Η Λένα Παπαληγούρα έκανε μια τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της και από τους θαυμαστές της είναι «ΝΑΙ»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Λένα Παπαληγούρα έκανε μια τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της και από τους θαυμαστές της είναι «ΝΑΙ»

Η Λένα Παπαληγούρα πόζαρε με ανανεωμένο hair look και η διαφορά στην εμφάνισή της είναι άκρως εντυπωσιακή. Τα αποθεωτικά σχόλια των fans και οι τρυφερές φωτογραφίες της ηθοποιού με τους γιους της. 

Μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε να πραγματοποιήσει η Λένα Παπαληγούρα, με αφορμή την έλευση της νέας χρονιάς.

Μετά από αρκετό καιρό, η 38χρονη ηθοποιός τόλμησε να αλλάξει τα μαλλιά της, αποκτώντας νέο χρώμα, στον πιο ξανθό τόνο με τον οποίο την έχουμε δει μέχρι και σήμερα.

Η Λένα Παπαληγούρα ποζάρει πιο ξανθιά από ποτέ

Πριν από μερικές ώρες η δημοφιλής καλλιτέχνης πόζαρε στον φακό του γνωστού φωτογράφου, Πάνου Γιαννακόπουλου και μοιράστηκε αργότερα μια backstage λήψη με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η δημοφιλής ηθοποιός έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, τα οποία μέχρι πρότινος ήταν βαμμένα σε ξανθιά, μελί απόχρωση.

Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω η Λένα Παπαληγούρα έγινε πιο ξανθιά από ποτέ, υιοθετώντας ξανθό πλατινέ χρώμα, που ταιριάζει άψογα με την επιδερμίδα και τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

https://www.instagram.com/p/C2Rhj8toey6/

Στη ζωή της Λένας Παπαληγούρα, οι δύο γιοι της είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές

Τα αποθεωτικά σχόλια των fans και συναδέλφων

«Κουκλάρα», «Αυτό είναι που λέμε « θα φάω τις κοτσίδες μου!»😂Πανέμορφης είσαι», «Κούκλα με το ξανθό» είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες σχόλια που έκαναν οι θαυμαστές της ηθοποιού κάτω από την ανάρτησή της.

Screenshot-2024-01-19-122203.png

Αρκετοί ήταν όμως και οι φίλοι της από τον καλλιτεχνικό χώρο που έσπευσαν να εκθειάσουν το νέο της look ανάμεσά τους ο Γιώργος Νανούρης, η Ελισάβετ Μουτάφη και η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Η Λένα Παπαληγούρα έχει τρελή αδυναμία στους γιους της

Η γνωστή ηθοποιός έχει αποφασίσει να κρατά ιδιωτική την προσωπική της ζωή ωστόσο έχει ενεργή παρουσία στο Instagram όπου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τους γιους της (τον 6χρονο Αναστάση και τον 4χρονο Αντώνη), τους οποίους λατρεύει.

https://www.instagram.com/p/C1jfFG4IlAY/

H ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την ευθύνη της μητρότητας τονίζοντας: «Έπαιζα στο θέατρο μέχρι και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου κι αυτό είναι ένα γεγονός που δεν θα τα ξεχάσω. Εμένα δε με δυσκόλεψε αυτό! Το παιδί δεν ξέρω αν δυσκόλεψε. Όταν φέρνεις έναν άνθρωπο στον κόσμο οι προτεραιότητές σου αλλάζουν αμέσως. Έχουν φωτιστεί αλλιώς τα πράγματα! Είναι καταιγιστικό γιατί σταματάς να σκέφτεσαι τον εαυτό σου αλλά το παιδί σου».

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 η Λένα Παπαληγούρα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άκη Πάντο με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο γιούς. Η τελετή έγινε στο Θησείο, με κουμπάρους την φίλη της νύφης, Ιωάννα Παππά και τον σύντροφό της και αδελφό του γαμπρού, Κώστα Πάντο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, όταν ο πολιτικός μηχανικός παρευρέθηκε σε παράσταση που πρωταγωνιστούσε η γνωστή ηθοποιός. Το ζευγάρι υποδέχθηκε τον πρωτότοκο γιο του, Αναστάση στις 22 Νοεμβρίου 2018 και τον μικρό Αντώνη στις 25 Μαΐου 2020.

Πηγή κεντρικής: lena_papaligoura