Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Οι glam εμφανίσεις από τις επίσημες εξόδους της μαρτυρούν τη μεγάλη της αγάπη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Οι glam εμφανίσεις από τις επίσημες εξόδους της μαρτυρούν τη μεγάλη της αγάπη

Η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη σίγουρα θα χρειαστεί αρκετό χώρο στις κοινές τους πια ντουλάπες για να βάλει τα ρούχα της καθώς είναι μια γυναίκα που αγαπάει τη μόδα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, πως έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους μένοντας εδώ και λίγες μέρες στο ίδιο σπίτι.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει όλον αυτόν τον καιρό που είναι ζευγάρι να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με μοναδικές κοινές τους φωτογραφίες που φαίνονται καθαρά τα πρόσωπά τους να είναι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ΑΕΚ που παρακολούθησαν μαζί τον περασμένο Μάιο.

Βέβαια, το καλοκαίρι οι δυο τους απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στα Άχλα της Άνδρου, μένοντας μάλιστα στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου, πόζαραν μαζί απαθανατίζοντας τις σκιές τους σε κάποια από τις μαγικές παραλίες του νησιού.

demis-alexandra.jpeg

Οι ιδιαίτερες εμφανίσεις της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου

Θυμάσαι τη Μαργαρίτα από το «Καληνύχτα μαμά»; Η εμφάνισή της στο πάρτι της Κατερίνας Καινούργιου

Πάντως αν ισχύει όντως πως το ζευγάρι συγκατοικεί, σίγουρα η 39χρονη Αλεξάνδρα θα χρειαστεί αρκετό από τον χώρο που θα έχουν οι ντουλάπες τους, καθώς είναι η ίδια όχι μόνο ασχολείται επαγγελματικά με τη μόδα έχοντας το δικό της e-shop με ρούχα αλλά είναι και μια γυναίκα που κάνει πολύ προσεγμένες εμφανίσεις, ιδιαίτερα όταν δίνει το παρών σε ευχάριστα γεγονότα, όπως σε κάποιο γάμο ή βάφτιση.

Οι glam εμφανίσεις από τις επίσημες εξόδους της μαρτυρούν τη μεγάλη της αγάπη

Άλλωστε, αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Facebook θα δεις πως οι αναρτήσεις της απ' όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη είναι τρεις και αφορούν τις εμφανίσεις που έκανε σε δύο γάμους καλών της φίλων και μία βάφτιση μέσα στο καλοκαίρι.

Για εκείνη οι φίλοι στη ζωή της παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο κι αυτός είναι ο λόγος που στις πιο χαρούμενες κι ιδιαίτερες στιγμές τους είναι πάντα δίπλα τους. Όπως ήταν και πέρσι στο πάρτι για τα γενέθλια της φίλης της, Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως θα δεις λοιπόν, η ίδια αγαπάει πολύ τα έντονα χρώματα που αναδεικνύουν και τα ξανθά μαλλιά της, όπως το μπλε και το φούξια, ενώ επιλέγει maxi στενά φορέματα που «αγκαλιάζουν» όμορφα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που την γνωρίζουμε, αφού όταν ήταν πολύ μικρή - στην ηλικία των 11 συγκεκριμένα - είχε παίξει στην τηλεοπτική σειρά «Καληνύχτα μαμά» του ΑΝΤ1 τη σεζόν 1996-1997 τον ρόλο της μικρής Μαργαρίτας, τηλεοπτικής κόρης της Λίλας Καφαντάρη. Η υποκριτική ωστόσο, όπως είδες και πιο πάνω δεν κατάφερε να την «κερδίσει».