Η Ζέτα Δούκα τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς με τον πιο τρυφερό τρόπο και δύο σπάνιες εικόνες

Τζένη Ντεμιράι
Η Ζέτα Δούκα τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς με τον πιο τρυφερό τρόπο και δύο σπάνιες εικόνες

Την ημέρα τίμησαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και η Ευγενία Σαμαρά με την Ελένη Φουρέιρα. 

Την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς τιμήσαμε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, έχοντας την ευκαιρία να θυμηθούμε την αξία του να δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη μας, αλλά και τα οφέλη που αυτό μπορεί να έχει στην σωματική και πνευματική μας υγεία.

Πέρα από την υγεία μας, όμως, οι αγκαλιές είναι σημαντικές και για την ευτυχία μας, γεγονός που φαίνεται να γνωρίζει καλά η ψυχοθεραπεύτρια Virginia Satir, η οποία συνήθιζε να επισημαίνει πως ένας άνθρωπος έχει ανάγκη τέσσερις αγκαλιές για να επιβιώσει, οχτώ για να ζήσει καλά και δώδεκα για να είναι ευτυχισμένος.

Έτσι, λοιπόν, πολλοί διάσημοι ήταν εκείνοι που άδραξαν την ευκαιρία και μας έδειξαν εικόνες με αγκαλιές και αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ζέτα Δούκα, η οποία μπορεί να μην συνηθίζει να αναρτά πολύ συχνά εικόνες με την κόρη της, ωστόσο αυτή η μέρα, όπως φάνηκε, αφιερώθηκε σε εκείνη.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με την Θάλεια, στις οποίες αγκαλιάζονται. Στην πρώτη, η Ζέτα φιλάει την κόρη της, ενώ στη δεύτερη η μικρή Θάλεια αγκαλιάζει τη μαμά της, όσο εκείνη είναι έτοιμη να σβήσει την τούρτα γενεθλίων της.

Στην περιγραφή της ανάρτησής της, η περήφανη μητέρα έγραψε «Η αγκαλιά που χωράει όλο τον κόσμο»!

https://www.instagram.com/p/C2YMuFkLLY-/

Ποιοι άλλοι διάσημοι τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς

Εκτός από τη Ζέτα Δούκα, τη μέρα τίμησε και η Ευγενία Σαμαρά, η οποία μπορεί να μην έχει παιδιά, ωστόσο έχει πολλούς αγαπημένους φίλους, με τους οποίους βρήκε την ευκαιρία να αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ξεχωριστή θέση που έχουν στη ζωή αλλά κυρίως στην καρδιά της!

Ανάμεσα σε αυτούς, είναι και η συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά «Σασμός», Σάντυ Χατζηιωάννου, αλλά και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Επιπλέον, η Ευγενία ανέβασε και μία φωτογραφία με την Μαρία Καβογιάννη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη αλλά και τον Χάρη Ανδριανό, ενώ σε μία ακόμα ήταν μαζί με την Τόνια Σωτηροπούλου.

Τα αγαπημένα πρόσωπα της Σαμαρά είναι πολλά και αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι πρόκειται για έναν αρκετά εξωστρεφή άνθρωπο με πολλούς φίλους και πολλή αγάπη, την οποία έχει ανάγκη να μοιράσει με τους γύρω της.

Την ημέρα τίμησε με τον δικό της τρόπο και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες της, έγραψε στην λεζάντα «Ποιος χρειάζεται μια αγκαλιά;».

https://www.instagram.com/p/C2X834rL7TK/

Η Ζέτα Δούκα έχει γενέθλια κι η κολλητής της, Μαρία Ναυπλιώτου τη «γέμισε» με ευχές και φωτογραφίες

Πηγή κεντρικής εικόνας: @zetadouka