Τα πάρτι με νόημα των πρώην τoυ Survivor για την πρεμιέρα, οι αρχηγοί και οι 2 παίκτες έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πάρτι με νόημα των πρώην τoυ Survivor για την πρεμιέρα, οι αρχηγοί και οι 2 παίκτες έκπληξη

Γκέντσογλου και ο «φευγάτος» Σκωτσέζος αγαπήθηκαν από το κοινό. Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τριαντάφυλλος, Άρης Σοϊλέδης, Σπύρος Μαρτίκας, αντέδρασαν με διαφορετικό τρόπο για την πρεμιέρα του Suvivor.

Επικίνδυνες αποστολές θύμιζε η έναρξη του νέου Survivor στον Άγιο Δομίνικο και ήδη από την πρεμιέρα είχαμε τα πρώτα φαβορί, τους φιλόδοξους, τους επίδοξους αρχηγούς, αρκετό παρασκήνιο και παίκτες - έκπληξη για το κοινό, όπως ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Rob James. Την παράσταση «έκλεψαν» και οι πρώην παίκτες οι οποίοι αντέδρασαν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας από την άνεση του σπιτιού του για το reality που άλλαξε και τη δική τους ζωή.

https://www.instagram.com/reel/C1zXBtbO9e6/

Όλοι θέλουν να γίνουν στρατηγοί αλλά ο Rob James έκανε τη διαφορά

Ο Γιώργος Λιανός θα πρέπει να ανέφερε περισσότερες από 20 φορές στη χθεσινή πρεμιέρα του Survivor, τη λέξη «στρατηγική». Επικοινωνιακά αυτή η λέξη μετρά πολύ για το φετινό reality. Γιατί δείχνει τη σημασία της αλλαγής των κανονισμών. Τις οποίες εξήγησε κάποια στιγμή χθες προς τους παίκτες. Πριν πάμε όμως στους κανονισμούς που κρύβουν παγίδες, ας δούμε εκείνους που ξεχώρισαν.

Με λίγα λόγια αν δε είδες το επεισόδιο, στο πρώτο δύσκολο αγώνισμα νικητές ήταν οι Μαχητές που κέρδισαν τη φωτιά, πολύτιμο έπαθλο για τις καλύβες τους. Ωστόσο οι Διάσημοι κέρδισαν το δεύτερο αγώνισμα και την τόσο σημαντική ασυλία.

Ο Σκωτσέζος στην καταγωγή και κλώνος του Κώστα Φραγκολιά, Rob James από τους Μαχητές έγινε για το Twitter το πρόσωπο της βραδιάς, αφού όχι μόνο έφαγε αγνοώντας τους συμπαίκτες του, αλλά έπαιξε με το πάσο του και νίκησε μάλιστα. Έγινε το τρολ της βραδιάς, προκαλώντας ακόμη και τα γέλια του Σάββα Γκέντσογλου. Ο οποίος ήταν η δεύτερη έκπληξη της βραδιάς. Συμπαθέστατος στον λόγο του και ικανός στο αγώνισμα. To Twitter τους αγάπησε και τους δύο.

Η Κατερίνα Δαλάκα , η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Αλέξης Παππάς, ως ο πυρήνας των παλαιών και με εμπειρία παικτών του Survivor, έδειξαν από την αρχή χθες ότι έχουν αρχηγικές τάσεις. Και κρυφή στρατηγική στους Διασήμους. Φιλοδοξία να επικρατήσουν αγωνιστικά (γιατί θα ευνοηθούν από τους νέους κανονισμούς) έδειξαν από τους διάσημους ο Χρήστος Βολικάκης, ο συμπαθέστατος Σάββας Γκέντσογλου, η Μαρία Αντωνά (η καλύτερη χθες αγωνιστικά) και η Κρίστη Καθαργιά.

Survivor 2024:Το αγώνισμα επάθλου & τα αρνητικά σχόλια στο Twitter/X για την 4η συμμετοχή της Δαλάκα

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης και ο Φάνης Μπολέτσης από τους Μαχητές έδειξαν ότι θέλουν να είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους συμπαίκτες τους και έχουν επίσης αρχηγικές τάσεις. Όμως ίσως, υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους.

