Η ώρα της τιμωρίας έφτασε στη Μάγισσα ενώ Ροϊλός & Ψαρράς αποκαλύπτουν το άγνωστο backstage 

Κατερίνα Μπούσιου
Η ώρα της τιμωρίας έφτασε στη Μάγισσα ενώ Ροϊλός & Ψαρράς αποκαλύπτουν το άγνωστο backstage 

H Πολυξένη αποκαλύπτεται ως η φυσική αυτουργός στη Μάγισσα για τη δολοφονία του βρέφους της Μεταξίας και του Μάρκου. Αλλά τι γίνεται με τη Δαμιανή που έδωσε την εντολή; 

Στη λύση του μυστηρίου θα οδηγηθούμε από τα πρώτα νέα επεισόδια στη Μάγισσα. Και εννοούμε το μυστήριο με τη δολοφονία του βρέφους και παιδιού του Μάρκου και της Μεταξίας. Η αποκάλυψη του ονόματος θα προκαλέσει μεγάλη ταραχή όπως και η σκληρή τιμωρία σύμφωνα με τους κανόνες της εποχής. Η σειρά ολοκληρώνει τα γυρίσματά της αυτές τις ημέρες και ο Αναστάσης Ροΐλός μαζί με τον Νίκο Ψαρρά που αποτελούν ένα αχτύπητο ντουέτο φέτος στη Μάγισσα μας αποκάλυψαν και μία σημαντική backstage σημαντική λεπτομέρεια για τους ρόλους τους.

Ήρθε η ώρα και για τη Δαμιανή - Κατερίνα Λέχου;

Η Μάγισσα επιστρέφει χωρίς αλλαγή στην ώρα και στη μέρα προβολής. Και το λέω αυτό γιατί υπάρχει μία φημολογία για περικοπή του ενός εβδομαδιαίου επεισοδίου, λόγω του Έρωτα Φυγά. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τουλάχιστον προς το παρόν.

Σε αυτό το comeback θα πρέπει να περιμένεις πολύ ωραίες σεναριακές εξελίξεις. Βασικά και τις σημαντικότερες από αρχής της σειράς. Αρχικά θα μας απασχολήσει όπως ήδη σου έχω πει, η απαγωγή της Θεοφανώς, στα πλαίσια του σχεδίου του Τζανή. Αλλά η κοινή και αναγκαστική συμμαχία Μάρκου και Αντρέι, θα είναι σωτήρια για εκείνη.

Η Μάγισσα επιστρέφει δυναμικά με μία συμμαχία που δεν περιμένεις ενώ η Θεοφανώ γίνεται δολοφόνος

Ας κάνουμε λίγο ακόμη focus στη Θεοφανώ. Γιατί αυτή καθορίζει το τι θα συμβεί, μέσω των οραμάτων της. Και μέσω αυτού του οράματος ο Βρώτσος, κάνοντας μία μικρή έρευνα, θα φτάσει στη στενή της φίλη, εκείνη θα ομολογήσει και έτσι φτάνει και στην Πολυξένη. Ναι, όλοι τώρα πια γνωρίζουν πως εκείνη άνοιξε την κρυφή έξοδο του πύργου των Λασκαραίων και σκότωσε στο ποτάμι το μωρό. Δεν θα το αρνηθεί και έτσι είναι πολύ εύκολο για τον Μάρκο και τον πατέρα του Μιχαήλ να πάρουν την απόφαση για την πιο σκληρή τιμωρία της. Θα την κρεμάσουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Εκείνη είχε ορκιστεί πως δεν θα προδώσει την κυρά της, δηλαδή τη Δαμιανή που έδωσε και την εντολή. Προς το παρόν η Κατερίνα Λέχου, γλιτώνει την τιμωρία. Μην είμαστε όμως σίγουροι, ότι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Και όχι απαραίτητα επειδή όλες οι ιστορίες πρέπει να τελειώνουν με δικαίωση.

https://www.instagram.com/p/C1pilvetIWs/

Ο Νίκος Ψαρράς ως Κανέλλος και ο Αναστάσης Ροϊλός ως Αντρέι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό. Διακαιώνοντας τον χαρακτηρισμό που τους έχουν δώσει οι φανς πως είναι το αχτύπητο δίδυμο της σειράς. Λίγο πριν τους ξαναδούμε εν δράσει, οι δύο ηθοποιοί μας αποκάλυψαν ένα πολύ σημαντικό παρασκήνιο από την προετοιμασία. Η υπερπαραγωγή της Μάγισσας είναι προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια.

Για αυτό και Ροϊλός και Ψαρράς έκαναν εντατικά μαθήματα ξένων γλωσσών για τους ρόλους τους. Ο πρώτος έπρεπε να μάθει λόγω καταγωγής (από την πλευρά του πατέρα του) και ρώσικα, τούρκικα φυσικά και αγγλικά: «Αυτά όμως επειδή εκείνη την εποχή δεν τα μιλούσαν στη Μάνη, έπρεπε να τα προφέρουμε σπαστά. Τα μαθήματα στα Ρώσικα τα είχα ξεκινήσει μετά τις Άγριες Μέλισσες. Δεν μπορείς να μάθεις σε ένα χρόνο τη γλώσσα».

Με τον Νίκο Ψαρρά να μιλά επίσης για τη δυσκολία του να μιλήσει Τούρκικα: «Δεν περίμενα ποτέ ότι τα ρώσικα θα μου φαίνονταν πιο εύκολα, γιατί είναι γλωσσοδέτης. Μόνο γιαπωνέζικα δεν έχουμε μάθει σε αυτή τη σειρά».

https://www.instagram.com/reel/C1zjilso-PQ/