Η σκηνή Τρίγγου - Μπαζάκα στη Μάγισσα ήταν «έπος» και η αρχή της κόντρας που φτάνει ως τον φόνο

Κατερίνα Μπούσιου
Η σκηνή Τρίγγου - Μπαζάκα στη Μάγισσα ήταν «έπος» και η αρχή της κόντρας που φτάνει ως τον φόνο

Το κοινό λάτρεψε τη χημεία τους και τα βλέμματα που είπαν περισσότερα από τα λόγια τους. Λίγο πριν τη μεγάλη ερωτική σκηνή Αντρέι και Θεοφανώς το κοινό της Μάγισσας ανακάλυψε ένα σημαντικό μυστικό της Κυπριανής. 

Το να «μιλά» ένας ηθοποιός με τη σιωπή του είναι δείγμα μεγάλου ταλέντου πρωτίστως στον κινηματογράφο. Χθες το είδαμε και τηλεοπτικά. Δύο βλέμματα αντάλλαξαν η Θέμις Μπαζάκα και η Έλλη Τρίγγου και κάπως έτσι «εγκαινίασαν» τη μεγάλη κόντρα τους που φτάνει μέχρι και τη δολοφονία στη Μάγισσα. Η Κυπριανή έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις της στη Δαμιανή , αλλά από τα λόγια της για τη Θεοφανώ, το κοινό ανακάλυψε και ένα μυστικό της. Σημαντικό και καθοριστικό για όλο το φινάλε της σειράς.

Το χθεσινό μεταφυσικό επεισόδιο και ένας έρωτας γεννιέται

Το χαρακτηρίζω μεταφυσικό γιατί οι χθεσινές σκηνές στη Μάγισσα δικαιολόγησαν τον τίτλο της σειράς. Με ένα πείραμα για να εμφανιστεί το πνεύμα της μητέρας της Θεοφανώς και να πειστεί ο Μάρκος για τις διαφορετικές ικανότητές της. Μεταξύ μας, ο καπετάνιος των Λασκαραίων, κατατρόμαξε. Η ένταση που ήδη είχε τον έκανε στη συνέχεια να θυμώσει με τον Αντρέι. Θα έχουμε άλλες σκηνές αντιδικίες και κόντρας μεταξύ τους όπως σε ήδη σε έχω ενημερώσει, εξαιτίας βέβαια της Θεοφανώς. Δες και παρακάτω.

Τα πρώτα πλάνα και η ερωτική σκηνή Αντρέι και Θεοφανώς στη Μάγισσα που έγινε ήδη viral

Ο Ρώσος θύμωσε μαζί του γιατί έβαλε τη γυναίκα που αγαπά σε αυτή τη διαδικασία. Μέχρι και τη χειροδικία έφτασαν. Σήμερα κάνουμε μία μικρή παύση κόντρας, γιατί το βράδυ είναι το επεισόδιο με την ερωτική σκηνή του Αντρέι με τη Θεοφανώ και το ξεκίνημα της μεγάλης προσωπικής τους περιπέτειας. Και οι φανς το περιμένουν με λαχτάρα.

magissatreiler.jpg

Α, δεν είναι η μόνη περιπέτεια. Χθες η Θέμις Μπαζάκα έκανε ως Κυπριανή μία άτυπη συμμαχία με τη Δαμιανή - Κατερίνα Λέχου για την εξόντωση της μικρής μάγισσας. Για να το πω απλά, σχέδιο δολοφονίας. Για πρώτη φορά είχαν και μία τυχαία μεταξύ τους συνάντηση. Και από τα βλέμματα που αντάλλαξαν σε μία σκηνή που κινήθηκε με αργά πλάνα για να μη χαθεί η μαγεία της στιγμής, με την Έλλη Τρίγγου μόλις ξεκίνησαν την κόντρα τους.

Στο Twitter, επικράτησε ενθουσιασμός για τις δύο ηθοποιούς.

Βέβαια οι φανς ανακαλύπτουν πάντα τις καλύτερες λεπτομέρειες στους χαρακτήρες και κάνουν τη διαφορά. Το έκαναν και χθες. Γιατί από τις κινήσεις της Κυπριανής και από τις γνώσεις της περί μεταφυσικής - εκτός της αναφοράς για την τιμωρία με θάνατο της μητέρας της Αναχίτ - φάνηκε πως μπορεί και εκείνη να έχει κάποιες μυστικές δυνάμεις. Αν συμβεί αυτό, το έχουμε ξεπεράσει το Game of Thrones!

kypriani.jpg

Σε κάθε περίπτωση αυτή η κόντρα και ειδικά όταν αποκαλυφθεί πως η Θεοφανώ είναι και αδελφή του Σπήλιου, θα λάβει τεράστιες διαστάσεις και θα καθορίσει και το φινάλε της σειράς. Φαίνεται πάντως πως ο Σπήλιος και ο Μιχαήλ, Νούσιας και Γάλλος δηλαδή θα αναγκαστούν να την προστατέψουν, γιατί αυτό τους συμφέρει περισσότερο. Θα το δεις και στη συνέχεια αυτό. Ειδικά μόλις μάθουν όλοι πως ο Αντρέι είναι και εκείνος ένας Λάσκαρης.

https://www.instagram.com/reel/C2ZlGDFBZcO/

Ένα, ένα τα μυστικά, αποκαλύπτονται σε όλο τους το μεγαλείο.