Η Μάγισσα έκανε comeback με τον Ροϊλό να γίνεται ήρωας και τη Μπαζάκα «αρχηγό» στο παρασκήνιο

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μάγισσα έκανε comeback με τον Ροϊλό να γίνεται ήρωας και τη Μπαζάκα «αρχηγό» στο παρασκήνιο

Θριαμβευτική επιστροφή της Μάγισσας. Ο άτυχος Τζανής, η υποχθόνια Δαμιανή και το κρίσιμο ερώτημα: Πότε θα γίνουν ζευγάρι Αντρέι και Θεοφανώ, Ροϊλός και Τρίγγου;

Το comeback το σωστό σε μία τηλεοπτική σειρά, είναι να σου εξάψει την περιέργεια και να σου επαναφέρει το ενδιαφέρον από τα πρώτα λεπτά, μετά από μία μεγάλη παύση προβολής. Η Μάγισσα χθες επέστρεψε με ένα από τα πιο δυναμικά και καθοριστικά επεισόδια της σεζόν. Για να δείξει πως ο Αναστάσης Ροϊλός και η Θέμις Μπαζάκα γίνονται πια οι ρυθμιστές των εξελίξεων. Και o Τζανής το μεγάλο θύμα.

https://www.instagram.com/reel/C2ITU3_I-vk/

Ο Τζανής φεύγει στην εξορία και ο Αντρέι γίνεται ήρωας

Η απαγωγή της Θεοφανώς, ήταν η σημαντικότερη εξέλιξη του χθεσινού επεισοδίου στη Μάγισσα. Ως μέρος του σχεδίου του Τζανή για να απαλλαγεί από εκείνη και ως μία βολική εξέλιξη για τη μητέρα του Δαμιανή. Εν μέρει το σχέδιο πέτυχε. Αποτυχία όμως θα θεωρηθεί από αύριο, αφενός γιατί ο Μάρκος και ο Αντρέι σε μία αναγκαστική συμμαχία θα τη βρουν, αφετέρου γιατί η Κατερίνα Λέχου θα τιμωρήσει τελικά τον γιο της, κλείνοντάς τον στη φυλακή του πύργου τους. Mόλις μάθει πως το μωρό του Μάρκου ήταν τελικά δικός του γιος.

Τελικά ο Τζανής εξορίζεται. Για λίγο διάστημα και χωρίς κανείς να ξέρει τον λόγο.

lehou.jpg

Ο Αναστάσης Ροϊλός, χθες ρίχτηκε στην κυριολεξία στη φωτιά που ξέσπασε ως αντιπερισπασμός για την απαγωγή, οργάνωσε τους φρουρούς και έδειξε να ηγείται και να παίρνει αποφάσεις πριν καν προλάβει ο σαστισμένος Μάρκος. Ναι, χθες το Twitter πανηγύρισε τον πραγματικό αρχηγό των Λασκαραίων. Που δεν γνωρίζει βέβαια ακόμη ότι είναι ο πρωτότοκος γιος των Λασκαραίων, άρα δίκαια αρχηγός.

Αρχηγικές τάσεις έδειξε χθες ξεκάθαρα και η Κυπριανή - Θέμις Μπαζάκα. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, ανακοίνωσε στον εμβρόντητο γιο της Τάσο Νούσια πως επιστρέφει στον πύργο των Γερακάρηδων. Και δεν το ανακοίνωσε απλά στον Σπήλιο, αλλά του έδωσε και κατευθύνσεις για να θολώσει το θέμα του θανάτου του γιου του Πετρούνη. Αυτός δεν γνωρίζει ακόμη πως η μητέρα του ευθύνεται για όλα αυτά.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το beef που θα προκύψει ανάμεσα σε εκείνη και στη νύφη της, δηλαδή τη Μαρκέλα Γιαννάτου . Βέβαια στην παρουσίαση της σειράς τον Σεπτέμβριο η Θέμις Μπαζάκα μας είχε τονίσει πως θα είναι υποστηρικτική και σύμμαχος της νύφης της. Αρχικά.

Και ας καταλήξω λέγοντας πως αυτός ο συνδυασμός Λέχου - Μπαζάκα στη σειρά, ως οι παρασκηνιακές δυνάμεις, είναι ό,τι καλύτερο έχεις δει τελευταία στη μυθοπλασία.

kiprianilexou.jpg

Το μεγάλο ερώτημα είναι πότε θα ανάψει η σπίθα του έρωτα του Αντρέι και της Θεοφανώς. Χρονικά θα πρέπει να κάνεις λίγες μόνο ημέρες υπομονή. Μέχρι να σωθεί από την απαγωγή (όχι αναίμακτα) και να γυρίσει στον Πύργο. Στα μάτια της είναι ο ήρωάς της και ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος και θα ξαναζήσουμε μέρες Άγριων Μελισσών με το ειδύλλιό τους. Να μη σου πω και καλύτερα.

Ο Μάρκος περνά σε δεύτερη μοίρα και νιώθει πια ξεκάθαρα ηττημένος, όχι μόνο ως αρχηγός αλλά και στα προσωπικά του. Μήπως να τα ξαναβρεί με τη γυναίκα του; Αυτό το τελευταίο μην το αποκλείεις. Υπάρχει κάτι στον αέρα με τη Μεταξία.