Η Έλλη Κοκκίνου έγινε κατάξανθη και πολλοί είδαν τη «δίδυμη αδερφή» της Δέσποινας Βανδή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Έλλη Κοκκίνου έγινε κατάξανθη και πολλοί είδαν τη «δίδυμη αδερφή» της Δέσποινας Βανδή

Μαζί με το νέο της τραγούδι «Μισοτελειωμένη» που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, η Έλλη Κοκκίνου έκανε και μια αλλαγή στα μαλλιά της επιστρέφοντας στο εντελώς ξανθό χρώμα.

Η Έλλη Κοκκίνου διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους στη ζωή της, αφού οι εμφανίσεις της με τον Λευτέρη Πανταζή είναι γεμάτες κόσμο, ενώ η ίδια είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει και νέα τραγούδια ξεκινώντας με το «Μισοτελειωμένη». Όπως ανέφερε στους φίλους της στο TikTok το συγκεκριμένο τραγόυδι θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, οπότε τους τραγούδησε στο βίντεο που δημοσίευσε ένα μικρό απόσπασμα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου της έγραψε πως είναι «μαγικό» δείχνοντας πως έτσι πρέπει να είναι οι σχέσεις μεταξύ ουσιαστικά συναδέλφων, μόνο υποστηρικτικές κι όχι ανταγωνιστικές.

413887467_7769458459749438_1653494750149715207_n.jpg

Από την άλλη, οι πιο πολλοί followers της πρόσεξαν ή καλύτερα μπερδεύτηκαν με την αλλαγή στα μαλλιά της, νομίζοντας πως έβλεπαν την Δέσποινα Βανδή. Κάπως έτσι οι δυο τραγουδίστριες έγιναν τυχαία «δίδυμες αδερφές» για πολλούς.

Το fun fact πάντως της υποθέσεως είναι πως οι δυο γυναίκες είναι γεννημένες τον ίδιο μήνα, με διαφορά ενός χρόνου. Η Έλλη Κοκκίνου γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου το 1970, ενώ η Δέσποινα Βανδή στις 22 Ιουλίου της προηγούμενης χρονιάς.

Oι αλλαγές στα μαλλιά της Έλλης Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου όλα αυτά τα χρόνια που την γνωρίζουμε, όσον αφορά τα μαλλιά της, δεν έχει κάνει πολύ μεγάλες και ριζικές αλλαγές.

Συνήθως κυμαίνεται στις ζεστές αποχρώσεις του καστανού και του μελί - ξανθού, με κάποιες εξαιρέσεις όπως η τωρινή που επέλεξε να υιοθετήσει μια αρκετά πιο φωτεινή απόχρωση του ξανθού. Από την άλλη, έχουμε δει να έχει τα μαλλιά της σε μεσαίο μήκος, καρέ αλλά και - πρόσφατα - πολύ πιο μακριά.

Η Έλλη Κοκκίνου πάντως έχει μιλήσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για το πώς διατηρεί μια τόσο προσεγμένη εμφάνιση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προσέχω πολύ τη διατροφή μου, γυμνάζομαι πολύ χρόνια τώρα, δεν καπνίζω, δεν πίνω, δεν ξενυχτώ άσκοπα. Άρα, αυτό όταν το κάνεις νέα, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Ο χρόνος με επιβραβεύει για τις θυσίες που έκανα και κάνω και για τον κόπο μου. Δεν έχω παράπονο από τον χρόνο».