Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξήγησε το λάθος που κάνουν οι παίκτες που πάνε ξανά και ξανά στο Survivor

Πατούλια Κατερίνα
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξήγησε το λάθος που κάνουν οι παίκτες που πάνε ξανά και ξανά στο Survivor

Μιλώντας από τη δική του προσωπική εμπειρία, ο Ντάνος που γνωρίσαμε στο Survivor του 2017, ανέλυσε με πέντε λέξεις το γιατί δεν θα πήγαινε πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Η Δαλάκα είναι απόδειξη του γιατί δεν θέλει να έρθει ξανά ο Ντάνος στο Survivor. Έχει την οξυδέρκεια ο Ντάνος να ανταληφθεί πως κάθε Survivor είναι μια άλλη ιστορία. Η Δαλάκα πηγαίνει ξανά και ξανά και χάνει την αίγλη της». Αυτό ήταν μόνο ένα από τα σχόλια που γράφτηκαν για το Survivor 2024,στο Twitter/X και όσο τα επεισόδια περνούν, ακριβώς όπως συμβαίνει κάθε σεζόν μετά το 2017, το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου πάντα θα έρχεται στο προσκήνιο.

«Ακριβώς για αυτό το λόγο, αυτοί που λένε όχι (πχ ο Ντάνος) αξίζουν πολύ παραπάνω από την Ασημίνα και τη Δαλάκα. Πήγαν να φτιάξουν την φήμη τους από πέρσι και θα καταλήγουν να ξεφτιλιστούν», ήταν ακόμα ένα σχόλιο ανάμεσα στα πολλά που αφορούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Φοβάται ο Ντάνος το Survivor; Ο ίδιος λέει πως όχι!

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε με πέντε λέξεις να εξηγήσει γιατί δεν είχε κανένα λόγο να επιστρέψει στο Survivor, όσες φορές κι αν του το ζήτησαν!

«Το 2017 ήταν πολύ έντονο για μένα και σίγουρα δεν θέλω να το πετάξω. Από την άλλη ζούσα και πριν και μετά το 2017 χωρίς το παιχνίδι.

Ναι μεν με βοήθησε να γίνω γνωστός, αλλά δεν είναι δίκαιο, από τη στιγμή που από τον πρώτο χρόνο κιόλας πήρα ένα ρίσκο, να απαξιώνεται αυτή η προσπάθειά μου.

Έχουν περάσει επτά χρόνια, πήρα μια μεγάλη ώθηση, που θα μπορούσε όμως να με έχει οδηγήσει και σε λάθος επιλογές και στην καταστροφή.

Η τηλεόραση είναι ένας δύσκολος χώρος, η δημόσια προβολή έχει μεγάλη ευθύνη.

Κάνουμε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια με τον «Φύλακα Άγγελο» για τα παιδιά, η οποία δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε επάγγελμα. Έχω αφήσει δουλειές γιατί δεν ταίριαζαν με την ιδιοσυγκρασία μου αλλά κυρίως λόγω του έργου που κάνουμε με τα κακοποιημένα παιδιά», είπε ο Ντάνος και συμπλήρωσε την πιο μεγάλη αλήθεια στις προτάσεις που είχε για μια πιθανή επιστροφή του.

«Μου πρότειναν και άλλες χρονιές να πάω ως παίκτης. Κάποια στιγμή συζητήσαμε και το κομμάτι της παρουσίασης, πριν από τον Λιανό.

Είδα όμως ότι δεν ταιριάζω σε αυτό το πρότζεκτ από καμία θέση. Εκείνη η χρονιά, που το ζήσαμε όλοι πιο αυθόρμητα, ήταν αρκετή για μένα. Θεωρώ ότι δεν έχει λόγο η σύγκριση με οποιονδήποτε παίκτη.

Δεν φοβάμαι να αντιμετωπίσω κανέναν σε οποιονδήποτε αγωνιστικό χώρο. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί πλέον στο εν λόγω πρότζεκτ, γι’ αυτό και δεν με ενδιέφερε να πάω ξανά.

Eίναι ο Ντάνος ένα μεγάλο brand name για το Survivor; Είναι!

Και αυτός είναι ίσως και ο λόγος που βλέπουμε το όνομα του Αγγελόπουλου πάντα στο Twitter, πάντα στους παίκτες που μας έρχονται στο μυαλό όταν ακούμε για το ριάλιτι επιβίωσης.

Κι αν ο Ντάνος καταφέρει όσο περνούν τα χρόνια να κρατά τον τίτλο του νικητή χωρίς ποτέ να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, θα μείνει θρύλος για το Survivor όπως ποτέ κανένας άλλος παίκτης.