Η Κατερίνα Καινούριου έκανε μία νέα απόδραση και είναι έτοιμη να ανανεώσει το photo album της

Η Κατερίνα Καινούριου έκανε μία νέα απόδραση και είναι έτοιμη να ανανεώσει το photo album της

Η Κατερίνα Καινούριου θέλησε να μας δείξει μερικές στιγμές από την απόδρασή της, αναρτώντας κάποιες εικόνες.

Ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες περνά η Κατερίνα Καινούριου, η οποία επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να χαλαρώσει το τρίτο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου.

Η παρουσιάστρια, η οποία διανύει ακόμα μία επιτυχημένη σεζόν με την εκπομπή «Super Κατερίνα», όταν το έχει ανάγκη επιδιώκει να φορτίζει τις μπαταρίες της, κάνοντας μικρές αποδράσεις με αγαπημένα της πρόσωπα.

Οι ημέρες του Γενάρη φαντάζουν ιδανικές για μία εκδρομή σε μαγευτικούς προορισμούς της χώρας, άλλωστε και για αυτόν τον λόγο, η Κατερίνα πήρε την στυλίστρια και καλή της φίλη, Γεωργία Παντελέ και πήγε στην Αράχωβα.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μας δείξει μερικές στιγμές από την απόδρασή της, αναρτώντας εικόνες τόσο με τη Γεωργία Παντελέ, όσο και άλλους φίλους τους που βρέθηκαν μαζί τους.

Ένας από αυτούς είναι ο φωτογράφος της, Άγγελος Ποταμιανός. Η Κατερίνα Καινούριου μαζί με τους συνεργάτες της πιθανότατα έχουν εντάξει στο πρόγραμμα και αρκετές επαγγελματικές φωτογραφίσεις, οι οποίες, όμως, δε χαλούν τη διάθεσή τους, αφού το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού για σκι.

Δες εικόνες από την Αράχωβα που ανέβασε η Κατερίνα Καινούριου στο Instagram

Άλλοι διάσημοι που έκαναν απόδραση στα χιόνια

Μία χειμερινή απόδρασή, όμως, έκανε και η Ελένη Χατζίδου, μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους, Μελίτα, η οποία βρήκε την ιδανική ευκαιρία για να διασκεδάσει με την ψυχή της, παίζοντας με τα χιόνια.

Η παρουσιάστρια του Breakfast@Star ανέβασε κάποιες εικόνες από την εξόρμηση της οικογένειας της σε stories στο Instagram.

Μπορείς να δεις στην παρακάτω gallery τις σχετικές φωτογραφίες.

Μία ακόμα οικογένεια που βρέθηκε σε χιονισμένα τοπία πρόσφατα είναι και αυτή του Λευτέρη Πετρούνια. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μαζί με τη Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους πέρασαν αξέχαστες στιγμές παίζοντας με το χιόνι, δοκιμάζοντας το και δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις.

Η Βασιλική Μιλλούση θέλησε να μοιραστεί μερικές από τις ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν, καμαρώνοντάς τους.

https://www.instagram.com/p/C2FEvMXNN30/