Όπως είναι φυσικό η ήττα έφερε γκρίνια στους Μαχητές και ο Άγγελος είπε ξεκάθαρα στο πρώτο συμβούλιο ότι θα πρέπει να αποχωρήσει γυναίκα από την ομάδα τους.

Μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο είχαν οι αντιδράσεις των πρώην παικτών του Survivor οι οποίοι έβλεπαν από την άνεση του σαλονιού τους την πρεμιέρα. Μερικοί με την στάση τους πήραν θέση. Αρχικά, ο Σάκης Κατσούλης περσινός και για δύο φορές νικητής του reality το παρακολούθησε με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έδειξε να το νοσταλγεί. Αλλά στη συνέχεια ευχήθηκε και καλή επιτυχία στον Σάββα Γκέντσογλου.

katsoulis.jpg

Ο Άρης Σοϊλέδης δεν μπορούσε παρά να αισθάνεται περηφάνια για τη μέλλουσα σύζυγό του Μαρία Αντωνά. Την οποία μάλιστα είχε προπονήσει (πολύ σωστά εκ του αποτελέσματος) πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Έστησε λοιπόν ένα μικρό πάρτι στο σπίτι του για να την καμαρώσει με πρώην συμπαίκτες του.

soiledis.jpg

Στο σπίτι του Γιώργου Ασημακόπουλου έκανε reunion η «ομάδα του καναπέ» όπως την ονόμασε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ήταν παρών μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου, τον Στάθη Σχίζα, αλλά και τον Τριαντάφυλλο. Ο οποίος απλά δήλωσε ότι δεν το περίμενε πως θα βρισκόταν στο σπίτι του Γιώργου και να παρακολουθεί την πρεμιέρα. Θυμόμαστε όλοι τη μικρή κόντρα τους, αλλά φαίνεται πως όλα είναι περασμένα - ξεχασμένα. Για τη σημειολογία της όλης κατάστασης, υπήρχε κάμερα του Open να καταγράφει τις αντιδράσεις τους.

Το πρώτο συμβούλιο ανέδειξε ως προτεινόμενη τη Δώρα από τους Μαχητές. Εντελώς άσχετη η ψήφος όπως επεσήμανε και ο Αλέξης Παππάς, γιατί η παίκτρια είναι χρήσιμη εντός και εκτός αγώνων.

https://www.instagram.com/reel/C10O0ufIZOU/

Να πούμε εν τάχει και για τις αλλαγές στους κανονισμούς. Σου έχω ήδη αναφέρει πως φέτος δεν ψηφίζει το κοινό. Από τα τρία συμβούλια, η χαμένη ομάδα θα ψηφίζει προτεινόμενο ή προτεινόμενη προς αποχώρηση και ο MVP της εβδομάδας, δηλαδή ο καλύτερος αγωνιστικά παίκτης βάσει στατιστικών, θα ψηφίζει τον τέταρτο. Αυτοί θα αγωνιστούν στη συνέχεια για την παραμονή τους.

Πρέπει όμως και οι 4 να είναι του ιδίου φύλου. Άντρες και γυναίκες ξεχωριστά. Αν στους 4 η πλειοψηφία θα είναι άντρες, θα εξαιρείται για παράδειγμα η γυναίκα και θα πρέπει η ομάδα της να ψηφίσει αναγκαστικά έναν άντρα για να πάρει τη θέση της.

Αυτό όπως καταλαβαίνεις θα φέρει μεγάλες ανατροπές. Βέβαια ο καλός αγωνιστικά παίκτης, δεν έχει να φοβάται την υποψηφιότητά του. Αρκετοί μέτριοι παίκτες επίσης, θα κερδίσουν χρόνο παραμονής με την όλη - γεμάτη παγίδες - διαδικασία. Θέλει πολύ καλή στρατηγική. Βασικά θέλει και έναν James Καφετζή το παιχνίδι.