντοβά να κάνει ένα άκρως χιουμοριστικό σχόλιο γράφοντας: «Τέτοια μέρα έσπασε το καλούπι @lefteris.soultatos ??? 😂😂 Να τον χαίρεσαι @vasolaskaraki».

kontoba.jpg

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έκανε πάρτυ - έκπληξη στη Βάσω Λασκαράκη για τα γενέθλιά της

«Η οικογένειά μας είναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς. Είναι μια διευρυμένη οικογένεια γιατί υπάρχουν άλλα δυο παιδιά του άντρα μου. Είναι ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Η κόρη του άντρα μου είναι 8 ετών και ο γιος του 15. Έχουμε μια ωραία γκάμα ηλικιών. Τα παιδιά θέλουν να είναι μαζί, περνάνε καλά όταν είναι μαζί. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι αυτό που λέω ότι τα παιδιά έχουν ένα ένστικτο. Αν τα αφήσεις ελεύθερα θα βρουν τον δρόμο τους. Θέλουν την παρέα και όταν βλέπουν τους ενήλικες αγαπημένους και σε αρμονία, αυτό παίρνουν. Λένε ότι πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά τρόπους. Τους τρόπους δε μπορείς να τους μάθεις, τα παιδιά παίρνουν το παράδειγμα από την καθημερινότητα. Όταν οι καθημερινότητα είναι φυσιολογική και ρέει, αυτό περνάει και στα παιδιά. Και Δόξα τω Θεώ τα παιδιά μας είναι πολύ αγαπημένα», εξομολογήθηκε πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη στην Μαρία Μπακοδήμου.

Ακριβώς πριν ένα χρόνο η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά του Λευτέρη Σουλτάτου και τις συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

https://www.instagram.com/p/CnWTtd9LHbU/

«Γέλια, ταξίδια, τρέλα και χαρές να είναι η ζωή σου όλη… κι όταν δεν είναι μάτια μου μη φοβηθείς… θα είμαι εγώ εκεί και θα τα φτιάξουμε όλα πάλι απ' την αρχή μαζί ✨❤️
Χρόνια πολλά πολλά πολλααααααα καλά και όμορφα. Να σε χαίρομαιιιιι💫✨», είχε γράψει η 44χρονη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: vasolaskaraki