H Shannen Doherty δε θέλει κάποιοι άνθρωποι να πάνε στην κηδεία της και έχει έναν σημαντικό λόγο

Τζένη Ντεμιράι
H Shannen Doherty δε θέλει κάποιοι άνθρωποι να πάνε στην κηδεία της και έχει έναν σημαντικό λόγο

Η Shannen Doherty μιλώντας στο podcast της με τίτλο «Let’s Be Clear», την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, ανέφερε πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, τους οποίους δε θα ήθελε να της πουν το τελευταίο αντίο, μαζί με όσους την αγαπούν.

Η Shannen Doherty δεν είναι από τους ανθρώπους που θα χαρακτήριζε κανείς αναποφάσιστους, αφού φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά τι ακριβώς θέλει αλλά και τι δεν θέλει.

Αυτό, βέβαια, είναι εξαιρετικά σημαντικό, αφού η ηθοποιός δε σπαταλά το χρόνο της σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν την ενδιαφέρουν.

Το να δίνει σημασία σε όσα πραγματικά αξίζουν, πιθανότατα αποτέλεσε ένα από τα μαθήματα που πήρε μετά τη διάγνωση της με καρκίνο του μαστου το 2015, αλλά και τον μαραθώνα που ακολούθησε για να κρατηθεί στη ζωή.

Απόδειξη της άποψης ότι η Doherty είναι μία αποφασισμένη γυναίκα, που δεν αφήνει χώρο σε ίσως και αλλά, είναι το γεγονός ότι δήλωσε πως υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, οι οποίοι δε θα ήθελε να δώσουν το παρών στην κηδεία της.

People-Shannen Doherty

Πηγή: AP

Γιατί η Shannen Doherty δεν θέλει κάποιους ανθρώπους στην κηδεία της;

Η Shannen Doherty μιλώντας στο podcast της με τίτλο «Let’s Be Clear», την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, ανέφερε πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, τους οποίους δε θα ήθελε να της πουν το τελευταίο αντίο, μαζί με όσους την αγαπούν.

«Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι τους οποίους δεν θέλω εκεί και θα έρθουν», είπε μιλώντας για την κηδεία της και απευθυνόμενη στον καλεσμένο της εκπομπής της, Chris Cortazzo, ο οποίος μάλιστα είναι και πολύ καλός της φίλος.

«Δεν τους θέλω εκεί, επειδή οι λόγοι για τους οποίους θα εμφανιστούν δεν είναι απαραίτητα και οι καλύτεροι δυνατοί λόγοι», εξήγησε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως δεν θα παραβρεθούν επειδή πραγματικά τη συμπαθούν και θα λυπηθούν για τον χαμό της, αλλά θα έχουν τα δικά τους συμφέροντα, που βασίζονται στην ιδιοτέλεια.

Στη συνέχεια, εξήγησε την τοποθέτησή της, λέγοντας πως θα εμφανιστούν στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας και του γεγονότος ότι δεν τους αρέσει να φαίνονται «κακοί».

Η 52χρονη ηθοποιός πρόσθεσε ακόμα πως η τοποθέτησή της ελπίζει να τους απαλλάξει από την πίεση να βρεθούν εκεί, σημειώνοντας ακόμα ότι οραματίζεται η κηδεία της να μοιάζει με «γιορτή αγάπης».

«Δεν θέλω οι άνθρωποι να κλαίνε ή να σκέφτονται από μέσα τους “Ευτυχώς που πέθανε αυτή η σκύλα"», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για τη λίστα των ανθρώπων που θα ήθελε να βρεθούν στο «τελευταίο αντίο», η Doherty απάντησε πως «Αυτή είναι η πιο μικρή, είναι η καλύτερη λίστα. Δεν μπορώ να δώσω μία λίστα με όσους δεν θέλω, επειδή είναι πολύ μεγαλύτερη».

People Shannen Doherty

Πηγή: AP

Ο καρκίνος και ο χωρισμός

Η Shannen Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015. Το 2017, μετά από χημειοθεραπεία μπήκε σε ύφεση, αλλά τελικά το 2019 διαγνώστηκε και πάλι, βρισκόμενη πλέον στο 4ο στάδιο.

Πέρυσι,, μάλιστα, η ηθοποιός έκανε γνωστό ότι είχε γίνει μετάσταση και ο καρκίνος πλέον είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλο και στα οστά της.

Έπειτα, η Doherty ισχυρίστηκε πως ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της, Kurt Iswarienko, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση πριν η ίδια υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο.

Η Doherty και ο Iswarienko τράβηξαν χωριστούς δρόμους τον Ιανουάριο του 2023, τον ίδιο μήνα που εκείνη χειρουργήθηκε, ωστόσο, η αίτηση διαζυγίου έγινε λίγους μήνες αργότερα, τον Απρίλιο του 2023.

Η Shannen Doherty έμαθε για την απιστία του πρώην συζύγου της λίγο πριν το χειρουργείο στο κεφάλι

Πηγή κεντρικής εικόνας: @theshando