Τα 2 μεγάλα μυστικά: Στο Προξενιό της Ιουλίας έρχεται στο φως μία ακόμη κρυφή εγκυμοσύνη

Κατερίνα Μπούσιου
Τα 2 μεγάλα μυστικά: Στο Προξενιό της Ιουλίας έρχεται στο φως μία ακόμη κρυφή εγκυμοσύνη

Ρήγας και Γρηγόρης αδέλφια; Το ρεκόρ της σειράς και ο καθόλου ευχάριστος έγγαμος βίος των νεόνυμφων στο Προξενιό της Ιουλίας. 

Ο τηλεοπτικός γάμος του Μελέτη Ηλία και της Ευγενίας Ξυγκόρου, ευνόησε τον Alpha καθώς το Προξενιό της Ιουλίας είχε πολύ υψηλές αποδόσεις στην τηλεθέαση. Στα νέα επεισόδια, έχουμε αποκαλύψεις που χαρακτηρίζονται έως και δραματικές. Δεν είναι μόνο η Ιουλία που κρατά ένα μεγάλο μυστικό. Υπάρχουν και άλλοι με πολύ σοβαρότερα. Η μεγάλη είδηση της ημέρας είναι πως ο αδελφός της Ρήγας είναι ετεροθαλής αδελφός του πρώην αγαπημένου της Γρηγόρη.

Ο έγγαμος βίος ξεκινά με κλάμματα και γκρίνιες

To Προξενιό της Ιουλίας, προσέλκυσε το κοινό του με το επεισόδιο της προετοιμασίας του γάμου του Γιωργίκη και της Ιουλίας και αυτή ήταν μία πολύ ωραία στιγμή του Μελέτη Ηλία και της Ευγενίας Ξυγκόρου, η οποία κορυφώνεται στο σημερινό επεισόδιο. Οι τηλεοπτικοί γάμοι πάντα φέρνουν τηλεθέαση και η σειρά δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Μέχρι 15.5% (με μέσο όρο το 13,7%) στο δυναμικό κοινό και μέχρι 17,7% στο γενικό ήταν οι επιδόσεις. Αν σου κάνει εντύπωση πως μπορεί να θεωρηθούν αυτά καλά νούμερα τηλεθέασης, αναλογίσου πως πλην της Μάγισσας, της Γης της Ελιάς, όλες οι άλλες σειρές κυμαίνονται σε χαμηλότερα από αυτά ποσοστά.

Εξαίρεση είναι τα προγράμματα εκτός της μυθοπλασίας. Εκεί έχουμε υψηλότερες επιδόσεις.

Παρόλα αυτά, η καλογυρισμένη σειρά του Alpha έχει μία πολύ ωραία συνέχεια από εδώ και το εξής. Ξεκινάμε από την Ιουλία που αντί εκείνη να φροντίζει τον νέο της σύζυγο, γίνεται το αντίθετο. Ο Γιωργίκης είναι ερωτευμένος και ευτυχισμένος αλλά δε διακρίνει την κατάθλιψη της. Το μόνο που θα διακρίνει είναι η πολύ καλή σχέση που θα αναπτύξει ο γιος του Χρήστος μαζί της. Δεν θέλει με κανέναν άλλον να μιλά. Και αυτό θα προκαλέσει και ζήλια και τους πρώτους καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι.

Φυσικά και η Άννα Μάσχα ως Χάδω ρίχνει φιτιλιές. Aφήνει φανερό τον εκνευρισμό της προς τη νέα κυρία του σπιτιού και καροδοκεί σε κάθε της κίνηση. Mόλις η Ιουλία ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, θα την υποπτευθεί. Είναι η μόνη της υποψία που δεν θα είναι λανθασμένη. Η μόνη σύμμαχος μοιάζει να είναι η Στεφανία. Μόνο εκείνη ξέρει το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη. Και ξέρει το μεγάλο του μυστικό σε σχέση με τον θάνατο της συζύγου του. Γιατί εκείνη έφτασε στην αυτοκτονία;

Υπάρχει ένα ακόμη (το τρίτο και πιο σημαντικό) μυστικό που θα μας απασχολήσει στη συνέχεια και έμμεσα αφορά ξανά στη μητέρα της Ιουλίας, τη Στάσα. Ο κρυφός δεσμός και ο μεγάλος έρωτας που είχαν στα νιάτα τους, η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Αδάμ Μπουσδούκος ως Στράτος Ραζίνης και πατέρας του Γρηγόρη (πρώην της Ιουλίας).

Η Στάσα έμεινε έγκυος όπως και η κόρη της Ιουλία και παντρεύτηκε άλλον άντρα από εκείνον που αγαπούσε. Ο γιος της Ρήγας φαίνεται πως είναι ο άγνωστος γιος του Ραζίνη και ετεροθαλής αδελφός του θανάσιμου εχθρού του, Γρηγόρη, σύμφωνα και μετά τα τελευταία spoilers (περιοδικό TV24). Από τη ζωή βγαλμένο το σενάριο.

Το μεγάλο μυστικό θα αποκαλυφθεί πολύ αργότερα. Λίγο μάλιστα πριν το μεγάλο φονικό στο σπίτι του Προβιού. Αυτή η δολοφονία επίσης αποτελεί έναν γρίφο. Γιατί μη λογαριάζεις πως είναι ένας μόνο ο δολοφόνος.

Η μεταμόρφωση του Μελέτη Ηλία στο Προξενιό της Ιουλίας, δύο γάμοι και ο άγνωστος δολοφόνος