10 tweets όλο αλήθεια για την πρεμιέρα του MasterChef: Ο loco Κοντιζάς και η συμβουλή της Μπέη

Πατούλια Κατερίνα
10 tweets όλο αλήθεια για την πρεμιέρα του MasterChef: Ο loco Κοντιζάς και η συμβουλή της Μπέη

Οι τρεις κριτές του MasterChef επέστρεψαν και το Twitter/X είπε μόνο μεγάλες αλήθειες για τον διαγωνισμό μαγειρικής που επέστρεψε ξανά στη μικρή οθόνη.

MasterChef πρεμιέρα ήταν και πάει. Ολοκληρώθηκε το πρώτο επεισόδιο από τις auditions- μαγειρικές μονομαχίες του MasterChef κι επιτέλους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβγαλε την τραγιάσκα της Φάρμας και επέστρεψε στην παλιά καλή του θέση, δίπλα στον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά.

MasterChef πρεμιέρα με Νο1 θέση στο Twitter/X

Εννοείται πως το MasterChef στο φετινό του ξεκίνημα έγινε viral στο Twitter με μπόλικα σχόλια να γράφονται.

masterchef.jpg

Πάντως και το Tik Tok του MasterChef ξεκίνησε να ρολάρει, με επικό το βίντεο του Σωτήρη Κοντιζά να τραγουδά loco loco αλά Ελένη Φουρέιρα με ρυθμό και μπρίο. Εννοείται πως και το ξεχωριστό μπεζ σύνολο του σεφ Κοντιζά, έγινε και πάλι αφορμή για σχολιασμό σε Twitter/ X και threads.

Οι παίκτες που είδαμε στην πρώτη audition είχαν όλοι ενδιαφέρουσες ιστορίες να πουν και αρκετό χιούμορ στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά ένα tweet συνόψισε τη φετινή πρεμιέρα:

«Ας γράψουμε τα γνωστά: Οι κριτές είναι όλο το «Master Chef».

Τουλάχιστον μέχρι στιγμής και ενώ όλοι οι φανατικοί του διαγωνισμού μαγειρικής προσδοκούμε να δούμε ποιοι θα είναι οι παίκτες που έχουν ήδη μπει στο σπίτι του MasterChef και έχουν ήδη προχωρήσει.

Ένα ακόμα tweet- κανόνας για το πρώτο επεισόδιο και με βάση τους παίκτες που έχουμε ήδη δει, είναι το σαφές:

Απολογισμός πρεμιέρας MasterChef

Πολλά κόκκαλα που βρήκε για μία ακόμη φορά, ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Μια σκορπίνα που έπιασε φωτιά λόγω λαδόκολλας.

Ο Κοντιζάς θα είναι για πάντα το fashion icon μας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι ο καλύτερος σύμβουλος σχέσεων των παικτών αλλά στα δικά του προσωπικά ζητήματα, η συζήτηση είναι κομμένη. Απέφυγε με χιούμορ ερώτηση σχετική ενός παίκτη.

Ο Κοντιζάς θα γίνει meme με το αμίμητο Loco loco locolo και τύφλα να έχει η Φουρέιρα και το δικό της Rythmo Psicodelico.

Το μήνυμα- συμβουλή της Μαρίας Μπέη:

Πρεμιέρα με αναμνήσεις ήταν η σημερινή για την περσινή νικήτρια του MasterChef, Μαρία Μπέη, που έκανε ένα στόρι όλο νόημα για τους παίκτες που διεκδικούν την λευκή ποδιά:

maria.jpg

Καλή αρχή, ευχήθηκε στους τρεις κριτές η Μαρία και μια συμβουλή έστειλε στους παίκτες τονίζοντας:

«Με πίστη και υπομονή τα όνειρα βγαίνουν αληθινά. Μην τα παρατάς ποτέ»!