Survivor: Με το ζόρι κόντρα για Παππά - Λαμάι αλλά το κοινό αναπολεί Μαρτίκα και Καραγκούνια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Με το ζόρι κόντρα για Παππά - Λαμάι αλλά το κοινό αναπολεί Μαρτίκα και Καραγκούνια

Σωτήρης Λαμάι- Ο νέος παίκτης των Μαχητών θύμισε σε πολλούς με τη συμπεριφορά του τον Τάκη Καραγκούνια, χωρίς ωστόσο να βρίσκει απέναντί του έναν δυνατό «Μαρτίκα».

Τον δεύτερο αγώνα ασυλίας είχαμε το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου για τις δύο ομάδες του Survivor που διανύουν την 3η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο και μετά τις νέες προσθήκες παικτών η μάχη φάνηκε πως από την αρχή πως θα είναι δυνατή.

Άλλωστε, οι Μαχητές έχασαν για έναν πόντο την πρώτη ασυλία και όπως είναι λογικό θα έκαναν τα πάντα για να μην βρεθεί και πάλι παίκτης τους - όπως ο Rob - υποψήφιος. Και τα κατάφεραν, αφού κέρδισαν τελικά τη δεύτερη ασυλία, όπως είχαν κάνει με την πρώτη οι Κόκκινοι, δηλαδή στον πόντο.

Στον αγώνα είδαμε να κερδίζει και για πρώτη φορά από τη στιγμή που μπήκε και ο νέος παίκτης των Μαχητών, ο Σωτήρης Λαμάι, ο οποίος όχι μόνο για τη δική του νίκη αλλά και για τη νίκη για παράδειγμα της Δώρας απέναντι στην Ασημίνα ήταν λίγο ερειστικός με τους πανηγυρισμούς του.

Παράλληλα, ο Αλέξης Παππάς στο τέλος του αγωνίσματος ανέφερε προβληματισμένος στον Γιώργο Λιανό πως ο συγκεκριμένος παίκτης των Μαχητών είναι «τραμπούκος» και τον απείλησε πως θα του ρίξει μπουνιά, με τον Σωτήρη Λαμάι να μην παραδέχεται τίποτα στην ατομική του συνέντευξη στην παραλία των Μαχητών λέγοντας πως ο Αλέξης Παππάς είναι απλά καλός ηθοποιός.

Το συμβούλιο, ο νέος Καραγκούνιας και ο παραλίγο Μαρτίκας

Η κόντρα αυτή του Παππά με τον Λαμάι μονοπώλησε και το συμβούλιο υποψηφιοτήτων, αφού ο παίκτης των Διασήμων ήθελε μια συγγνώμη από τον παίκτη των Μαχητών σχετικά με την απειλή που είπε στον Γιώργο Λιανό πως δέχθηκε. Μην ξεχνάμε πως ο Σωτήρης Λαμάι με το που μπήκε στο παιχνίδι αναφέρθηκε με υποτιμητικό τρόπο στην ομάδα των Κόκκινων λέγοντάς τους «ψευτοδιάσημους», ενώ έχει δείξει ξεκάθαρα πως θα βρίσκεται συνεχώς «απέναντι» στον Αλέξη Παππά, κάτι που ανέφερε κι ο Φάνης από τους Μαχητές.

Όσον αφορά λοιπόν, τις κατηγορίες που δέχθηκε από τον παίκτη των Διάσημων, ο Λαμάι συνέχισε να μην παραδέχεται τα όσα έγιναν ή τον τρόπο που είπε ο Αλέξης Παππάς πως έγιναν, όπως δεν παραδέχθηκε πως κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν τραυματίστηκε ο Χρήστος Βολικάκης από τους Διάσημους είπε πως θα τους συνέφερε να συνεχίζει να παίζει, καθώς θα μπορούσαν να πάρουν εύκολα μια νίκη.

Η ίδια η ομάδα του, ωστόσο μέσα από τη Μαριλίνα αλλά και η παραγωγή του Survivor με το βίντεο από τη συγκεκριμένη στιγμή επιβεβαίωσαν στο τηλεοπτικό κοινό πως ο συγκεκριμένος παίκτης δεν λειτούργησε με το ευ αγωνίζεσθαι εκείνη τη στιγμή.

Όλη αυτή η συμπεριφορά του Σωτήρη Λαμάι και ο τρόπος που αντιμετώπισε τα όσα του έλεγε ο Αλέξης Παππάς θύμισαν σε πολλούς τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor 2022 και το All Star, κάτι που η αλήθεια είναι πως δεν άρεσε και ιδιαίτερα στο κοινό που σχολίασε στο Twitter/X κυρίως αρνητικά τον συγκεκριμένο παίκτη.

Παράλληλα, ο Αλέξης Παππάς προσπαθώντας να ρητορεύσει σαν άλλος Μαρτίκας δεν τα κατάφερε τόσο καλά, αφού κούρασε το κοινό, το οποίο ωστόσο του έδωσε δίκιο στην κόντρα του με τον Σωτήρη Λαμάι.

Η αλήθεια είναι πως ο Σπύρος Μαρτίκας που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor το 2022 και παρακολουθήσαμε και στο All Star, λείπει από το παιχνίδι αφού υπηρετούσε 100% τον σκοπό του ριάλιτι. Eίχε μοναδικό λόγο, εύστοχο και όχι κουραστικό, όταν σχολίαζε τα διάφορα τεκταινόμενα του παιχνιδιού και αυτός άλλωστε, ήταν και από τους λόγους που ο ίδιος μπορεί να μην ήταν πολύ δυνατός αγωνιστικά, αλλά ο κόσμος τον ψήφιζε φτάνοντάς τον ακόμα και στη 10αδα.

Αν σκεφτούμε πώς δικαιολόγησε την πρόσφατη ατάκα του ότι το «μακιγιάζ κάνει θαύματα» αναφερόμενος στην Μαρία Αντωνά για το πώς είναι εμφανισιακά στο Survivor συγκριτικά με αυτό που είχαμε δει στις οθόνες μας - συνεχίζοντας κατά κάποιο τρόπο την κόντρα που είχε με τον Άρη Σοϊλέδη - καταλαβαίνεις πως ο Σωτήρης Λαμάι δεν θα είχε καμία τύχη απέναντί του.

Στα σοβαρά του συμβουλίου τώρα, δηλαδή στην ψηφοφορία, οι Κόκκινοι μαθαίνοντας πως δεν μπορούν να ψηφίσουν ούτε τον Νίκο Γκάνο ούτε τον Χρήστο Βολικάκη, επειδή ήταν τραυματίες και δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν στη μονομαχία σε περίπτωση που έβγαιναν υποψήφιοι, διχάστηκαν και μεταξύ του Αλέξη Παππά - ο οποίος δεν είναι αδύναμος παίκτης - και της Κρίστη Καθαργιά, έβγαλαν τελικά υποψήφια προς αποχώρηση τη δεύτερη.