Τα φαβορί και οι αδιάφοροι του MasterChef, ο Κοντιζάς και το εύστοχο σχόλιο της Καλλιόπης Μπεζαντέ

Κατερίνα Μπούσιου
Τα φαβορί και οι αδιάφοροι του MasterChef, ο Κοντιζάς και το εύστοχο σχόλιο της Καλλιόπης Μπεζαντέ

Το κοινό μέχρι στιγμής έχει ενθουσιαστεί μόνο με τους τρεις κριτές του MasterChef. 

To MasterChef ξεκίνησε δυναμικά τον 8ο κύκλο του, κερδίζοντας πρωτιά στην τηλεθέαση και με τους τρεις κριτές του να είναι ξανά το μεγάλο του ατού και ένα show από μόνοι τους. Το κοινό στα social media, ενώ λατρεύει Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο, δεν έχει τον ίδιο ενθουσιασμό για τους παίκτες που έχουν περάσει μέχρι στιγμής από τις οντισιόν. Με μία μόνο εξαίρεση στο χθεσινό επεισόδιο. Πάντως οι παλαιοί παίκτες συνεχίζουν να σχολιάζουν τη φετινή σεζόν. Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, φιναλίστ του 2022 έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για μία «αδικία».

Οι αδιάφοροι παίκτες, ένας Κουβανός που λατρεύει την Ελλάδα και οι άτυχοι παλαιοί φιναλίστ

Το έχουμε παρατηρήσει και από παλαιότερες σεζόν του MasterChef με τα πρώτα επεισόδια των οντισιόν, να μην έχουν πάντα το ίδιο ενδιαφέρον και να επικεντρωνόμαστε αναγκαστικά σε όσα λένε και κάνουν οι κριτές. Στο χιούμορ και στις ατάκες τους. Χθες για μία ακόμη φορά ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν από τους πρωταγωνιστές.

https://www.instagram.com/reel/C2LUOTwM1Uk/

Αφενός ξανά με το dress code του, αφετέρου με τους διαγωνιζόμενους που τον είχαν συναντήσει κατά το παρελθόν και του είχαν πει πως θα έπαιρναν μέρος στον διαγωνισμό. Φυσικά εκείνος δε θυμόταν τίποτε. Και ο Κουτσόπουλος να τον τρολάρει δίχως τέλος.

Για τους φανς στο Twitter, ο Γιαπωνέζος ήταν ο αγαπημένος του επεισοδίου, όπως και η πρώτη παίκτρια που κέρδισε την άσπρη ποδιά, η Γεωργία, η οποία σπάραξε στο κλάμα για τις ατυχίες της ζωής της και την τύχη που της χαμογέλασε ξαφνικά με την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Ο νεαρός Στέφανος - Άνχελ, με διπλή καταγωγή από Ελλάδα και Κούβα προτίμησε την ελληνική κουζίνα, έκανε το καλύτερο πιάτο και πέρασε στα φαβορί για τη συνέχεια και όχι στους αδιάφορους παίκτες των δύο πρώτων επεισοδίων.

Πάντως οι παλαιότεροι παίκτες του MasterChef, σε όποια θέση και αν βρέθηκαν στον διαγωνισμό, όσο ψηλά και αν έφτασαν, όσο τυχεροί και άτυχοι και αν στάθηκαν στη συνέχεια, μένουν πιστοί τηλεθεατές τους. Στην πρεμιέρα είδαμε το σχόλιο της Μαρίας Μπέη.

10 tweets όλο αλήθεια για την πρεμιέρα του MasterChef: Ο loco Κοντιζάς και η συμβουλή της Μπέη

Χθες είχαμε εκείνο της Καλλιόπης Μπεζαντέ, φιναλιστ του 2022 η οποία έχασε τη νίκη από τον Πάνο Κουμουνδούρο. Η Καλλιόπη που έχει καταφέρει να κάνει πολύ καλή πορεία εκτός διαγωνισμού, συνάντησε τον Μπόμπενα, τον Δημήτρη Ταϊρίδη δηλαδή, ενός από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού και έφαγε στο εστιατόριό του στην Καισαριανή.

Και το σχόλιό της τα έλεγε όλα: «Πώς νιώθω όταν φέτος μοιράζουν τόσα λεφτά στο MasterChef;», με το μπλουζάκι της να γράφει τη λέξη άτυχη.

Σου θυμίζω ότι ο δεύτερος φέτος κερδίζει 30 χιλιάδες ευρώ. Αν παράλληλα κερδίζει και τα ενδιάμεσα έπαθλα που θα δοθούν, μπορεί να σταθεί ισάξια, απέναντι στον νικητή που θα κερδίσει συνολικά 70 χιλιάδες ευρώ, συν τον εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας, στα 30 χιλιάδες ευρώ. Δεν έχει άδικο πάντως η Καλλιόπη στο σχόλιό της. Όλοι οι προηγούμενοι δεύτεροι του διαγωνισμού, θα νιώθουν «ριγμένοι».

kalliopi_masterchef.jpg