Σίσσυ Τουμάση: Ο γάμος της με τον Αργύρη Πανταζάρα και ο συμβολισμός που είχε σχέση με τη μαμά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σίσσυ Τουμάση: Ο γάμος της με τον Αργύρη Πανταζάρα και ο συμβολισμός που είχε σχέση με τη μαμά της

«Με τον Αργύρη παντρευτήκαμε τη στιγμή που κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον» είπε η Σίσσυ Τουμάση αποκαλύπτοντας και τον λόγο που επέλεξαν να κάνουν τον γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη.

Η Σίσσυ Τουμάση διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, αφού επαγγελματικά βρίσκεται στο Προξενιό της Ιουλίας, ενώ στην προσωπική της ζωή παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβρη με τον αγαπημένο της και επίσης ηθοποιό, Αργύρη Πανταζάρα.

https://www.instagram.com/p/Cz0lBPJoevx/

H ίδια με αφορμή τον ρόλο της Φιλιώς στο Προξενιό της Ιουλίας ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Αργύρη Πανταζάρα, λέγοντας κάποια πολύ όμορφα λόγια.

«Είμαστε μαζί 2μιση χρόνια. Με τον Αργύρη παντρευτήκαμε τη στιγμή που κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Ήταν καθαρό από την αρχή. Χθες μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη μου. Δεν ισχύει. Θέλαμε πάρα πολύ να παντρευτούμε, αυτό αισθανθήκαμε» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξαν για να κάνουν τον γάμο τους με καλεσμένους λίγους καλούς φίλους στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό το μέρος έχει ιδιαίτερη σημασία για τη νεαρή ηθοποιό, αφού από εκεί είχε καταγωγή η μαμά της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Η μητέρα μου είχε καταγωγή από εκεί. Είχε έρθει εδώ με τον τελευταίο διωγμό και ήθελα πολύ να γίνει εκεί για τη μνήμη της. Ένιωθα ότι είναι εκεί.

https://www.instagram.com/p/C1k1M-uN8Ik/

«Είχαμε πολύ λίγο κόσμο γιατί θέλαμε να είναι μια δική μας γιορτή και να έχουμε κοντά τους πολύ αγαπημένους μας ανθρώπους, δεν θέλαμε να το ανοίξουμε. Μετά, ίσως κάνουμε μια γιορτή εδώ για να το ανοίξουμε σε όλον τον κόσμο» εξήγησε στη συνέχεια η Σίσσυ Τουμάση.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Σίσσυ Τουμάση μίλησε για την απώλεια της μητέρας της. Σε συνέντευξη που έδωσε στο People είχε πει για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου 15 χρόνια ύστερα από τροχαίο:

Ο θάνατός της θα είναι πάντα ένα αγκάθι μέσα μου. Πονάει, αυτή είναι η αλήθεια. Προσπαθείς να το ξεχάσεις και έρχεται. Με μια εικόνα, μια μνήμη, μια μυρωδιά. Νομίζεις, όταν μου ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα για το βραβείο Μερκούρη, δεν την σκέφτηκα; Θα χαιρόταν πολύ. Αυτή σκέφτομαι και σε κάθε πρεμιέρα. Δεν βάζω τα κλάματα ούτε κόβω τις φλέβες μου στα καμαρίνια, αλλά, ξέρεις, έρχονται οι συγγενείς των ηθοποιών κι εμένα κανείς. Δεν με είδε ποτέ η μητέρα μου στο θέατρο. Λέω από μέσα μου. Θα ’ταν ωραία να ήσουν απόψε εδώ.

toumasi-(2).jpg

Χρηστίδου, Ηλιάκη, Τούνη, Καραβάτου έχουν νιώσει όπως η ηθοποιός

Η Σίσσυ Τουμάση δεν είναι η μόνη γνωστή Ελληνίδα που έχει μιλήσει ανοιχτά για την απώλεια της μαμάς της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αναφερθεί στην απώλεια της μαμάς της, της κυρίας Μίνας, που έφυγε από τη ζωή το 2022, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο. Η ίδια ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα, ενώ έχει πει: «Όταν έχασα τη μαμά μου, εκείνη τη στιγμή, ήμασταν δίπλα της κι εγώ και ο αδελφός μου ο Γιάννης. Και αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή, ήταν Παρασκευή, έφευγα με τη βραδινή πτήση για την Αθήνα γιατί την επόμενη ημέρα είχα εκπομπή. Ήταν θέμα λίγων ωρών. Εκείνη τη στιγμή που συνέβη, αφού έφυγε… Ήταν μία πολύ ήρεμη στιγμή. Ήμασταν και οι τρεις μαζί της και αγκαλιά της. Και μετά σηκώθηκα και κοίταξα γύρω μου και είπα «στέκομαι, ακόμα στέκομαι». Πίστευα ότι δε μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό. Πίστευα ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί, δε θα μπορούσα να σταθώ. Και στάθηκα».

