Η Μελίνα Ασλανίδου πλημμυρίζει ανανέωση σε κάθε βήμα που κάνει τον τελευταίο μήνα

Η Μελίνα Ασλανίδου πλημμυρίζει ανανέωση σε κάθε βήμα που κάνει τον τελευταίο μήνα

Η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να μας δείξει την ανανεωμένη εκδοχή της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία φάνηκε να είναι πολύ ευδιάθετη και πλήρως ανανεωμένη.

Η τραγουδίστρια έκανε ένα διάλλειμα από τις εμφανίσεις της στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και διασκέδασε με τη μουσική του καλού της φίλου, Αντώνη Ρέμου.

Φορώντας ένα metallic παντελόνι και μία μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα, η Μελίνα ήταν άνετη, χαλαρή και χαμογελαστή.

Νέο look ξανά και ξανά!

Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η γνωστή τραγουδίστρια ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών της, επιλέγοντας έναν μελί τόνο, ωστόσο, η περίοδος των αλλαγών δεν φαίνεται να τελείωσε, αφού όπως μπορείς να παρατηρήσεις κι εσύ από τις φωτογραφίες, η Μελίνα Ασλανίδου αποφάσισε να αλλάξει ελαφρώς το κούρεμά της.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει μακριές αφέλειες, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα στο σχήμα του προσώπου της και αποτελούν την τέλεια επιλογή για μία γρήγορη αλλά ουσιαστική ανανέωση.

aslanidou.jpg

Η τραγουδίστρια θέλησε να μας δείξει την ανανεωμένη εκδοχή της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, η Μελίνα ανέβασε ένα post στο Instagram μέσω του οποίου φαινόταν ακόμα πιο ξεκάθαρα το νέο της κούρεμα, το οποίο γλυκαίνει το πρόσωπο και τονίζει το βλέμμα της.

https://www.instagram.com/p/C2SCXhpsMqe/

Πέρα από τις αλλαγές στα μαλλιά της, όμως, η Μελίνα Ασλανίδου έχει δώσει προτεραιότητα και στο σώμα της, γεγονός που μας δείχνει τον τελευταίο μήνα, κατανοώντας πόσο σημαντικό είναι να το φροντίζομε.

Όπως είχαμε γράψει και πριν από λίγο καιρό, η τραγουδίστρια, μπορεί να είναι προσηλωμένη στο τραγούδι, αλλά δεν ξεχνάει να αφιερώνει προσωπικό χρόνο στον εαυτό της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μαζί μας στιγμές από την σχεδόν καθημερινή προπόνησή της. Η Μελίνα Ασλανίδου, λατρεύει τη γυμναστική και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους μας.

Μπορείς να δει στην παρακάτω gallery μερικές εικόνες με την Μελίνα Ασλανίδου