Η Έλλη Κοκκίνου με πολύ μακριά μαλλιά α λα JLo έδειξε το σνακ γεμάτο superfoods που προτιμά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Έλλη Κοκκίνου με πολύ μακριά μαλλιά α λα JLo έδειξε το σνακ γεμάτο superfoods που προτιμά

H Έλλη Κοκκίνου έδειξε στο backstage βίντεο της φωτογράφισής της τα πολύ μακριά μαλλιά της και τα tips για το πώς διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Έλλη Κοκκίνου βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες γιατί αυτή τη σεζόν θα εμφανίζεται με τον Λευτέρη Πανταζή στo Barbarella Live Athens. Ένα από τα πράγματα που έπρεπε να γίνουν για την συνεργασία αυτή ήταν και η φωτογράφιση των δύο καλλιτεχνών για τις αφίσες που θα κυκλοφορήσουν.

Τα πολύ μακριά μαλλιά α λα JLo

Η τραγουδίστρια λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη μεταμόρφωσή της για τη φωτογράφιση. Δημοσίευσε λοιπόν, ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυπτε τα πολύ μακριά μαλλιά της. Είναι η πρώτη φορά που η ίδια κάνει ένα τέτοιο hairlook, ωστόσο όπως θα δεις στο βίντεο παρότι η ίδια διακωμωδεί αυτή την αλλαγή λέγοντας πως «πήρε ειδικές βιταμίνες και serum» για να μακρύνουν τόσο, τελικά πρόκειται για τρέσες που έβαλε ο κομμωτής της Νικόλας Βιλλιώτης.

https://www.instagram.com/reel/CyyoR1YL91j/

Ωστόσο, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες από το τελικό αποτέλεσμα η Έλλη Κοκκίνου, την οποία πολλές φορές παρομοιάζουν με την Jennifer Lopez, αυτή τη φορά όντως έμοιαζε πολύ με τη Xολιγουντιανή σταρ, τόσο λόγω των μαλλιών της αλλά και λόγω του συνολικού look της, με το φούξια off shoulder φόρεμα αλλά και το μαύρο mini glitter με πούπουλα που επέλεξε να φορέσει.

Κάποιοι από τους followers της μάλιστα, πρόσεξαν ξανά αυτή την ομοιότητα ενώ ανέφεραν πως θα ήταν ωραίο να κρατήσει αυτό το μάκρος στα μαλλιά της. Και στο παραπάνω βίντεο με τον κομμωτή της ακούγεται μία συνεργάτης της Έλλης Κοκκίνου να της λέει πόσο εντυπωσιακή είναι με αυτό το look και θα έπρεπε να το διατηρήσει, ωστόσο η ίδια δεν έδειξε μεγάλη θέρμη, αφού ανέφερε πως δεν θα «μπορεί να κοιμηθεί με τόσο μαλλί».

Η διατροφή της Έλλης Κοκκίνου

H Έλλη Κοκκίνου όμως, πέρα από το πώς προέκυψαν τα πολύ μακριά μαλλιά της, έδειξε στο backstage βίντεό της και τι είναι αυτό που τρώει για να διατηρεί τη σιλουέτα της. Η τραγουδίστρια με αγάπη και χιούμορ ήθελε να φιλέψει τον κομμωτή της και τους συνεργάτες της από το μείγμα με κατσικίσιο τυρί, μάνγκο, κολοκυθόσπορους, τσία και cranberry που έτρωγε μέχρι να ετοιμαστεί, με εκείνους να μη δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία.

Όπως θα είδες και από τις φωτογραφίες της αφίσας αλλά και από το βίντεο πιο πάνω η Έλλη Κοκκίνου έχει ένα αρκετά καλλίγραμμο σώμα, το οποίο όπως καταλάβαμε διατηρεί κάνοντας ισορροπημένη διατροφή, δίνοντας έμφαση στα superfoods.

Η ίδια είχε αναφέρει σε συνέντευξή της την άνοιξη τι ήταν αυτό που έχει αλλάξει στη διατροφή της και την βοηθά να διατηρείται σε τόσο καλή φόρμα. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: «Πρώτα απ’ όλα έχω κόψει το κόκκινο κρέας εδώ και τρία χρόνια. Δηλαδή, μοσχάρι, αρνί, κατσίκι, χοιρινό, όλα αυτά… Με πιάνει η ψυχή μου. Δεν μπορώ πλέον για την προσωπική μου ευχαρίστηση -γιατί μου αρέσει- να δημιουργώ πόνο και να υποφέρουν άλλα ζώα. Τρώω κοτόπουλο και ψάρι. Θα μου πεις αυτά δεν έχουν ψυχή; Έχουν, απλά επειδή έχω και κοιλιοκάκη δεν μπορώ να είμαι μόνο με όσπρια, λαδερά και υδατάνθρακα. Αλλά κι αυτά θα ήθελα να τα βγάλω από τη διατροφή μου κάποια στιγμή. Συνειδητά, δηλαδή, έχω επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής».