Η «λόκο» σεζόν του MasterChef ξεκινά με αλλαγές και με spoiler για 4 παίκτες που έχεις ξαναδεί

Κατερίνα Μπούσιου
Η «λόκο» σεζόν του MasterChef ξεκινά με αλλαγές και με spoiler για 4 παίκτες που έχεις ξαναδεί

Τη Δευτέρα στις 21.00 ξεκινά ο 8ος και διαφορετικός κύκλος του MasterChef. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι το κέφι των κριτών. 

Τα πρώτα πλάνα του 8ου κύκλου του MasterChef μας έδειξαν ακριβώς πως θα είναι φέτος ο πιο δημοφιλής τηλεοπτικά μαγειρικός διαγωνισμός. Με ανατροπές στους κανονισμούς, με την ίδια «τρέλα» και πειράγματα μεταξύ των τριών κριτών και αρκετά χρήματα ως ξεχωριστά έπαθλα, εκτός από το βασικό του νικητή. Και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το ποιοι είναι οι παίκτες. Κάποιοι είναι γνωστοί μας από το παρελθόν.

«Σε έχω δει, κάπου σε ξέρω Σωτήρη...»

Δύο νέα τρέιλερ κυκλοφόρησαν λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef αυτή τη Δευτέρα στις 15/1, για τον 8ο κύκλο του. Στο ένα από αυτά, βλέπουμε και τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στις οντισιόν και την επισήμανση ότι μιλάμε για την πιο λόκο (τρελή) χρονιά. Δεν θα σταθούν όλοι τυχεροί για να περάσουν στην επόμενη φάση, δηλαδή να μπουν στο σπίτι του διαγωνισμού. Ανά δύο θα διαγωνίζονται πλέον και στις οντισιόν και ο καλύτερος μαγειρικά θα παίρνει την άσπρη ποδιά για να μπει στο σπίτι.

Σε ένα από αυτά κάποιος παίκτης θύμισε στον Σωτήρη Κοντιζά μία τυχαία τους συνάντηση, αλλά δεν ήταν ο μόνος που το είχε αναφέρει. Αυτό έκανε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ξεσπάσει σε γέλια, γιατί όλοι οι άλλοι βλέπουν τον Σωτήρη, ενώ εκείνοι δεν μπορούν να του μιλήσουν γιατί κάθε φορά είναι σε call (σε meeting δηλαδή με βιντεοκλήση). Δεν είναι τυχαία η σκηνή. Η παραγωγή πρωτίστως ποντάρει στην καλή χημεία των κριτών και στο χιούμορ τους.

https://www.instagram.com/reel/C17BmaQMuYS/

Από Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη θα μεταδίδεται το MasterChef τις δύο πρώτες εβδομάδες μέχρι και να ολοκληρωθούν οι οντισιόν. Φέτος δεν θα έχουμε ωστόσο επεισόδιο κάθε Κυριακή με το MasterClass.

Δεν θα δούμε παίκτες των προηγούμενων μαγειρικών διαγωνισμών που ήδη είχαν προκριθεί στην τελική φάση και είχαν μπει στο σπίτι. Δηλαδή δεν θα έχουμε ούτε μερικό όπως την περσινή χρονιά, ούτε εξ ολοκλήρου MasterChef Αll Star. Θα δούμε ωστόσο παίκτες που είχαν ξαναπάει σε προηγούμενες οντισιόν και φέτος ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρουν. Δεν τους στερεί κανείς το δικαίωμα να το κάνουν.

Η γυναίκα - νικήτρια που εντυπωσίασε στο MasterChef και η πρεμιέρα με 2 μεγάλες αλλαγές και κόντρες

Οι δύο από αυτούς φάνηκε να μας το αποκαλύπτουν οι ίδιοι, εκτός αν μας τρολάρουν. Είναι ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας και ο Νικήτας Φιλλιπάκης. Και στην κοινή τους ανάρτηση, γράφουν πως περιμένουν να ξαναμπούν στον διαγωνισμό: «Ημέρα 10η που προσπαθούμε να μας πάρουνε στο @masterchefgr 8». Και οι δύο όπως βλέπεις, έχουν αλλάξει οπτικά.

https://www.instagram.com/p/C17FtJqscei/

Υπάρχει ωστόσο και μία ακόμη πληροφορία που αναφέρει πως άλλοι δύο παίκτες έχουν ήδη περάσει από οντισιόν και έχουν προκριθεί. Είναι ο Νίκος Κυψίδης ο οποίος το 2022 είχε φτάσει μέχρι τα bootcamps.

kipsidismaster.jpg

Αλλά και ο Σταμάτης Σταυρόπουλος, ο οποίος επίσης συμμετείχε στις οντισιόν της ίδιας χρονιάς. Στις οντισιόν θα δούμε και παίκτες που έχουν δουλέψει με γνωστούς μας σεφ, έχοντας ήδη αποκτήσει μία μικρή εμπειρία.