«Δεν αντέχω να ζω άλλο έτσι»: Ο γάμος σε απόσταση του Καρυστινού και η εξήγηση για τον Έρωτα Φυγά

Κατερίνα Μπούσιου
«Δεν αντέχω να ζω άλλο έτσι»: Ο γάμος σε απόσταση του Καρυστινού και η εξήγηση για τον Έρωτα Φυγά

Η μετάλλαξη του Ιάσονα και το μέλλον του. Η σειρά κάνει απόψε στον ΑΝΤ1 μία δεύτερη πρεμιέρα και ο Αντώνης Καρυστινός έδωσε μία πολύ σημαντική εξήγηση για την ανατροπή που έρχεται. Ο Έρωτας Φυγάς στη νέα του φάση, έχει και την είσοδο ενός νέου ηθοποιού. 

Ο Αντώνης Καρυστινός, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο τηλεοπτικός Ιάσονας στον Έρωτα Φυγά, μίλησε λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της σειράς στη νέα της τηλεοπτική στέγη στον ΑΝΤ1, δίνοντας και ένα μικρό spoiler για την ανατροπή των πρώτων επεισοδίων. Η συνέντευξη έγινε και προσωπική εξομολόγηση, όταν μίλησε για τη σύζυγό του και την κόρη τους που ζουν μόνιμα στο Λονδίνο. Για ποιο λόγο δεν έχουμε δει ποτέ την κυρία Βασιλική Καρυστινού;

Από το «Ελπίζω αυτά να είναι τα τελευταία σου δάκρυα» και τη συγγνώμη στη νέα του σχέση

Ο Έρωτας Φυγάς γίνεται από σήμερα η πρώτη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης η οποία κάνει μεταγραφή μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν. Και η μετακόμιση από το OPEN στον ΑΝΤ1 έγινε μάλιστα και με ταχύτατες διαδικασίες, εντός του μήνα.

Δεν θα σε κουράσω, θα μπω κατευθείαν στις νέες και καταιγιστικές εξελίξεις. Ήδη σε έχω ενημερώσει (σ.σ διάβασε και στο παρακάτω link για τη μικρή και παροδική αδιαθεσία της Μαργέτας η οποία θα αναστατώσει τον Στέφανο).

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι φανς του Έρωτα Φυγά την επιστροφή του και με μία απορία για τη Ζούνη

Οι εχθροί του ζευγαριού συνεχίζουν ωστόσο να καραδοκούν για το νέο τους χτύπημα. Και με την χρεοκωπία του Ιάσονα και τη σκέψη του να πουλήσει το σπίτι της Κηφισιάς, ο κλοιός γύρω από την κρυμμένη (και για όλους νεκρής) Μαργέτας στενεύει επικίνδυνα.

Πάμε στη δεύτερη εξέλιξη και την πιο σημαντική.

Ο Ιάσονας επιτέλους παίρνει την απόφαση πως αφενός η Αλεξάνδρα δεν του ανήκει, αφετέρου πως ο Μάρκος είναι για εκείνην, ο μόνος άντρας που αγαπά. Της δίνει το ελεύθερο να ζήσει μαζί του, κάνουν και έναν διακανονισμό για τα παιδιά τους και την αφήνει να μετακομίσει στο νέο της σπίτι, όχι μακριά ωστόσο από το δικό του. Κράτησε το αυτό ως πληροφορία, γιατί θα σου φανεί χρήσιμη στο μέλλον.

Μάλιστα την ώρα που η Αλεξάνδρα - Ντάνη Γιαννακοπούλου, χαιρετά το προσωπικό, εκείνος με το πιο χαρούμενο ύφος του της ζητά συγγνώμη, λέγοντας της μάλιστα το αμίμητο: «Σου ζητώ συγγνώμη, ελπίζω αυτά να είναι τα τελευταία σου δάκρυα».

Ο Αντώνης Καρυστινός όμως μιλώντας σήμερα στον Γιώργο Λιάγκα μας αιφνιδίασε με αυτό που είπε πως θα συμβεί στη συνέχεια. Παρόλο που στον ηθοποιό δεν αρέσει να δίνει spoiler για τον ρόλο του μας εξήγησε αρχικά γιατί πήρε αυτή την απόφαση: «Δεν αντέχω να είμαι έτσι γιατί έχουν συμβεί και δύο απανωτά γεγονότα που είναι η απώλεια της γιαγιάς και η απώλεια της μητέρας μου, οπότε είμαι στην ορφάνια».

Στη συνέχεια βέβαια, όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για το αν θα διεκδικήσει ξανά την Αλεξάνδρα στο μέλλον, η απάντησή του ήταν ιδιαίτερα σημαντική αν και φάνηκε περιπαικτική: «Μπορεί το πουλάκι να έρθει από μόνο του, να επιστρέψει, ποιος ξέρει...Εγώ της δίνω τώρα το δικαίωμα να ζήσει όπως θέλει. Ως Ιάσονας τα έχω πάθει όλα. Έχω αποφασίσει να ξεκινήσω τη ζωή μου συναισθηματικά. Αν προκύψει μία σχέση δεν το ξέρω...».

Δεν το είπε τυχαία αυτό ο ηθοποιός. Η Αλεξάνδρα θα δεινοπαθήσει με τη ζήλια του Μάρκου στη συνέχεια. Δεν είναι όλα ονειρεμένα.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε και για τη σύζυγό του Βασιλική και την κόρη τους, που ζουν μόνιμα στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια, λόγω της δικής της δουλειάς. Ο ηθοποιός όταν υπάρχει παύση στα γυρίσματα βρίσκεται πάντα κοντά τους. Και όπως είπε: «Εδώ και 5 χρόνια η σύζυγός μου και η κόρη μου μένουν στο Λονδίνο. Ήταν τώρα τα Χριστούγεννα εδώ και μετά πήγα και εγώ. Όταν δεν έχω γυρίσματα ζω εκεί, αλλά δεν δουλεύω. Κάνω μόνο κάποια μαθήματα αυτοβελτίωσης. Η γυναίκα μου είναι μηχανικός και η κόρη μου πηγαίνει σε αγγλόφωνο σχολείο. Σε αυτές τις χώρες έχουν τον Οκτώβριο και το Φεβρουάριο τις χειμερινές διακοπές, τα σχολεία κλείνουν, οπότε ζούμε για αρκετό διάστημα όλοι μαζί. Τώρα που έφυγα, της είπα ότι σκέψου ότι είμαι καπετάνιος, πως πάω ένα μεγάλο ταξίδι και σε ένα μήνα θα είμαι ξανά εδώ».