Η Ιωάννα Σαρρή γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα post όλο νόημα για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Σαρρή γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα post όλο νόημα για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη

Η Ιωάννα Σαρρή γιόρτασε τα γενέθλιά της και δέχθηκε τα δώρα του Γιώργου Σαμπάνη. Το φωτογραφικό υλικό από το πάρτι του μοντέλου και το τρυφερό post με τον αγαπημένο της.

Full in love είναι τα τελευταία 2,5 χρόνια η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM είναι αχώριστοι και πρόσφατα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, κάνοντας όλους να πιστεύουν πως η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν αργεί.

Οι δυο τους μένουν στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο μοντέρνο διαμέρισμα του τραγουδιστή στην Αργυρούπολη και το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις, χαρίζοντάς μας #couplegoals εικόνες.

Το πάρτι γενεθλίων της Ιωάννας Σαρρή και τα δώρα του Γιώργου Σαμπάνη

Πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα Σαρρή γιόρτασε τα γενέθλιά της με καλούς φίλους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και η Δέσποινα Βανδή.

sarri10.jpg

Η εορτάζουσα διασκέδασε στα μπροστινά τραπέζια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και δέχθηκε δώρα-έκπληξη από τον αγαπημένο της, ο οποίος της χάρισε μια τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα και μια τούρτα.

sarri11.jpg

Το μεσημέρι της Κυριακής (21/01) το μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών με throwback λήψεις από βιντεοκλίπ του αγαπημένου της.

https://www.instagram.com/p/C2XEN4IsK8G/

«Όλα στην ζωή είναι γραμμένα …», έγραψε όλο νόημα η Ιωάννα Σαρρή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

yboni.jpg

H Yβόννη Μπόσνιακ ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν το post του μοντέλου, αφήνοντας emojis σε σχήμα καρδιάς.

sarri12.jpg

Ο Γιώργος Σαμπάνης έγινε πολυπλατινένιος & η Ιωάννα Σαρρή τον καμάρωσε με τρυφερά Instagram stories

«Το σημαντικό είναι ότι στην σχέση μου υπάρχει ηρεμία και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια συνθήκη πολύ σοβαρή. Έχουμε σκεφτεί και τον γάμο με την Ιωάννα, έχουμε σκεφτεί διάφορα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγει να πει τέτοια πράγματα στις κάμερες. Αν γίνει πάντως θα το μάθετε, δεν θα το κρύψουμε», είχε δηλώσει ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: iwannasarri