Μαρία Ηλιάκη:Το συγκινητικό βίντεο για τη μαμά της & η σπάνια φωτογραφία με την Κατερίνα της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαρία Ηλιάκη:Το συγκινητικό βίντεο για τη μαμά της & η σπάνια φωτογραφία με την Κατερίνα της

Η Μαρία Ηλιάκη απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της αποκάλυψε την πιο ωραία στιγμή μέσα στη μέρα που έχει με την κόρη της.

Για την Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία δύο χρόνια περιγράφονται μόνο με μία λέξη, «Κατερίνα». Αυτό είναι το όνομα της κόρης που έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, η οποία είναι ολόκληρος ο κόσμος της.

https://www.instagram.com/p/C2E8G-cCAlH/

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν ξεχνάει ποτέ κι ένα άλλο όνομα που σημαίνει πολλά γι' αυτήν - καθώς το έχει κάνει και τατουάζ στο χέρι της - κι αυτό δεν είναι άλλο από το όνομα «Αθανασία», το όνομα της μαμάς της, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2012 μετά από χρόνια προβλήματα υγείας που είχε.

Μάλιστα, σήμερα 18 Ιανουαρίου που γιορτάζει ο Άγιος Αθανάσιος κι επομένως η μαμά της θα είχε την ονομαστική της γιορτή, η Μαρία Ηλιάκη έφτιαξε κι ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία με τη μαμά της, το οποίο και έβαλε στα social media της, γράφοντας στη λεζάντα:

«Θυμάμαι μικρή πόσο πολύ φοβόμουν μη μεγαλώσω και «φύγεις»…ακόμα μου λειπουν αυτές οι στιγμές….χρόνια πολλά μαμα κι ας μην είσαι έδω…».

https://www.instagram.com/reel/C2PZsMriLBr/

Η παρουσιάστρια δεν εχει κρύψει ποτέ της πως η απώλεια της μαμάς της ήταν κάτι που την συντάραξε.

«Νομίζω πως ειδικά η απώλεια της μαμάς δεν συνηθίζεται ποτέ. Εμένα μου έκανε μεγάλο κακό στη ζωή μου που έφυγε έτσι όπως έφυγε. Κι όλα αυτά τα χρόνια που ζούσαμε μαζί την αρρώστια με έκαναν άλλο άνθρωπο. Πολύ κλειστή, πολύ μελαγχολική. Ήρθε και μου έκατσε σαν πέτρα αυτή η απώλεια. Ακόμα το παλεύω. Είναι κάποιες φορές, πολλές μέσα στη μέρα που μου λείπει πολύ. Γιατί είχαμε και μια πολύ περίεργη σχέση με τη μάνα μου, ήμασταν πολύ στην κόντρα, αλλά πολύ αγαπημένες και ήταν το στήριγμα μου. Ήταν ο σάκος του μποξ μου. Ήταν όλα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η πιο ωραία στιγμή με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη, έχει καθημερινή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους και κάπως έτσι η ίδια κάνοντας πρόσφατα ένα q&a στο Instagram της απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που είχαν να της κάνουν για την Κατερίνα αλλά και τη σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Όσον αφορά το πιο δύσκολο πράγμα που έχει να διαχειριστεί με την κόρη της η Μαρία Ηλιάκη είπε στις διαδικτυακές της φίλες πως είναι η περίοδος που βιώνει τώρα, που έχει περάσει τα δυο κι αρχίζει να καταλαβαίνει όλο και πιο πολλά.

«Το πιο δύσκολο task με την Κατερινούλα μέχρι στιγμής είναι αυτή η περίοδος τώρα που έχει αρχίσει να γίνεται πιο απαιτητική, που θέλει κάποια πράγματα και πρέπει να μπουν κάποια όρια, που αρχίζει και κλαίει γιατί αυτός είναι ο τρόπος της για να απαιτήσει κι εκεί πρέπει να είσαι έτοιμη και να την αγκαλιάσεις και να την παρηγορήσεις αλλά ταυτοχρόνως να της βάλεις και κάποια μικρά όρια για να αρχίσει έτσι σιγά σιγά να μαθαίνει...Κι όλο αυτό μου φαίνεται όχι βουνό...Ευτυχώς έχω τη σοφία μου και κάπως με βοηθάει» ανέφερε αρχικά η ίδια.

Από την άλλη η πιο ωραία στιγμή μέσα στη μέρα της με την κόρη της είναι όταν κάθονται μαζί αγκαλιά, παίρνοντας κι έναν υπνάκο.

413953604_354524674195578_8517842274214776399_n.jpg

Σχετικά με όσα ακόμα την ρώτησαν η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε πως έχει ανάγκη να ταξιδέψει κάπου μόνης της αλλά για λίγο καθώς θα της λείπει η κόρη της και θα εχει τύψεις που την αφήνει πίσω.

Παράλληλα, κάποια follower τη ρώτησε αν υπήρχαν εντάσεις με τον σύζυγό της, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κι εκείνη πολύ σωστά ανέφερε πως οι σύντοφοι ή οι σύζυγοι θα πρέπει να κατανοούν πως η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι περίεργη ή και δύσκολη κάποιες φορές για μια γυναίκα, γι' αυτό θα πρέπει να την κατανοούν και να την στηρίζουν. Όπως ακριβώς έκανε και με την ίδια ο Στέλιος Μανουσάκης.

Όπως και να 'χει η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ ευτυχισμένη με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη. Γι΄αυτό και όταν έκλεισαν μαζί 5 χρόνια σχέσης έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram στην οποία έγραφε:

«Είσαι ο μόνος άνθρωπος που χρειαζόμουν για να είμαι γεμάτη ευτυχία, χαρά και αγάπη».