Ο Νίκος Ψαρράς, ο «εθνικός θείος» στη Μάγισσα έπεσε θύμα της Δαμιανής αλλά οι φανς δεν το άντεξαν

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Νίκος Ψαρράς, ο «εθνικός θείος» στη Μάγισσα έπεσε θύμα της Δαμιανής αλλά οι φανς δεν το άντεξαν

Ο Κανέλλος πλανεύτηκε από την Κατερίνα Λέχου αλλά τίποτε δεν θα τον σταματήσει στο να νικήσει το καλό στο φινάλε της Μάγισσας. Έστω και αν θυσιαστεί ο ίδιος.  

Με την διάσωση της Θεοφανώς στη Μάγισσα άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου και χθες στη σειρά «μετρούσαμε», κόντρες, έριδες, παρασκήνιο και πολύ θυμό. Αυτό ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα από όσα θα ακολουθήσουν. Ο Νίκος Ψαρράς, ο εθνικός θείος όπως τον αποκαλούν πια οι φανς της σειράς, απατήθηκε από την Κατερίνα Λέχου και πραγματικά εκνευρίστηκαν. Πώς όμως θα καταφέρει να νικήσει το κακό και να θυσιαστεί για να γλιτώσει ο αγαπημένος ανιψιός του Αντρέι;

https://www.instagram.com/reel/C2LLqINr4f7/

Θυμίσου και αυτό: Η ώρα της τιμωρίας έφτασε στη Μάγισσα ενώ Ροϊλός & Ψαρράς αποκαλύπτουν το άγνωστο backstage

Πώς θα φτάσουμε στο φινάλε

Κάνοντας ένα μικρό recap, μία σύνοψη των εξελίξεων στη Μάγισσα, θα χαρακτηρίζαμε το χθεσινό επεισόδιο ως εκείνο της αποκάλυψης. Βγήκαν πια στη φόρα οι κόντρες και οι αντιπάθειες, οι εξαπατήσεις και οι κρυφοί φόβοι. Καταρχάς είχαμε την επική σύγκρουση Κυπριανής και Γερακίνας με Μπαζάκα και Γιαννάτου απολαυστικές στη θανάσιμη έχθρα τους, που οδήγησε τη γυναίκα του Σπήλιου να εγκαταλείψει τον πύργο. Εκείνη η μετατροπή του σεναρίου εξυπηρέτησε και την πραγματική εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

giannatou_mpazaka.jpg

Και ενώ είχαμε μία συμφιλίωση Μιχαήλ και Μάρκου, η Δαμιανή συναγωνίστηκε σε κακία και πανουργία την Κυπριανή. Κατάλαβε πως ο Κανέλλος ξεσκέπασε το σχέδιό της για να σκοτώσει τη Θεοφανώ και όχι μόνο θόλωσε τα νερά, αλλά τον φλέρταρε απροκάλυπτα, φιλώντας τον. Για να του θυμίσει πως στα νιάτα τους εκείνος την αγαπούσε, αλλά πρόλαβε ο αδελφός του να την παντρευτεί. Ξεκάθαρα το «Να με προσέχεις» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θυμίζει όλο αυτό.

Ο Κανέλλος και «εθνικός θείος» για το Twitter αντιστάθηκε. Αλλά οι φανς εκνευρίστηκαν με την απάτη σχολιάζοντας με το «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα». Στο μόνο που γλυκάθηκαν, είναι στην ερώτηση που θα κάνει στο επόμενο επεισόδιο ο Νίκος Ψαρράς προς τον Αναστάση Ροϊλό ρωτώντας τον αν τρέχει κάτι με τη Θεοφανώ. Και εκείνος δεν θα αρνηθεί - για πρώτη φορά - τον έρωτά του για εκείνη.

Όπως μαθαίνουμε, ο Κανέλλος θα παίξει και τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτή την σχέση. Όταν πια εξελιχθεί και αποκαλυφθεί, όταν μάθει παράλληλα πια ο Αντρέι πως είναι ανιψιός του, γιος του μεγάλου του και αδικοχαμένου αδελφού του Τζανέτου, θα τους προστατέψει. Πρώτα από όλα από το μένος των υπόλοιπων Λασκαραίων, του Μάρκου και του Τζανή.

Μην απορήσεις αν θυσιαστεί στο τέλος για αυτή την αγάπη και για να προστατέψει τον νέο αρχηγό της οικογένειας. Η θυσία δεν γίνεται απαραίτητα με τη φυσική του εξόντωση, αλλά και με την απώλεια όλων του των προνομίων και τη ρήξη στην οικογένεια. Εκτός αν βιώσουμε τη μεγάλη έκπληξη και τον σκοτώσει η Δαμιανή.

Προς το παρόν, με δύο βήματα θα φτάσουμε μέχρι το τέλος. Με τον Νίκο Ψαρρά να μαθαίνει πια πως ο Μιχαήλ ευθύνεται για την εξορία του πατέρα του Αντρέι και αδελφού τους και με το να αποκαλύπτει πια το δόλιο σχέδιο της Δαμιανής. Αυτά τα δύο γεγονότα θα είναι και τα πιο σημαντικά για τη συνέχεια.

Είναι όπως καταλαβαίνεις μεγάλη η πορεία προς το φινάλε. Με εκείνον να παίζει καθοριστικό ρόλο. Προς το παρόν θα ζήσουμε τη «διαβολική» συμμαχία όπως την ονόμασε ο ΑΝΤ1 στο τρέιλερ του, μεταξύ Κυπριανής και Δαμιανής.

Οι δύο κυρίες του πύργου όπως ήδη σε έχω ενημερώσει γνωρίζονται από παλιά. Από τότε που ο σύζυγος της Κυπριανής, γνώρισε την Αναχίτ και μητέρα της Θεοφανώς. Είχε την υποψία πως είναι κόρη του για αυτό και την οδήγησε στην τιμωρία της.

Η Μάγισσα επιστρέφει δυναμικά με μία συμμαχία που δεν περιμένεις ενώ η Θεοφανώ γίνεται δολοφόνος

Τώρα εμφανίζεται στον πύργο των Λασκαραίων για να βάλει και τη Δαμιανή σε ένα κοινό σχέδιο εξόντωσης. Θα πρέπει να περιμένεις για την epic σκηνή Λέχου - Μπαζάκα.