To 2024 βρήκε την MasterChef Μαργαρίτα Νικολαΐδη πιο fit και πιο ερωτευμένη από ποτέ

Γεωργία Βλαχοπούλου
To 2024 βρήκε την MasterChef Μαργαρίτα Νικολαΐδη πιο fit και πιο ερωτευμένη από ποτέ

Η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα MasterChef είναι στα καλύτερά της και με τον σύντροφό της και pastry chef Χρήστο Καλομοίρη πέρασαν αγκαλιά της γιορτές μαζί με το τρίτο μέλος της οικογένειάς τους. 

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας, αφού ήταν η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, ακόμη κι αν την προηγούμενη χρονιά κέρδισε τον τίτλο και το έπαθλο και η Μαρία Μπέη.

https://www.instagram.com/p/CP8R_IEgHVi/

Δυο χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο MasterChef η ζωή της γλυκιάς Μαργαρίτας άλλαξε τόσο οικονομικά, αφού έγινε περιζήτητη λόγω του διαγωνισμού όσο και μαγειρικά με τις νέες γνώσεις που κατέκτησε. Ένα πράγμα μόνο έμεινε σταθερό κι αυτό δεν είναι άλλο από την αγάπη της με τον Χρήστο Καλομοίρη, τον σύντροφό της ο οποίος είναι pastry chef. Ο Χρήστος είχε κάνει την εμφάνιση του και στον τελικό του MasterChef για να στηρίξει το κορίτσι του, λέγοντας με πολύ χιούμορ πως αν δεν της κάνει πρόταση γάμου θα κυνηγάνε να τον «κρεμάσουν» οι fans της στο Σύνταγμα.

Ο γάμος μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα - παρά τις πιέσεις που δέχεται κάτω από τις αναρτήσεις του ο Χρήστος από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που θέλει να γίνει κουμπάρος - όμως το 2024 τους βρήκε αγκαλιά, μαζί και με το τρίτο μέλος της οικογένειάς τους, το σκυλάκι τους, όπως είδαμε μέσα και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι δυο τους στα social media.

https://www.instagram.com/p/C1UGTqfI2AI/

Ανάμεσα σε αυτές τις αναρτήσεις ήταν που είδαμε και τη Μαργαρίτα πιο fit από ποτέ.

Snapinsta.app_418683619_1569101490560302_3714209342243378229_n_1080.jpg

Σε συνέντευξή της το 2022 στην εκπομπή Γεια Σου η Μαργαρίτα είχε αναφερθεί και σε διάφορα δημοσιεύματα που την είχαν στεναχωρήσει αλλά και σε όσους ασχολούνταν με την εμφάνισή της λέγοντας: «Στην αρχή στεναχωριόμουν με κάποια δημοσιεύματα, ειδικά όσα ανέφεραν πράγματα που δεν ίσχυαν. Ξέρω ότι έχω παραπάνω κιλά, αλλά αυτά τα σχόλια δεν με νοιάζουν καθόλου. Είμαι τέλεια και μου αρέσει έτσι όπως είμαι».

Κι αυτό που είπε στη συνέντευξή της η Μαργαρίτα είναι το πιο σημαντικό, αφού καθώς βαλλόμεθα πανταχόθεν από trends και πρότυπα ομορφιάς - κυρίως μέσω των social media - το να μπορείς να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Πάντως αν θέλουμε να μιλήσουμε για αλλαγές, αυτό που έχει αλλάξει πολλές φορές η Μαργαρίτα μετά τη νίκη της στο MasterChef είναι τα μαλλιά της. Από μακριά καστανόξανθα, σε καρέ και σε ginger αποχρώσεις η Μαργαρίτα έδειξε πως δεν φοβάται να πειραματιστεί με αυτά.