Η μπριγάδα, ο τοίχος μονομαχίας & η γκρίνια του Κοντιζά: Το MasterChef κάνει πρεμιέρα με νέους όρους

Κατερίνα Μπούσιου
Η μπριγάδα, ο τοίχος μονομαχίας & η γκρίνια του Κοντιζά: Το MasterChef κάνει πρεμιέρα με νέους όρους

«Πάει, τον χαλάσατε και αυτόν». Το viral video του Πάνου Ιωαννίδη και οι αποκαλύψεις των Κοντιζά και Κουτσόπουλου για το νέο MasterChef και τη διαφορετική σημερινή του πρεμιέρα. 

Η πιο διαφορετική τηλεοπτική σεζόν του MasterChef, κάνει σήμερα πρεμιέρα και ο 8ος κύκλος προμηνύεται εκείνος, των μεγάλων εκπλήξεων. Μία ιδέα για όσα αλλιώτικα συμβούν, μας έδωσαν σήμερα οι 3 κριτές του. Και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης, προχώρησαν σήμερα σε αποκαλύψεις. Ο μόνος γρίφος που έμεινε άλυτος είναι η μπριγάδα. Τι σημαίνει και πως θα αλλάξει αυτή η διαδικασία τον μαγειρικό διαγωνισμό;

Η γκρίνια του Σωτήρη και το χιουμοριστικό βίντεο του Πάνου Ιωαννίδη

Ήταν απαραίτητη η ανανέωση του MasterChef και αυτό θα δούμε από σήμερα που ξεκινά ο 8ος του κύκλος. Η μόνη σταθερά ωστόσο, είναι οι κριτές του. Η χημεία των Κοντιζά, Κουτσόπουλου και Ιωαννίδη ήταν ορατή για μία ακόμη φορά και από το τρέιλερ. Αυτό που μας έχει κάνει εντύπωση είναι και ο θείος Λεωνίδας. Όσο σοβαρός και μετρημένος ήταν στη Φάρμα, τόσο κεφάτος και χωρίς να σταματά να γελά, είναι στα πρώτα επεισόδια του μαγερικού διαγωνισμού.

https://www.instagram.com/reel/C16kPySsLFj/

Εκείνος δε, που συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τον ενθουσιασμό του είναι ο Πάνος Ιωαννίδης. Φαίνεται και από τον τρόπο που προμοτάρει με νεανική χαρά την πρεμιέρα. «Πάει, τον χαλάσατε και αυτόν» απάντησαν χιουμοριστικά οι followers.

https://www.instagram.com/reel/C2Htv-TscYk/

Οι τρεις κριτές έδωσαν την πρώτη συνέντευξη της χρονιάς (ελπίζουμε όχι και τελευταία) στην εκπομπή του Star, Breakfast@Star και παρά τις επίμονες ερωτήσεις της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, λιγοστά ήταν τα spoiler που ελέχθησαν. Προφανώς γιατί θέλουν να κρατήσουν τις εκπλήξεις.

Όπως ήδη σου έχω αναφέρει, από τις οντισιόν ακόμη έχουμε αλλαγές. Οι επίδοξοι σεφ, θα μονομαχούν ανά δύο (μπαίνει ανάμεσά τους ένας τοίχος όπως είπε και η Ελένη Χατζίδου) και ο νικητής θα παίρνει την άσπρη ποδιά για να περνά στη συνέχεια στα bootcamps, μέχρι να μπουν οι 24 τυχεροί και ταλαντούχοι παίκτες στο σπίτι.

Θα υπάρξουν όμως και ισοψηφίες. Θα δούμε να βρίσκονται σε δίλημμα οι κριτές και να δίνουν και στους δύο μονομάχους άσπρη ποδιά. «Αν το πούμε αυτό, είναι σα να τα λέμε όλα» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, όταν ρωτήθηκε σχετικά και όλοι μας καταλάβαμε, ότι θα συμβεί. Απάντησε, χωρίς να απαντήσει.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε και στον Σωτήρη Κοντιζά και τη...γκρίνια του, όταν και οι 3 ρωτήθηκαν για το ποιος είναι ο πιο αυστηρός και απαιτητικός στην κρίση του: «Οι διαγωνιζόμενοι φοβούνται τον Σωτήρη Κοντιζά. Είναι λίγο πιο ψαρωτικός, αν ξυπνήσει έχει μία ξινίλα περίεργη. Είναι και τα τρία παιδιά...», είπε με χιούμορ.

Αν θέλεις να παρακολουθείς τα πάντα γνωρίζοντας τι θα συμβεί φέτος, θα πρέπει από τώρα να εξοικειωθείς με τη λέξη μπριγάδα. Είναι η έκφραση που χρησιμοποιούν οι σεφ στις κουζίνες τους για να περιγράψουν τις ομάδες τους. Μπριγάδες θα έχουμε λοιπόν φέτος. Οι 24 παίκτες που θα βρίσκονται στο σπίτι, θα γίνουν ομάδες για περισσότερο χρονικό διάστημα και έτσι θα «παλεύουν» για τα έπαθλα και μία θέση στην τελική δεκάδα.

Ο ανταγωνισμός, φαίνεται πως θα ευνοήσει αρκετά φέτος τον διαγωνισμό. Και την τηλεθέασή του, για να είμαστε ακριβείς.