Σάκης Κατσούλης: Η λιτή ζωή και η ονομαστική γιορτή του νικητή του Survivor All Star στο πάρκο

Σάκης Κατσούλης: Η λιτή ζωή και η ονομαστική γιορτή του νικητή του Survivor All Star στο πάρκο

Από την περσινή του νίκη στο Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης κρατά ένα προφίλ χαμηλών  τόνων και εεπικεντρώνεται στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες κυρίως.

Ο ίδιος ο Σάκης Κατσούλης, παρά τη διπλή νίκη του τόσο στο Survivor All Star όσο και στο Survivor 2021, φρόντισε να τηρεί ένα χαμηλό προφίλ.

O δεσμός με τη Μαριαλένα Ρουμλιώτη καλά κραττεί και μόλις χτες ο Σάκης γιόρτασε την ονομαστική του γιορτή απλά και περιεκτικά: με καλούς φίλους, με φαγητό που έψησε ο ίδιος στο κοντινό στο σπίτι του πάρκο Τρίτη.

Εκεί και η Μαριαλένα φρόντισε να ευχηθεί στον αγαπημένο της συγκινητικά ενώ δεν έλειψαν και τα στόρις με φίλους.

Όλοι μαζί γιόρτασαν τον «καλύτερο» όπως αποκαλεί η Ρουμελιώτη τον καλό της.

Το ζευγάρι και στις διακοπές του, χειμερινές και καλοκαιρινές ψηφίζει Ελλάδα ενώ ο Σάκης έχει εξηγήσει πολλές φορές πως λιγοστά πράγματα έχει αγοράσει μετά την έξοδο από το ριάλιτι επιβίωσης και έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών του πλάνων.

https://www.instagram.com/p/C09tRfpsGny/

Μιλώντας για τγο έπαθλο από πέρσι και για το φετινό Survivor, ο Σάκης ανέφερε στο Happy Day:

«Δεν δέχθηκα πρόταση για το Survivor και είναι απόλυτα λογικό. Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το Survivor. Έχω συμμετάσχει σε δυο μέσα σε τρεις χρονιές και έχω καταφέρει να τα κερδίσω και τα δυο. Οπότε για εμένα το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει μια ροή, να συνεχίσει και να βγουν και άλλοι παίκτες, να δούμε νέα πρόσωπα. Μπήκε ο Αλέξης, μπήκε η Κατερίνα.

Δεν μπορώ να πω κάτι, ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Η Κατερίνα πέρσι έφυγε με έναν τρόπο λίγο περίεργο, οπότε θεώρησε ότι πρέπει να μπει και να αποδείξει. Ο Αλέξης Παππάς είναι ο Αλέξης Παππάς και πραγματικά ανυπομονώ να τον ξαναδώ σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας ρόλος, η δουλειά του είναι ηθοποιός. Δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει φέτος.

Δεν ξέρω τι λεφτά θα πάρουν τα παιδιά γιατί δεν συζήτησα με την παραγωγή. Εγώ είμαι πολύ καλά με τα χρήματα που πήρα πέρσι. Ήμουν από τους παίκτες που δεν συζήτησα παραπάνω. Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολλά χρήματα για τη σημερινή εποχή. Τώρα αν κάποιος πάει και διεκδικήσει περισσότερα και τα πάρει, δεν τα παίρνει από εμένα, τα παίρνει από την παραγωγή και από τον κύριο Ατζούν.

Εμάς τα περσινά λεφτά από ότι ξέρω είχαμε πάρει όλοι τα ίδια. 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Όλα τα λεφτά είναι εδώ (στο νέο μαγαζί που ετοιμάζει). Δεν έχω πάρει ακόμα το έπαθλο», είπε για το Survivor ο Σάκης Κατσούλης.

Μιλώντας για το επόμενο βήμα στη σχέση με τη Μαριαλένα, ο Κατσούλης είπε:

«Το παιδί είναι κάτι το οποίο έρχεται. Νομίζω είμαστε και οι δυο έτοιμοι να κάνουμε αυτό το βήμα. Δεν είναι ώρα να αποκαλύψω αν θα κάνω πρόταση. Όταν το κάνω θα το δείτε», ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε πει:

«Το βλέπουμε μαζί με τον Σάκη το Survivor αλλά δεν έχουμε καταλήξει στο τι μας αρέσει και τι όχι. Μου αρέσει το καινούργιο στοιχείο ότι δεν ψηφίζει ο κόσμος και προχωράει ο καλός αγωνιστικά παίκτης, αν και έχω ακούσει ότι αυτό δεν αρέσει στον κόσμο».