Άντζελα Γκερέκου-Μαρία Βοσκοπούλου: Η νέα νυχτερινή εμφάνιση αποδεικνύει τη μεγάλη ομοιότητά τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Άντζελα Γκερέκου-Μαρία Βοσκοπούλου: Η νέα νυχτερινή εμφάνιση αποδεικνύει τη μεγάλη ομοιότητά τους

Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου είναι αχώριστες. Η νέα δημόσια εμφάνιση, τα κομψά looks και οι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Σπάνια νυχτερινή έξοδο πραγματοποίησε πριν λίγα 24ωρα η Άντζελα Γκερέκου μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ και πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θέλησε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έδωσε το παρών σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Η σπάνια νυχτερινή έξοδος Γκερέκου-Βοσκοπούλου

Για την περίσταση η Άντζελα Γκερέκου επέλεξε total black look, λευκό παλτό και μαύρα μποτάκια. Την εμφάνιση ολοκλήρωσαν με τον πιο κομψό τρόπο τα κρεμαστά σκουλαρίκια της και μια clutch τσάντα.

1705312522020-41535443-gerekou1.jpg

Η Μαρία Βοσκοπούλου εμφανίστηκε με printed mini φόρεμα σε γήινους τόνους και μαύρο καλσόν.

1705312534411-777506364-voskopoulou2.jpg

Σε παλαιότερες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες η Άντζελα Γκερέκου είχε αναφέρει για την κόρη της: «Η κορούλα μου, μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου και για όλα τα παιδιά, που προσπαθούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τη νυχτερινή έξοδο μαμάς-κόρης.

Το νέο hair look της Μαρίας Βοσκοπούλου

Πρόσφατα η 23χρονη πραγματοποίησε μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά της, υιοθετώντας νέο κούρεμα, με έντονο φιλάρισμα που της ταιριάζει πολύ.

voskopoulou.jpg

Η ίδια μοιράστηκε το νέο look με τους διαδικτυακούς της φίλους, χαρίζοντάς μας μια όμορφη selfie φωτογραφία, από τους δρόμους της Αθήνας.

Η Άντζελα Γκερέκου έχει μιλήσει αρκετές φορές για την 23χρονη και σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello είχε δηλώσει: «Η Μαρία, έμαθε και μέσα από δύσκολα πράγματα και έχει ωριμάσει. Συγχρόνως, όμως, δεν στερήθηκε μια πολύ όμορφη, παιδική και εφηβική ζωή και σίγουρα σ’ αυτό έπαιξε ρόλο το ότι έζησε και ζει μέσα σε μία μεγάλη οικογένεια με πολλή αγάπη, κοντά στη φύση».

Kαι πρόσθεσε: «Μεγάλωσε με ανθρώπους που την αγαπάνε αληθινά γι’ αυτό που είναι. Είναι παιδί ανοιχτό, με φίλες στην Κέρκυρα και την Αθήνα και έναν ευρύτερο, οικογενειακό πυρήνα με πολλούς συγγενείς. Έτσι, έχει και την αίσθηση της γήινης και πολύ ανθρώπινης πλευράς, αλλά κι αυτού που μπορεί να βιώνει ο μπαμπάς ή η μαμά της, που έχει να κάνει με την έκθεση».

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες κοινές φωτογραφίες τους.

Πηγή κεντρικής: ndp