Καλλιστώ και Αντώνης Βαρδής συγκινούν για τον πατέρα τους Αντώνη: Η γιορτή και τα 10 χρόνια απώλειας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Καλλιστώ και Αντώνης Βαρδής συγκινούν για τον πατέρα τους Αντώνη: Η γιορτή και τα 10 χρόνια απώλειας
4988164

«Να τους θυμόμαστε τους γονείς μας όπου κι αν είναι» έγραψε στην ανάρτησή της η Καλλιστώ Βαρδή λίγους μήνες πριν συμπληρωθούν δέκα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο Αντώνη Βαρδή.

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2024 θα συμπληρωθούν δέκα χρόνια από τον θάνατο του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή και τα παιδιά του, Καλλιστώ και Γιάννης, την ημέρα που θα γόρταζαν μαζί με τον πατέρα τους την ονομαστική του γιορτή, έσπευσαν να τον τιμήσουν και στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Γιάννης Βαρδής και η Καλλιστώ Βαρδή έκαναν τις δικές τους συγκινητικές αναρτήσεις για τον μπαμπά τους

Η Καλλιστώ Βαρδή δημοσίευσε μια φωτογραφία από την αφιερωματική συναυλία που είχε γίνει στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή τον Σεπτέμβριο του 2023, γράφοντας: «Να τους θυμόμαστε τους γονείς μας όπου κι αν είναι. Σ' αγαπώ (σ.σ Αντώνη Βαρδή)», με το τραγούδι «Μου έλειψες πολύ» να ακούγεται.

Screenshot-(1073).png

Από την άλλη αυτή η μέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη για τον Γιάννη Βαρδή, αφού μπορεί να γιόρταζε κάποτε ο μπαμπάς του, όμως πια γιορτάζει και ο γιος του, ο Αντώνης Βαρδής junior.

Έτσι λοιπόν, πρώτα δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram με πολλές κοινές φωτογραφίες τους και με τις φωνές τους να ακούγεται πως τραγουδούν στο background, γράφοντας στη λεζάντα «Μια κιθάρα δυό φωνές».

https://www.instagram.com/reel/C2GNoKbIK7x/

Σειρά στην επόμενη ανάρτησή του είχε ο γιος του με την Νατάσα Σκαφίδα, ο 4χρονος σήμερα Αντώνης.

Ο Γιάννης Βαρδής λοιπόν, αναδημοσίευσε στο Instagram του ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει η σύζυγός του με τον μικρό Αντώνη, στο οποίο έγραφε:

«Χρόνια πολλά τυχερό μας αστέρι, φωτεινό μας αγοράκι! Όλα τα καλά στη ζωούλα σου! Σε λατρεύουμε!».

Screenshot-(1075).png

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα έχουν ακόμα ένα παιδί, την 7χρονη Κατερίνα.

Στη συνέχεια, ωστόσο ο γιος του Αντώνη Βαρδή δημοσίευσε μια ατάκα που είχε πει ο εκείνος σχετικά με το πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνουμε στη ζωή μας σε αρνητικούς ανθρώπους, γράφοντας στους followers του:

«Κι επειδή είχε και έχει απόλυτο δίκιο, σταματάω να ασχολούμαι με το μηδέν (δημόσια). Όσες φορές και να πολλαπλασιαστεί πάλι μηδέν μένει. Ανήμερα της γιορτής του λοιπόν, ζητάω συγγνώμη που αναφέρθηκα σε προσωπικά δεδομένα και κούρασα μέχρι κι εμένα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν».

Screenshot-(1074).png

Αυτή η ανάρτηση αφορούσε στην κόντρα που έχουν όλα αυτά τα χρόνια εκείνος κι η αδερφή του με την Φιλοθέη Μωβ, την τελευταία σύζυγο του Αντώνη Βαρδή, με την οποία ανταλλάσσουν σκληρά λόγια και δεν είχαν εξ αρχής τις καλύτερες επαφές.

Παρ' όλα αυτά, όταν ένας άνθρωπος έχει φύγει από τη ζωή - πόσο μάλλον ο σπουδαίος καλλιτέχνης Αντώνης Βαρδής - είναι προτιμότερο τέτοιου είδους διαμάχες να λύνονται διαπροσωπικά κι όχι δημόσια. Επομένως ίσως αυτό το post του Γιάννη Βαρδή να σήμανε και το τέλος αυτής της κόντρας, έστω μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το σπάνιο βίντεο του Αντώνη Βαρδή με τον Βασίλη Καρρά

Στις 24 Δεκεμβρίου του 2023, ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή και η Καλλιστώ Βαρδή τον αποχαιρέτησε με ένα βίντεο στο οποίο τραγουδούσε με τον Αντώνη Βαρδή, εκείνες τις ωραίες εποχές για το ελληνικό τραγούδι, όπως συμφώνησαν οι followers της.

https://www.instagram.com/reel/C1PyCkdr3Xy/

Η Καλλιστώ Βαρδή πάντως, πιο ανανεωμένη από ποτέ και με πιο ξανθά μαλλιά έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

kallisto2.jpg
https://www.instagram.com/p/CtwmRcMsA5w/