029cfe6e-sissychristidou_280286092_1893165537740963_3113230040359818411_n.jpeg

Kαι η Μαρία Ηλιάκη όμως, θυμάται συχνά τη μαμά της τώρα που μεγαλώνει τη δική της κόρη, την Κατερινούλα της. Η κυρία Αθανασία έφυγε από τη ζωή το 2012 μετά από χρόνια προβλήματα υγείας που είχε. Η παρουσιάστρια πέρα από ένα τατουάζ που έχει με το όνομα της μητέρας της είχε αναφέρει παλαιότερα για την απώλειά της: «Νομίζω πως ειδικά η απώλεια της μαμάς δεν συνηθίζεται ποτέ. Εμένα μου έκανε μεγάλο κακό στη ζωή μου που έφυγε έτσι όπως έφυγε. Κι όλα αυτά τα χρόνια που ζούσαμε μαζί την αρρώστια με έκαναν άλλο άνθρωπο. Πολύ κλειστή, πολύ μελαγχολική. Ήρθε και μου έκατσε σαν πέτρα αυτή η απώλεια. Ακόμα το παλεύω. Είναι κάποιες φορές, πολλές μέσα στη μέρα που μου λείπει πολύ. Γιατί είχαμε και μια πολύ περίεργη σχέση με τη μάνα μου, ήμασταν πολύ στην κόντρα, αλλά πολύ αγαπημένες και ήταν το στήριγμα μου. Ήταν ο σάκος του μποξ μου. Ήταν όλα».

H Iωάννα Τούνη έχει χάσει επίσης τη μαμά της μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και μάλιστα λίγους μήνες μετά τον χαμό της έμαθε πως είναι έγκυος. Πλέον έχοντας αποκτήσει μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έναν γιο, τον Πάρη, συχνά αναφέρεται στη μαμά της, την κυρία Τάνια λέγοντας πόσο πολύ θα χαιρόταν να την είχε μαζί της.

«Αυτή ήταν η «πρώτη φωτογραφία» του γιου μου… και εγώ σκεφτόμουν πως θέλω να την δείξω σε έναν άνθρωπο μόνο, σε εσένα! Αλλά δεν μπορούσα…
Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ μανούλα μου να γνωρίσεις το μικρό μας… Να μου δείξεις «πως να είμαι μαμά», τι πρέπει να κάνω, τι να γνωρίζω… Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα! Ελπίζω να μας βλέπεις από εκεί ψηλά και να είσαι περήφανη για το νουνίτο & εμένα. Σ’αγαπώ & είσαι ΠΑΝΤΑ στην καρδιά μου!! Είμαι πολύ τυχερή που είσαι η ΜΑΜΑ μου και εύχομαι να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο εσυ! Λείπεις πολύ» είχε γράψει η Ιωάννα Τούνη δημοσιεύοντας τον υπέρηχο του γιου της στα social media.

Kαι η Κατερίνα Καραβάτου όμως, που έχει χάσει και τους δύο γονείς της, μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! για την απώλεια της μαμάς της, της κυρίας Κικής είχε συγκινηθεί.

«Βέβαια ο χαμός της μητέρας μου ήταν ένα γεγονός που καν δεν μπορώ να το περιγράψω. Είναι κάτι με το οποίο δεν έχω έρθει σε συμφωνία ακόμα. Όταν πηγαίνω κάπου ή όταν συμβαίνει κάτι, λέω θα πάρω τη μαμά μου τηλέφωνο να της το πω, χωρίς πραγματικά να έχω μέσα μου την αίσθηση ότι η μαμά μου δεν υπάρχει. Δεν τους έχω σβήσει από τις γρήγορες κλήσεις του κινητού και κάθε φορά που το ανοίγω, πάνα βλέπω μανούλα και μπαμπάκας, είναι εκεί. Είναι σαν να είναι και μαζί μου συνέχεια» είχε πει χαρακτηριστικά.