Ο Παύλος Παπαδόπουλος αποχώρησε από το Survivor και η παραμονή του Rob έκανε το κοινό να πανηγυρίσει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Παύλος Παπαδόπουλος αποχώρησε από το Survivor και η παραμονή του Rob έκανε το κοινό να πανηγυρίσει

Για πρώτη φορά οι fans του Survivor παραδέχθηκαν ότι τελικά είναι σωστό που το παιχνίδι φέτος είναι αγωνιστικό.

Τη μονομαχία για την δεύτερη αποχώρηση του Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου με το αποτέλεσμα να ξεσηκώνει τους fans του ριάλιτι. Όχι επειδή αυτός που αποχώρησε τελικά ήταν ο Πάυλος Παπαδόπουλος από την ομάδα των Διασήμων αλλά επειδή ένας από τους τρεις παίκτες που παρέμειναν ήταν ο Σκωτσέζος ο Rob από τους Μαχητές.

Πώς φτάσαμε όμως εκεί;

Πριν τη μονομαχία των τεσσάρων υποψηφίων - του Παύλου Παπαδόπουλου, του Αλέξη Παππά, του Νίκου Γκάνου και του Rob - οι παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν στο αγώνισμα επάθλου, το οποίο αυτή τη φορά ήταν πολύ σημαντικό μιας και ήταν το πολυπόθητο kit ψαρέματος.

Η ομάδα των Μαχητών μετά την ήττα στον τρίτο αγώνα ασυλίας επανήλθε και κέρδισε τον αγώνα επάθλου, με τον Άγγελο από την ομάδα τους να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι φέρνοντας τον 10ο πόντο και κερδίζοντας όλους τους αγώνες του και τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας να μην «μιλιούνται» και να ρίχνουν την ήττα τους - η Ασημίνα δηλαδή - σε τραυματισμούς και κακοτυχίες κι όχι στην ικανότητα των αντιπάλων.

Ίσως λοιπόν, το έπαθλο που κέρδισαν οι Μπλε και τους βοήθησε να ψαρέψουν και να βγάλουν από τη θάλασσα του Άγιου Δομίνικου ψάρια για να φάνε, να έδωσε και την πολύτιμη ώθηση στον Rob να κερδίσει τη δική του μονομαχία και να παραμείνει στο Survivor.

Η παραμονή του Rob στο Survivor σήκωσε κύμα αγάπης στο Twitter/X

O Rob από την ομάδα των Μαχητών φαίνεται πως είναι φέτος ο παίκτης που συμπαθούν όλοι - κοινό, Διάσημοι και Μαχητές - παρότι αγωνιστικά δεν είναι τόσο καλός και γι' αυτό βρέθηκε στη θέση του υποψηφίου.

Ωστόσο, επειδή το παιχνίδι φέτος είναι αγωνιστικό και η αποχώρηση των παικτών γίνεται μετά από αγώνα, το γεγονός ότι το αγαπημένο outsider όλων παρέμεινε σήκωσε κύμα αγάπης στο Twitter/X με το τηλεοπτικό κοινό να χαίρεται τελικά που δεν υπάρχει ψηφοφορία, καθώς έτσι ο Rob έδειξε και την αξία του και δεν μπόρεσε να «μαγειρευτεί» η αποχώρησή του.

Ο Αλέξης Παππάς ανοίγοντας τον κύκλο των μονομαχιών έπαιξε στην αρχή αντίπαλος με τον Παύλο Παπαδόπουλο και στον στόχο που ήταν πιο μπασκετικός, κέρδισε 4 - 0 εξασφαλίζοντας την παραμονή του στο παιχνίδι. Ο Rob από την άλλη κέρδισε τον Νίκο Γκάνο με 4-1 κάτι που κανείς δεν περίμενε, αφού ο Νίκος Γκάνος ήταν πολύ πιο γρήγορος στο run με αποτέλεσμα να φτάνει πάντα πρώτος από τον Rob στον στόχο ρίχνοντας σχεδόν διπλάσιες βολές.

Ο Rob μπορεί να πήγαινε με τον δικό του ρυθμό αλλά το ότι ήταν πολύ εύστοχος του έδωσε τη νίκη και την παραμονή του στο παιχνίδι για ακόμα μια βδομάδα. Είχε βέβαια, και τη στήριξη της ομάδας του κι αυτό ήταν κάτι που οι fans του Survivor πρόσεξαν και σχολίασαν θετικά.

418269750_2048686888832282_2557491811721315313_n.jpg

Από εκεί και έπειτα η τελική αναμέτρηση ήταν μεταξύ του Παύλου Παπαδόπουλου και του Νίκου Γκάνου. Ο Παύλος Παπαδόπουλος δεν «βρήκε» ποτέ τον στόχο και κάπως έτσι έχασε και από τον Νίκο Γκάνο με 4-0 αποχωρώντας τελικά από το Survivor. Η «σκωτσέζικη» κατάρα που έλεγε ότι μάλλον είχε πέσει στο κεφάλι του ίσως τελικά να ίσχυε.

Ο ίδιος βέβαια, αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι - αφού η αλήθεια είναι πως ήταν ένας παίκτης που δεν αναμείχθηκε ιδιαίτερα σε ίντριγκες -χαρίζοντάς μας με την αποχώρησή του και μερικά αστεία tweets, αφού οι χρήστες του Twitter/X είχαν να του προτείνουν τίτλους και θεματικές για κάποιο από το επόμενα βιβλία του (σ.σ τον Παύλο Παπαδόπουλο τον είχαμε γνωρίσει σαν νικητή του δεύτερου Power of love, όμως από τότε ο ίδιος έχει γράψει δύο βιβλία).